Tak teď jsem byl schválně zkusit na svodech Aprilie jestli Silichrom čistí pořád stejně dobře a taky že jo, ale já si kupoval GS abych nemusel čistit nic ... radši jezdím než čistím ...
kubas napsal:
A jsou všechny svody pochromovaný? Já jestli nemám nějaké bez chromu a nebudu se marně snažit..
Jinak motorku mám doma druhej den takže mě to čištění ještě baví...
Kubas, pochromovaný svody byly jen za příplatek takže všechny určitě pochromovaný nejsou. Pokud je máš hnědý tak máš klasický nerez a vydrží hezký chvíli ale než se dostanou do stavu že vypadaj jak rezavé tak to docela nějakou dobu trvá i po vyleštění.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
milan enduroskola napsal:
já mám kolena keramický a mám od leštění pokoj
Napodobne, idealni bezudrzbova varianta, zdarma dosazitelna pro vsechny
Skoda ze jsem s 1150 prisel o svoji sbirku., ted zacinam na novo a jde to pomalu...
Maiali nel Fango!
Já používám totohttp://tiptopauto...i-svaru-1l nanesu houbičkou, nechám asi 30 min. působit a pak vyleštím hadrem...je to sice trošku dražší, ale funguje to, udělám to na jaře a pak mám celou sezónu klid
Ahoj,
at nezakladam nove vlakno, tak to flaknu sem. Posledni dobou pozoruji, ze levy svod jde vice do modra (fialova) nez pravy. Motorka se nechova nijak podezrele - spotreba okolo 6l, serizeni provedeno na jare, nijak necuka (krom obligatnich 50 km/h na trojku). Mam za 14 dni odjizdet na 2 tydny na dovolenou, tak abych nezustal nekde stat. Myslim, ze by se mely oba zabarvovat stejne, ne?
Diky za nazory.
lebi přiložený následující obrázek:
lebi napsal:
Ahoj,
at nezakladam nove vlakno, tak to flaknu sem. Posledni dobou pozoruji, ze levy svod jde vice do modra (fialova) nez pravy. Motorka se nechova nijak podezrele - spotreba okolo 6l, serizeni provedeno na jare, nijak necuka (krom obligatnich 50 km/h na trojku). Mam za 14 dni odjizdet na 2 tydny na dovolenou, tak abych nezustal nekde stat. Myslim, ze by se mely oba zabarvovat stejne, ne?
Diky za nazory.
Všechno souvisí se vším.
Psal jsem Ti, jak a co udělat, ale ty jsi mi přes PM odepsal, že to má čas do zimy.
Stále tvrdím, že 6 litrů je blbost! Zastřel svého mechanika!
Diky za nazor, nicmene to neni odpoved na muj dotaz Nicmene pokud je to projev prisavaneho vzduchu na klapkach, tak s tim behem 14 dni stejne nic nenadelam.
Správně!
Rozdílné zabarvení výfukových kolen způsobuje rozdílná teplota výfukových plynů. Teplota při spalování benzínu je ovlivněna mnoha faktory mimo jiné i chudou směsí! Čím je směs chudší, tím je teplota vyšší. V každém případě to svědčí o nedostatečném, zanedbaném seřízení motoru. Motor BMW vydrží hodně, jak tady pročítám různé příspěvky a jak s nimi kteří zacházejí, ale já bych žádnou, byť sebemenší maličkost neodkládal.
Dneska jsem asi trefil nějakou havěť či co, a mám na výfuku napečenej nějakej bordel, nejspíš asi krev. Nevíte někdo čim to vyčistit?
cvrnda přiložený následující obrázek:
Mezi žebry válců zpředu mám 20ti letej černej hnus od špíny a pečených much. Nebere to benzín ani Arva a nerad bych to nečím dostal dolů i s barvou.
Poradíte něco jednoduchého, co nebude 14 dní nepřetržitě šudlat hadrem a šťouracím dřívkem?
Napadla mě pára, ale nemám k tomu přístup. Vapka mi přijde drastická.
Díky!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /