Objednával sem najednou nosič na 1150,dvě sady půků(tohle došlo) a nosič na r100gs-ten furt nemám,mejl mlčí,telefon mlčí,info o nějaké lhůte dodání žádný,tak nevím,jestli čekat dál,nebo shánět někde jinde. Říkal sem si,že v dubnu objednat věci na srpnovou dovolenou je v pohodě,když neobjednávám u italů:-)
Blbý je,že kdyby to člověk věděl při objednávání,tak by nad touhle variantou vubec neuvažoval. V eshopu byla doba dodání 10-14dní,stejně jako u nosiče na 1150,ale zřejmě po zjištění,že se nikde volnej nepovaluje byla doba změněna na neurčitou:-)
No nic,budu hold čekat a doufat že se ho za pár let dočkám....:-)
Aha.. Ideální je napsat třeba alespoň jméno, abych se mohl podívat co to je za objednávku (logicky nemáme objednávky vedený na nějaký přezdívky).
Volal jsem do továrny a není vyrobená jedna polovina toho rámu. Ostatní díly skladem jsou. Sháníme jí u jiných prodejců po Evropě, zdá se, že jeden shop na severu Německa je má skladem, dneska by měli poslat potvrzení jestli ano a prodají nám to.
Jinak v backorderech má továrna jen čtyři kusy a pro výrobu je potřeba alespoň 15-20 objednávek. Takže přinejmenším další 4 týdny to do výroby nepůjde.
Problém s tím, že třeba dnes je nějaká věc v shopu zobrazovaná jako že je dostupná, je v tom, že každý prodejce objednává jen jeden den v týdnu. My objednáváme v pondělí. Všechny objednávky co dostaneme od úterý do pondělí se objednají v pondělí odpoledne. V úterý nám tu zásilku balí, ve středu jí vyzvedává dopravce a ve čtvrtek jí přiveze. Takže když třeba ve čtvrtek vidím, že tam něco je dostupného (ale nevidím že to je poslední kus), tak do toho pondělí resp. úterý, kdy někdo ve skladu jde podle seznamu a balí nám do bedny ty objednané věci, to někdo další může koupit - buď přímo v Německu na krámě, což je málo pravděpodobné, nebo někdo z dalších 44 dealerů, kteří objednávají v těch dalších dnech. Když vím, že to je kritický a někdo to třeba při objednávce napíše nebo zavolá apod., tak můžu zavolat do Německa a nechám si tu věc dát do naší zásilky kdykoliv - abych měl jistotu, že to někdo mezitím nekoupí. Ale to musíme vědět a znamená to tam zavolat a domluvit se s někým, kdo do toho skladu půjde a udělá takhle ručně tu rezervaci. A jsou dny, kdy se tam třeba vůbec nedovoláme nebo dokonce ani během několika dnů, protože zkrátka neberou telefony.
Tomáši,děkuji. Objednávka je na Viktor Lačňák. Právě po posledním telefonátu sem byl ujištěn,že se pozjištují okolnosti proč nosič nedorazil a dá se mě vědět,což se za tři týdny nebo jak dlouho nestalo,takže jsem nevěděl co a jak a jestli čekat nebo né atd. Kdyby se vám to podařilo někde vyštrachat,bylo by to super,přecejenom se mě s těma malejma,starejma,plastovejma hebcobecker kuframa moc nechce,když se mě doma válí hliníkáče... Ale dik za info.
Vikec: bohužel, ten dealer co to má na skladě to neprodá. V německu mají jen montážní materiál a spojovací tyč, není vyrobená levá a pravá strana. Navíc to pro ně někdo vyrábí, oni dělají jen ty nerezové. V tom bude asi ten háček.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nějakej posun v téhle věci? Mám na ty nosiče ještě vubec čekat,nebo na to zapomenout a hledat náhradní řešení? Od dubna,kdy proběhla objednávka,uběhlo hodně vody...
Tak to sem měl zřejmě nějaký vnitřní tušení s tím dotazem:-) Dnes mě již kontaktovala PPL,v pondělí to mám doma,dnes mě nezastihli... Už sem chtěl přistoupit k náhradnímu plánu a to koupi vašich rámečků a vlastnoruční výrobě,takže mám ušetřenou prácu. Dik.
Vikec: jestli to nemáš daleko, tak se pro to taky můžeš stavit na depu PPL. Když tak zavolej kolegyni Martině (724 984904), řekne ti číslo zásilky a na depu by ti to vydali abys to měl na víkend...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...