Jak psal Ježek, světlo je prostě jiný a není homologovaný pro pravostranný provoz. Otočit nejde. Pokud to projde STK, jsou to paka. Pokud se vsází na to, že když STK bylo ok, tak je ok vše, je to omyl. Ok to bude do první nehody, pojišťovna si to dohledá a je problém....
Pink Floyd - Coming Back To Life
To Vasco:
Podle mě je blbost vzdávat motorku pokud je pěkná jenom proto, že je z UK a musíš vyměnit světlo... Mluvím z vlastní zkušenosti.
BMW R1200GS 2008
Taky mam anglicanku a nevidim v tom zadny velky problem... neni to jak u auta :-)
Tachometr jsem vymenil z mili na km/h a svetlo zatim neresim. Technickou mi to proslo a nikoho jsem uplacet nemusel... . Az bude problem na technicky, zacnu to resit.
Upravil cejsi dne 06.05.2014 10:38
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Mám třetí GS z Angli a na prvních dvou jsem světlo měnil na třetí (LC) už není potřeba světlo měnit.Jinak s těma šipkama na skle u 1200,si myslím,že je šipka vždy jedním směrem.Jediná změna u anglického a evropského světla je vnitřní stříbrná parabola.
.
no taky mam ADV z UK. Svetlo mi proslo technickou, ale nechteli mi to prihlasit. To jsem nejak zaridil, ale stejne jsem ho pak vymenil. Spoustu lidi na me blikalo a da se poridit za 5-6t coz mi neprijde k cene motorky takovej problem.
Mam anglii a vpohode , a stejne na F800 se vypaluje takze casem pujde stene nove , STK zatim porad vpohode
Upravil schrek dne 07.05.2014 11:48
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček