A myslíš, že se od té doby něco změnilo k lepšímu?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
A myslíš, že se od té doby něco změnilo k lepšímu?
ne je to jeste vetsi pruser... v zastupitelstvu bruselu je snad uz vic nez polovina slimu?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A co s tim chcete delat?! Obavam se ze podpisem nejake petice na netu se nestane vubec nic. Degenerujeme, vzdavame se vlastni identity, zatim co slim byl jeste vcera v osmnactym stoleti a dnes si jde tvrde a doslova pres mrtvoly za svym, tak my nastavujem druhou tvar a vyklizime pozice
Carpe diem
Se obávám, že jednotlivec s tím nenadělá nic moc. Ale možná malou šanci bych viděl - nekupovat jejich zboží, nenakupovat v jejich krámech, a plodit neslimácké děti...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
tak hosi... je tu par iniciativ, nektere docela vlivne.
napr:
Ateiste CR
IVCRN
linky poslu pak, jsem na mobilu.
17 cm
frantisek napsal:
No ja nevim. Asi bych nesoudil muslimy podle pindani nejakyho magora. Pokud si nekdo v zahranici precte libovolnej vylev treba Pitomia Okamury, musi si taky myslet, ze je to tady jeden **** vedle druheho. Setkal jsem se spoustou muslimu v Evrope nebo v Asii a vetsinu z tech lidi bych chtel treba za souseda radsi, nez sovinisticky cechacky. Tim vubec nezpochybnuju tvrzeni austalsky premierky. Jen moje OSOBNI zkusenost je jina a rad soudim lidi podle osobni zkusenosti, ne podle clanku v novinach. A nerad bych tu rozpoutal debatu o pravech zen a podobny reci, protoze velka spousta chlapu tady v Cesku se ke svym zenam chova jako nablby hovada a koran v zivote nevideli.
vidim to podobně, ale víš jak, tady sme v čechách
říkám si hurikán
Se jeďte podívat do Teplic - jeden slimák vedle druhého a když si tam chcu sednout v parku, tak na mě koukaj divně. Já je přece nevyháním, ale do háje - když jsem někde na návštěvě, tak se tam taky tak chovám...a nesnažím se tam protlačit svou kulturu a své zvyky...
Jo jo, nastesti tu v ty nasi zaprdeny zemi nemame zadny skutecny problemy, nad kteryma by se stalo za to zastavit. Jen muslimy, ktery kdyz chces potkat, musis fakt dlouho hledat. Ale chapu, ze je furt lepsi "resit" tohle, nez veci, ktery lidem skutecne otravujou zivot. Nadavat do chatu a podepisovat petice, v tom jsou cesi dobry. Zvlast ted, kdyz uz nehrozi, ze by se nekomu mohlo za to neco prihodit.
frantisek napsal:
Jo jo, nastesti tu v ty nasi zaprdeny zemi nemame zadny skutecny problemy, nad kteryma by se stalo za to zastavit. Jen muslimy, ktery kdyz chces potkat, musis fakt dlouho hledat. Ale chapu, ze je furt lepsi "resit" tohle, nez veci, ktery lidem skutecne otravujou zivot. Nadavat do chatu a podepisovat petice, v tom jsou cesi dobry. Zvlast ted, kdyz uz nehrozi, ze by se nekomu mohlo za to neco prihodit.
neposral ses?!
Upravil hicks dne 13.05.2014 18:49
17 cm
frantisek napsal:
A v cem je podle tebe problem? Ale skutecne, bez ideologie?
hele vis co, frajere.
kdybys mel naahodou melanom (nepreju, fakt). TAK HO TAKY ZE ZACATKU NELEC.
pockej, az bude dvoukilovej.
a stejne je to s išlámkem.
Upravil hicks dne 13.05.2014 18:47
17 cm
starosta napsal:
Pánové řešíte neřešitelný,kor tady na foru.
ale vubec. Pristup k islamu tribi charaktery.
Je to svinstvo nejvetsi, coz lze snadno prokazat. Takze zbyva jen dekodovat, proc konkretni obcan islamkovi fandi.
17 cm
nicholas1 napsal:
Se jeďte podívat do Teplic - jeden slimák vedle druhého a když si tam chcu sednout v parku, tak na mě koukaj divně. Já je přece nevyháním, ale do háje - když jsem někde na návštěvě, tak se tam taky tak chovám...a nesnažím se tam protlačit svou kulturu a své zvyky...
PM
17 cm
Františku,ty ale při setkání s muslimama v jejich domovině se předpokládám chováš pokorně a zcela jistě se tam nedomáháš křesťanskýho kostela,že se jako zrovna chceš pomodlit,kdežto tihle šmejdi to v naší kultuře chcou a to ihned,jinak bude zle a to se mě právě vubec nelíbí tenhle přístup. V Brně nebejvalo tuhle verbež téměř vidět,ale najednou se tady zjevila mešita a ejhle,už se to tam okolo rojí jako hejno vos. A naproti mešity mají "svoji" masnu s názvem "HALAL" a to už mě jako začíná lehce znervozňovat,když vidím,jak se to jejich podhoubí rozrůstá. Nerad bych se dočkal toho,že tady budou v hojným počtu a začnou se prosazovat jejich zájmy. Proto volím tak,jak volím. Bohužel je nás málo a bojím se,že až si lidi vytáhnou hlavu z pr.d.e.le,bude už pozdě:-(
A názor ten,že je vlastně čas a můžeme klidně čekat na to,až to tady problém bude je fekt zajimavej.
Pradědové se musí v hrobech otáčet jak na grilu,když s touhle pakáží bojovali o evropu odjaktěživa a najednou se jim evropa dává zadarmo a s pozvánkou.
Přesně jak píše Vikec - byl jsem na dovolené v Islámské zemi a chtěl jsem se mrknout, jak to dělají kluci od Mohameda..Nikdy by mě nenapadlo urážet, nebo nějak napadat jejich víru, nikdy by mě nenapadlo porušovat jejich pravidla, které mají při vstupu do mešity. A proč? protože jsem byl hostem. Stejně tak by mě nenapadlo odtěhovat se ke slimákům a prosazovat tam svou víru a svou kulturu.
v rychlosti.. hosi.. islam musime srazit na kolena globalne. Ale zacneme samozrejme u nas.
vice pozdeji.
17 cm
hmm, vetsinou se tady vubec nevyjadruju, jsem jen tichy pozorovatel. ale tohle tema me taky docela bere nebo spis s***.
kazda medajle ma dve strany.
v cesku zatim asi moc muslimu a satku neni. budte radi, da se neco podniknout.v brne jsem si diky geocachingu vsimnul prvni mesity v brne. tady ve vidni to vypada uplne jinak, jeden kulturni spolek tam a dalsi zase tady. velke nakupni ulice plne obchodu co si pamatuju z dectvi a lidi chodili radi nakupovat se promenili v getho. kazdy druhy obchod je zavreny nebo uz tam jsou 3kebap stanky a vedle toho otevira ctvrty, na co vubec ten treti? nebo pofiderni obchody, fon-shopy atd..
setkavam se s tim kazdy den, ve meste v praci, vsude. diskutovat se da hodiny...
jedna strana te medajle je jak uz predemnou nekdo psal, jsou to lidi jednodussi povahy a veri na neco cemu sami nerozumi. a vzdicky se najde nejakej blb (hodja) ktery to vi lip a tim radikalizuje sve ovecky. a tech lidi je velmi hodne co se pripoji a cumi te ovci pred sebou primo do p****E a naprosto tomu veri.
druha strana medajle: je napriklad muj soused, znam ho chvili, asi 15let. je cernoch ze sudanu.(nebojte neni pilot). tam je taky vetsina muslimu. mame za sebou dlouhe rozhovory. kdyz to shrnu kratce tak se stidi za ty primitivni lidi co jejich vyru spatne vykladaji a tahaji do spiny. tech je bouzel strasne moc.
dokud budou v EU tak sozialni zeme jako rakouskou tak to v budoucnu vypada hodne spatne. ten xindl co se sem stehuje ten je zalozenej na to vykoristovat ten sozialni stat a lidi kolem sebe.
tamani a cigani jsou nejmensi problem..