já měl problemy s pravou rukou při delších jízdách(třeba po 700km mě jakoby začaly bolet šlachy, nebo co... to vyřešil po domácku udělanej tempomat.Ted mě omezuje jen spánek
Nebo si zkus dát řídítka do jiný polohy..
hlavně, že je pivo ftlamě
Já jsem problém s bolestí vůbec neměl ale jelikož jsem měl řidítka moc k sobě a při jízdě ve stoje to nebylo ono, tak jsem je dal dopředu a ejhle. Ve stoje to bylo super, v sedě taky podstatně ovladatelnější, ale začaly mě bolet dost dlaně. Teď už mám naježděno o nějaký ten tisíc víc a jak se zdá už je to zase v pohodě.
aldo napsal:
Já jsem problém s bolestí vůbec neměl ale jelikož jsem měl řidítka moc k sobě a při jízdě ve stoje to nebylo ono, tak jsem je dal dopředu a ejhle. Ve stoje to bylo super, v sedě taky podstatně ovladatelnější, ale začaly mě bolet dost dlaně. Teď už mám naježděno o nějaký ten tisíc víc a jak se zdá už je to zase v pohodě.
Jo,tak tohle je naprosto presne muj pripad.
Koukal jsem i na ty riditka,magury FX vypadaj fajn,ale zas ten komplet stoji 5 tis.plus prace a plus ty kryty...a jsem tam za 10 tis.coz uz je zas docela dost No uvidime,treba mi je nadeli jezura
Emilio napsal:
Jo kamaráde na ženu to nehodíš
Jinak já a ženění???Mě nikdo nechce ani čert
A jen tak mezi náma,když mě bylo dvacet,tak jsem měl pět přítelkyň a stejně jsem přihoňoval
Tak tohle je prostě Emilio
Hele mě ve 30 taky nikdo nechtěl, já bral všechno tak nezoufej.
Takze je to jasny,za vsechno muzou riditka,maji proste tvarovany ty konce moc ke me,ted jsem si na to daval pozor a ruzne steloval a sledoval,ale je to skoro stejny a pristihl jsem se jak skoro krecovite se za jizdy snazim ty riditka jakoby narovnavat Takze pres zimu jdou na vymenu.Nejakej tip kdo mi to kde udela a cca za kolik? nechci se s tim doma patlat zvalst kdyz jsem cetl co me muze cekat
brtnik : Tvým dotazem bych nenápadně atakoval Toma z TT. Jako prodejce MAGURY bz mohl vyčíslit nějakou kalkukaci přestavby na 1100 nebo 1150. Verze s ABS nebo bez. Třeba jen hrubý nástřel ceny by stačil
dělají se buď na vyhřívané nebo nevyhřívané a máme dva typy - OEM výrobek (v nejvyšší závodní třídě) pod značkou TT a nebo Magura X-Line. Ceny jsou stejné. Důvod, proč tam jsou dva typy - Magura s X-Line řadou končí, dávali je jako OEM pro KTM a ti si vybrali jinou značku (Renthal). Tak se TT domluvili na OEM výrobě a je to tuším ProTapper podle všeho. Nicméně tvar a rozměry jsou absolutně identické jako ty Magury, které jsou jen do doprodání zásob. Magura dál dělá AX řadu ale ta na 1150 nemá smysl protože je to opět otočené dozadu (tvar připomíná řídítka na 1200GS).
Takže 4700-5880Kč s DPH podle toho jestli vyhřívaný nebo ne. V ceně je vždycky sada nástavců, čůra u vyhřívaných jsou osazená a jsou tam nová závažíčka. Ty čůra máme u nás udělaná i ocelová zušlechtěná. To když někdo fakt padá v terénu, tak to hliníkové vždycky praskne v místě kde je vybrání na kabel vyhřívání. Ono to vždycky někde musí povolit a nejslabší místo je právě tam.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jak se zda,tak asi jina varianta neni,potrebuju to i s vyhrivanim.Muzes mi Tome prosim hodit cenu komplet "na klic"vcetne prace a asi i tech krytu pacek a jde to udelat nejak na pockani? Jako prijedu dam kaficko pokoukam...a mezi tim mi to tam nekdo prehodi?
brtnik: napiš nebo zavolej kolegům, nevím jak dlouho by to trvalo atd. Domluv se s Milanem (602 100677) nebo mu napiš na milan.holy@touratech.cz
Podle mě to rozhodně není práce na hodinku během kafíčka.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tomáš TT: jasan, o katalogu vím , v tištěným si čtu před spaním. Spíš jsem to myslel jako brtník. Prostě i se vším, co k tomu patří, redukce (průměrová), blastry a pak sám píšeš, že se vždycky něco po..re
Livingspace napsal(a):
Mě dost příjemně překvapila výměna spojkové a brzdové páčky za stavitelnou VarioLever od Wunderlichu.
Chlapi, mám obrovské problémy s pravou rukou. Po delší jízdě mám dva prsty, které jsou celou jízdu přez brzdovou páku jako ochrnuté a v zápěstí bolí šlachy. Řidítka už jsem vyklonil, nedávno od TT zvýšil, ale výsledek pořád stejný. Mám R1200GS ADV. Nad těmahle pákama od Wunderlichtu jsem už taky přemýšlel. Je to řešení? Na řidítka nijak extra netlačím, ale přeci jenom při každém přidání se ruka vyklání a se dvěma prsty na przdě. Levá ruka je naprosto o.k.. Jak se této nepříjemnosti zbavit?
Díky za tip.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Livingspace napsal(a):
Mě dost příjemně překvapila výměna spojkové a brzdové páčky za stavitelnou VarioLever od Wunderlichu.
Chlapi, mám obrovské problémy s pravou rukou. Po delší jízdě mám dva prsty, které jsou celou jízdu přez brzdovou páku jako ochrnuté a v zápěstí bolí šlachy. Řidítka už jsem vyklonil, nedávno od TT zvýšil, ale výsledek pořád stejný. Mám R1200GS ADV. Nad těmahle pákama od Wunderlichtu jsem už taky přemýšlel. Je to řešení? Na řidítka nijak extra netlačím, ale přeci jenom při každém přidání se ruka vyklání a se dvěma prsty na przdě. Levá ruka je naprosto o.k.. Jak se této nepříjemnosti zbavit?
Díky za tip.
Čaba
jezdil jsem ta jako ty se dvěma prstama na přední brzdě a měl jsem stejné problémy. Teď jezdím pouze s jedním prstem trvale položeným na páčce a je to lepší. Na normální brzdění mi to stačí, ale učím se používat při brzdění oba prsty. Nic lepšího mne zatím nenapadlo.
Mně velice mnoho vrátil radost z dlouhých jízd tento výrobek: http://bmw-trade.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=31&products_id=1916 . Chtělo to nějakou dobu na přivyknutí a teď bez něj ani ránu. Pravačka spočívá zlehka na páce, prsty lze v odpočinkových partiích trasy volně pohybovat a zatímco se krásně prokrvují, mysl se může zabývat namísto brnění končetiny krásami okolí. Fáze sžívání s doplňkem přinesla i několik ne zcela očekávaných reakcí na nešikovný pohyb, ale po získání rutiny mohu všem, kdo mají podobné problémy jen doporučit
Taky mne boleli (zakladal jsem tento thread) abych byl uprimny,tak nejvic mi pomohlo jezdeni a zvyknul jsem si proste si nejak ruce zvykli a uz neboli. Clovek je hold tvor prizpusobivy,ale taky mne to dost stvalo. Na delsi cesty pouzivam to samy co Jarda a je fakt,ze to pomaha. Na off je dobry to sundat.
brtnik napsal(a):
Zdar,mam 1150ADV a nejak si asi nemuzu zvyknout a boli me pri delsi jizde ruce,spis jako dlane a prsty a nevim cim to je,jestli mi nejdou packy spojky a brzdy trochu tiz nez jsem zvykly,nebo jestli to neni tim tvarem gripu?? Nikdy jsem s tim nemel problem,ale taky jsem nemel takhle tvarovany gripy....ted jsem byl tyden na cestach a ruce me teda boleli fest a neco s tim musim udelat,jen nevim cim to je.Diky za rady.
řekl bych že máš moc vyklobený ramena - nevím jestli to dobře říkám jakoby lopatky a ramena tlačíš dopředu - mě pak taky nrtvíjou prsty zvyš a přitáhni řidítka k sobě a bude to lepčí
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!