Tak to mi budeš muset jednou vysvětlit .
Jo a prosím Tě, když Tě mám na "drátě", trochu z jiného soudku. Nevíš, jestli se daj objednat kovový špičky na Santiaga? Byl jsem se podívat na naší kobylku a jí se zalíbilo na mojí botě a plíšek šel do háje. Prostě šikula . Díky
honzis napsal:
Tak to mi budeš muset jednou vysvětlit .
Jo a prosím Tě, když Tě mám na "drátě", trochu z jiného soudku. Nevíš, jestli se daj objednat kovový špičky na Santiaga? Byl jsem se podívat na naší kobylku a jí se zalíbilo na mojí botě a plíšek šel do háje. Prostě šikula . Díky
Jestli nepotřebuješ nový, tak tu mam dva použitý a nevyužitý.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Tak to už je třetí narození,ne? Ještě tady bylo to drama s tím "pokusem" o vraždu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
honzis napsal:
Díky, ještě počkám co mi řekne Ježek,aby mě nezruinovalo poštovný
Hlavně mu něco dlužím a chci to dořešit. Ale ozvu se.
Poslal bych ti to obyčejně a zadarmo, co já s tim, mě je to k ničemu. Kdyžtak dej vědět přes PM, já vlákna nesleduju, takže bych si nemusel všimnout.
Jinak Ježku, vše nej k narozkám , ještě že patříš t těm rozumným řidičům a nejel si tam rychle, to by nedopadlo takhle dobře. Některý lidi sou na silnici fakt dementi.
...jo, tohle místo je za horizontem mezi Krupou (skákacím přejezdem) a Hořesedly...a také Hořovičkami, kde naposled otočil heftem nejlepší kamarád. A na to si dám.. Tedy vítej zpět Ježku.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Maarty 82 napsal:
Video mi foun nepusti :-(
No Velká gratulace k novym narozeninám.
Co se ti stalo. NEní ve velikosti auta!!!! Tyhle názory a mediální masáž mě dost Se..u :-(
Každej den se stane x nehod,ale vždy se ukáže na kamčák .Velký auto velkej bordel .každej dělá chyby ?!
Tim nikoho neomlouvam .
Sedim za tím pomálu každej den už pár let ,pár nehod bylo dik bohu s dobrym koncem. :-)
Každej si to přeberte jak chcete
Bohužel kámo,musím ti oponovat.Jezdím jako profík s nákladem od roku 1993,takže si snad mohu dovolit,to okomentovat.Je to stejné,jako by jsi porovnával kousnutí od pinče a rtw. V principu je to jedno a to samé,ale následky jsou diametrálně odlišné.Předepsanou 80 nikdo nedodržuje a policie na tom má svůj podíl viny tím,že toleruje překročení povol.rychlosti.Již dlouho uvažuji,že s tím ježděním seknu a když vidím takové záběry,tak se ve mě tento pocit jenom umocňuje.Nebudu to dále rozebírat,bylo by to na dlouho.Ježku,mohu Ti pouze blahopřát,že jsi tu situaci ustál ve zdraví a zároveň se omluvit,za chování kolegů.Ale věř,nejsme všichni stejní.Jsou mezi Námi i ohleduplní řidiči.
Upravil Biker755 dne 15.05.2014 20:56
Dum spiro,spero.
VasekPraha napsal:
jak to vidím já: dobytek oba v protisměru
s krátkým byl do kopce rychlejší, než návěs, z kopce +- stejně, ale s návěsem se nechtěl nechat předjet, tak jeli oba na omezovač, raději chcípnout, než bejt druhej
hlavně, že jsi OK
tak pod tohle se taky podepisuju... hovada byli oba stejný...
my co toho najedem za rok víc, tak bysme nějakým otáčením a řešením toho co se mohlo stát a nestalo strávili půlku života...
no a teď si nasypu popel na hlavu já,jedu s octavií z Malýho Boru do Horažďovic,plete se mi tam Holanďan s karavanem,vykouknu,rovná silnice na dohled volná,začnu předjíždět a ten Holaďan se najednou začíná tlačit na krajnici,řikám si co blbne?najednou 50m přede mnou ze silnice vyrostl sporťák (on je tam totiž dolík a ten sporťák se tam shoval)naštěstí ten Holanďan o něm věděl a jak se natlačil na krajnici tak jsme se všichni tři vešli vedle sebe....................................v tenkrát jsem mu jen bliknul ,že děkuju,dnes bych ho spíš zastavil a kleknul před nim na zem. Někdy člověk udělá p......u ikdyž se jinak snaží při řízení používat mozek.
Upravil strogas dne 15.05.2014 21:40
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Maarty 82 napsal:
Video mi foun nepusti :-(
No Velká gratulace k novym narozeninám.
Co se ti stalo. NEní ve velikosti auta!!!! Tyhle názory a mediální masáž mě dost Se..u :-(
Každej den se stane x nehod,ale vždy se ukáže na kamčák .Velký auto velkej bordel .každej dělá chyby ?!
Tim nikoho neomlouvam .
Sedim za tím pomálu každej den už pár let ,pár nehod bylo dik bohu s dobrym koncem. :-)
Každej si to přeberte jak chcete
Jenom bych se přidal s tou medialní masáží a absolutně souhlasím.
Každý je nej. šofer a vedle sebe vozí maximalně notas pak předjede ty nej. hnupy v nákladním autě a depne na brzdy(samozřejmě mu notas skončí na podlaze )a pak by ještě zrušil předjíždění nákl. na dálnici(což může podepsat jenom opravdový hnup to sory ale opravdu) a ukřižoval je , že jedou 90 km/hod.
Jinak to týpek samozřejmě posral k tomu není co dodat prostě ****....
to: omar71
Tak to bych si cvrnknul skoro :-) To byla teda klika tomuhle se říká že při tobě stáli všichni svatí.
to: ježek
znám tam ten úsek jezdím tam sem tam a je to tam na hovno a do toho ty stromy ale byl to pěknej magor a zřejmě si léčil komplex z mládí že ho má malého nebo co, no zkrátka debi.l
Upravil zadanyjan dne 15.05.2014 23:12