Bobe, udělej sraz u Tebe na chaloupce a každej účastník Ti zcela dobrovolně natře nějakej ten metřík Tvýho plotu Spojí se příjemný s užitečným a budeš moct dál courat po srazech
Já bych se na vaás kluci taky prisel podivat toho tretiho k tomu karlu IV, nebo kde se domluvite, no ono v podstate travim kazdej den v praze tak je to uplne jedno na kdy se domluvite az to bude definitivni tak se snad sejdem
vevis napsal:
No dobra tedy.Tak at vyhovym i Emiliovi.Takze jak by to vyhovovalo 3.10.? Chapu,ze nevyhovim vsem,ale aspon vetsine.Dik za reakce.
Koukam jak jsem to pekne a srozumitelne napsal!I datum jsem zmenil!
Toz Bobe,metro znam!Jsem kdysi videl jakysi dokument v televizi.Je to bomba!Tusim,ze to pohanej solarni panely.Nemohu uverit,ze to uvidim na vlastni oci! Si na to vemu fotak,aby mi to u nas verili.
Jsem taky nekde cetl,ze mezi nejakejma dvema velkejma mestama jezdi tramvaj!Tak to muze byt jenom Praha a Brno!Takze Brnaku, sedni na salinu,kup si listek do Prahy a doval taky na pivo!Jen nevim jestli ty koleje tahnou po D1,nebo vrchem pres Hradec Kr.? Jestli vrchem tak to ja se necham hodit do Hradce,pristoupim k Brnakovi a dojedem salinou az k hospode!Ale jenom mi netvrdte,ze Karel IV jeste zije a ze si na stara kolena otevrel hospodu!? Protoze az tu hospodu budu v Praze shanet,abych tam nevipadal za blbce!
Upravil vevis dne 22.09.2008 16:12
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
hmmmm tak to je prekérka...já jedu do Práglu 4.11. abych 5.11. byl na Homolce...tak až někdy jindy a hlavně ten kvelb nevypijte a ať chutná chlapci ................kua jsem se přehlédnul,takže jako bych nic nepsal
Upravil mencas dne 22.09.2008 15:53
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
počky, o měsíc a den dřív .....no já právě nejsu doma, já su v týdnu v Ostravě a přes víkendy dřu jak barevnej
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
bohumil napsal:
Možná mně unikla potstata vjeci ale nevim proč bich mněl jezdit do Prahi na pivo dyš máme nélepčí pivo na celé Moravě...
Bohumile, netušil jsem, že má Plzeň Moravskou pobočku Ale Hanušovice jsou pořád dobrý No a v té naší Stověžaté se dají nalézt na malém fleku piva nejen z republiky, ale i ze světa. Posledně to s bráchou nedopadlo dobře. Pokoušeli jsme se zopakovat přechod Žižkova na Karlák a už jsme nedošli ani za Žižkov.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ja si porad lamu hlavu s tim,jak to vse zkombinovat!3.10 chci jit na pivo,ale do toho je 4.10. ten off-road s Robertem.A ja to s tim odjezdem rano po tom pivu nevidim uplne dobre.Me tak napada jestli by to pivo nebylo lepsi az v sobotu po tom off-roadu?
A nebo ne,tak se holt nebude tolik chlastat!
Upravil vevis dne 22.09.2008 22:43
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ha ha už Bolek Polívka říkával ,,nepij ty patoky vyškovské´´.
Bohušu:kurna můžeš mě říct jedno dobrý moravský pivo???pijte tu vaší slivovicó a dobré víno to Pepíci udělat neumí,ale co může kurna konkurovat plzenské 12%-nic a to si pamatuj
Bob napsal:
Ha ha už Bolek Polívka říkával ,,nepij ty patoky vyškovské´´.
Bohušu:kurna můžeš mě říct jedno dobrý moravský pivo???pijte tu vaší slivovicó a dobré víno to Pepíci udělat neumí,ale co může kurna konkurovat plzenské 12%-nic a to si pamatuj
Ba ba, moje řeč. Kdyby Plzeň nebyla, tak bychom se i pražskými patoky mohli dusit
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Koukám, ze se tady mluví o pivu... no, a já dycky rostu, kdyz někdo tvrdí, že jedině Plzeň je to pravé ořechové. Neříkám, že nejlepší pivovary jsou u nás na Moravě, ale existuje spousta malých pivovarů, jejichž produkce obstojí ve srovnání se "sérivou" Plzní více než dobře! Namátkou řeknu jenom Havlíčkobrodský pivovar, Broumovský, Svijanský, Bernard z Humpolce, a dyz zajdu na severní moravu, tak například Ostravar. Kterékoli z těchto piv si vyberu radějí než Plzeň, zkuste to někdy taky, ono i pivo má různé chuťě a dá se v něm hledat, porovnávat, hodnotit... není to dycky jenom o tom vylemtat 15 škopků
David - Brno, 1150 GS.
Zapomnel jsem urcite na vic dobrych moku, tak se timto omlouvam vsem pivovarum ktere jsem neuvedl, presto jejich produkty velmi rad /a casto/ pozivam. Regent je taky vyborne pivko
David - Brno, 1150 GS.
Emilio napsal:
Rebel-do huby neber....
Přátelé,my nechodíme na to pivo,aby jsme zkoumali jaký je dobrý nebo né,svoje favority už máme,tak poznáváme jiné věci(není čas,ztrácet čas!),hlavně se scházíme kvůli něčemu jinému a do toho to dobrý jídlo a Hicks - fantazie!
Pravda pravdoucí. A navíc mě 12°Rebel docela chutná. Stejně je to o zvyku a tlamě