Moje cislo platí, budu místem jen projíždět ale na noc se stavím,mužů tam být v sobotu nebo neděli,asi je mi to jedno který den to bude ,je to na dohodě,projíždím tam do Francie.
Vše co dojede do cíle je dobré.
moje číslo platí taky, jedeme 3, odjezd někdy v sobotu dopoledne, do Suldenu dojdema si až v neděli a zůstanem 1-2 noci podle situace
Detaily trasy budeme plánovat v týdnu, každopádně nedělní večírek by mohl platit
(Paní Haně z penzionu můžete napsat ohledně pokoje česky)
říkám si hurikán
My se tam taky příští víkend chystáme, Stelvio nejspíš v neděli, max v pondělí. To bude pěkný CZ sraz ;-)
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
ahoj, 2.6 se tam večer budu taky někde ubytovávat tak kdyby náhodou, tak dejte vědět jedu přes Stelvio směr Savona pak Korsika tak můžem pokecat večer v nějakém kempíku..
Upravil tomaspelant dne 25.05.2014 12:11
tom3
Já se tam chystám v červenci, takže budu rád pokud zde později dáte nějaké informace o ubytování, trasách kudy jste jeli atd. Díky
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
A jedete nekdo pred ti po ceste i GrossGlockner? Ten Sulden vypada pekne a cena prijatelna. Takze pokud to stihnem, v nedeli vecer jsme tam.
I pád na hubu je pohyb kupředu
I já se chci na tento kopec letos podívat. 19.6 vyrážím směr Janov a Sardinie. Ubytování na Soldenu vypadá dobře ale já vyjedu z Plzně nejdříve ve 4 odpoledne a nedojedu tak daleko. Nemáte někdo tip cca o 150 km blíže pokud možno i s domluvou v češtině. Díky
dodge_srt8 napsal:
Moje cislo platí, budu místem jen projíždět ale na noc se stavím,mužů tam být v sobotu nebo neděli,asi je mi to jedno který den to bude ,je to na dohodě,projíždím tam do Francie.
Jo a kam valis do Francie? Ja ji budu brat asi spis jako tranzit, ale necham se rad inspirovat.
Jo a jen pro shrnuti, muzete mi prosim odsouhlasit dalnicni znamka/ poplatky na moto?
CR-znamka NE
Rakousko-znamka Ano -4,9Euro
Italie-znamka Ne- Mytne
Svycarsko-znamka Ne-moto bez poplatku?
Francie-znamka Ne-Mytne
Hoj, sice o kus vedle, ale treba to nekomu pomuze.. dneska Grossglockner nahore snehodest/mlha 5C.. 24Emoto/34auto, vsechno sjizdne.. :-) cestou semtam auto/moto uplna pohoda, motorkare jsem poustel, ale stvali me fest, pac jsem byl autem a mohl jen zavidet :-D
dodge_srt8 napsal:
Jo a kam valis do Francie? Ja ji budu brat asi spis jako tranzit, ale necham se rad inspirovat.
Ahojte, takze ti co se budou mozna zucastnovat srazu v IT. Plan zustava zatim stejny. Pocasi ted nic moc, ale uvidime, dame tomu sanci. S pani Hanou ze Suldenu jsem domluveny.Plan mam maximalne na 3 dny,takze budu upravovat po ceste dle podminek. Takze kdyby uz nic,tak nasheldanou v IT a opatrene na cestach.