looker napsal:
jestli se nemylim i kdyby byl spatnej a uhnilej neutralovej spinac, porad to musi jit kopnou s vymacklou spojkou ne?
Domnívám se, že ne. Motorka jinak nepozná, že tam neutrál skutečně je a tudíž netočí. Minimálně podobný problém řeší Macek01 na ADV, kde musí nakopat neutrál, aby nastartoval. Něco mu tam hapruje... Možná to tím může být...
Normálně fungující F650GS r.v. 2000 startuje se spojkou na kterýkoli kvalt. Mě teda jo.
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Na spojce je spinac a pokud se vymackne, musi to startovat. Si ted vzpominam, ze jak mi to jednou chciplo na krizovatce, urcite jsem nehledal neutral, ale kopnul se spojkou
Takze jak jsem psal o moji dcerce..kopla to radicky tak sikovne, ze tam bylo asi neco mezi jednickou a neutralem, motorkou jsem v poho popojel ale kontrolka nesvitila..takze moc diky za postreh s tou kontrolkou, hned jako prvni jsem to odzkousel a drc uz jsem se lekl ze po akci spojka a trubka budu zase zapasit s dalsi kravinou..diky vsem
servisak napsal:
Macek ma na 100% v haji spinac na pacce a nebo tam ma jiny packy a spinac nemaka
Máš pravdu a vím o tom, dal sem tam jiný páčky. Spínač maká jak má, ale musim si pohrát s tím spínačem. Něměl sem na to chuť ani čas, ale někdy to poladim. Michal mi jenom pomlouvá motorku!! Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!