mencas napsal:
Jarda: Po infarktu? noooo nevím jestli bych byl při tem v klidu stačilo mi když jsem ještě jako malej neznalej chlapec si "pomohl" naftou aby mi začal hořet kotel nalel jsem tam toho "přiměřeně" a pak jsem s ohořelou ofinou létal po kotelně a větral ten smrad nebo by mě otec asi zabil, pak mě naučil zapalovat autogenem a bylo po problémech....
Jarda Dingo napsal:
Tak jsem se do toho včera večer dal..... Nastudováno z bmwgs, ale hlavně od vás. S některými jsem i mluvil, dodal si odvahy a protože to všichni popisují natočil jsem to na video
Povšimněte si prosím stylového oblečení hlavního hrdiny.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jardo, jsi borec. Musels jsi stím dát takový práce a za takovou chvilku. Je vidět, že v tobě něco je. Dobře zpracovaný, ozvučený atd... Skvělá je taky ta azbestová kapuca. Je dobře, že používáš i ochrané pomůcky. Máš u mě obrovskou jedničku aspoň pětkrát podtrženou.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Jardo, jsi borec. Musels jsi stím dát takový práce a za takovou chvilku. Je vidět, že v tobě něco je. Dobře zpracovaný, ozvučený atd... Skvělá je taky ta azbestová kapuca. Je dobře, že používáš i ochrané pomůcky. Máš u mě obrovskou jedničku aspoň pětkrát podtrženou.
Díky Ta kapuca je normální - protže jsem jinak plešatej (na břitvu) a takovej puchejř to by byla paráda
Emilio napsal:
Zachvilku budou k nářadí dávat placatku slivovice pak už je na každým,jak s ní naloží....
Tak to bych tu gumu snad raději zahodil Slivoci páli plamenemt Zvěrstvo!!
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
peknyyyy moooc jak ta prace v polnich podminkach tak i stolni ci elektronicke zpracovani zaznamu... herecke obsazeni hodnotim take vybornou
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Dělals to opravdu slivkou nebo béněm? Jinak fakt super, musím to také natrénovat
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
hjezký koudelka když mi to borec co vyrábí kola na přestavby a obové na to ty obří salámi kdysi popisoval tak jsem jen kroutil hlavou ale jinak top prý obout nejde i když má vybavenej pneuservis benzín je mnohdy třeba .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
MILAN napsal:
hjezký koudelka když mi to borec co vyrábí kola na přestavby a obové na to ty obří salámi kdysi popisoval tak jsem jen kroutil hlavou ale jinak top prý obout nejde i když má vybavenej pneuservis benzín je mnohdy třeba .
Ale jde. asi ten servis nemá vybavenej dostatečně. A nebo neví že na to jsou určitý fígle a přípravky.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Dík. Tomu cigáru jsem se smál, to bylo hustý
Tak jsem to zkusil taky. Na třetí pokus to vyšlo Ale jenom ta zadní, předek ne a ne blafnout *pissed*