Ahoj, kup si od Mosquita jeho X-challenge. Je za super cenu, Ohlins, Excel ráfky, dojezd super, v plný výbavě. Dakar, Sertao ani 660 mu nesahají ani po kotníky Jidiné mínus je cestování ve dvou, na to Xko uplně ideální není, ovšem to ani Dakar..
L.
Ten motor vydrží vpohodě výrazně víc, popřípadě koupíš za pár špendlíků jinej.. Vpodstatě za zlomek ceny doplňků, ktré by sis musel na Sertao pořídit, aby za něco stálo
Jarys napsal:
Tak proč se tu ptáš když jsi prakticky rozhodnutej?
Rozhodnutej prave nejsem vubec, proto to hazim takhle, abych se dozvedel to nejhorsi, co na sertao je:-)
popr. Nejakou alternativu, coz je asi jen tenere
lullu napsal:
Ten motor vydrží vpohodě výrazně víc, popřípadě koupíš za pár špendlíků jinej.. Vpodstatě za zlomek ceny doplňků, ktré by sis musel na Sertao pořídit, aby za něco stálo
Vim, co vydrzi. Ted mam maly gs prez 60 000 a nikdy zadny problem, ale zkratka jsem nasetril a chci si koupit neco lehciho a levnejsiho nez 1200 gs, ale aby to bylo co nejnovejsi a to sedm let stara moto opravdu neni.
Pak tedy kup, jak někdo psal, Husqvarna TR650 Terra, nové stály v akci kolem 130tis. Navěsíš na to pár doplňků a hurá do světa. Ověrená koncepce, takovej kompromis mezi X a Sertao.. Yamaha mi přijde moc plastová, vidle fuj, nevim, do té bych asi nešel.. No a nebo pak F800..
A pokial tuzis po Sertau so silnym pribehom tak na slovensku jedno mame http://www.motopl...67&p=0
O tej motorke a ceste na nej majitelka viac rozpravala ako na nej jazdila http://motoride.s...;tid=64116
Len ta cena je trosku...
Hele ono se ze Súdánu, vlastně Egypta nebo Alžírska vrátilo?
Je to penez dost, ale těch doplňků ještě víc.
Nemá tu někdo sertao, aby sem dal názor vlastníka???
Labus01 napsal:
Do te bych sel hned, ale jestli jsem ji zahlidl v inzercu 2x tak je to moc a dlouho se tam neohrala
Tak porid novou Jirko http://www.motoco...eny-terra/
Nevypada vubec zle. Taky jsem na ni koukal misto malyho GSka, ale to by uz bogser musel byt doma
F 650 GS (00)
Jenze 800gs je o dalsich 50 drazsi nez me maximum, je to vetsi a tezsi motorka s vetsi spotrebou. Proto bych radeji mensi jednoval. Zkusim tu husqarnu. Za 140 000 nova, to je neskutecne luxusni cena:-)
Hlavně se na ní projeď, asi od dvou lidí co ji měli v ruce, jsem slyšel, že rychlost nad 120 je hodně nestabilní a člověk pomalu ztrácí kontrolu nad tak lehkou motorkou, prý je to opravdu něco jiného než GS. Jinak 800ka nemá zase o tolik větší spotřebu, váha je taky jen o pár kg větší, mně osobně to přijde zanedbatelné a asi bych ještě sezonu počkal a došetřil, ale to už je můj osobní pocit
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Psal jsem cestovni enduro:-) chapu, ze to neni nejlepsi popis, ale chci lehci motorku na ktery muzu jezdit po plzni do prace a pak nasadit kufry a vydat se smer albanie, gruzie atd. Proto hledam neco v segmentu osvedcenych 650 jednovalu. Na 800 gs jsem jel a do mesta se mi to proste nezda. Nejsem na tom tak obratny, ikdyz se to da asi naucit. Ale hlavne cena za novejsi kus je cca 230 tis a to je pro me uz opravdu hodne. A 650twina nechci, to neni enduro, to je jen cestovni
Tak bych řekl že to ani nemá cenu měnit. To bych rači dal lepší tlumiče a 21 kolo na tu co máš. Nevěřím že ta novější bude v něčem lepší, řekl bych že spíš míň spolehlivá, jako všechno.
No, ja bych byt Tebou zustal spis u toho co mas nebo cornul tatikovi Dakara. Nedovedu si Te predstavit na sekacce s kuframa v Albanii. Tam nedojedes a navic s tema kuframa to bude brutalne hnusny. A fakt mysli i na ty doplnky. Pridavny svetla, padaky, nosice. A co pak velikost nadrze, na dalnicnich prejezdech se na tom pose*es, sit servisu atd. Muj Dakar ma 88tis a motor vevnitr jak novej. Kasli na novou motorku a radsi ty penize projezdi. Nebo kup od Jiry Tenerku ve full a nehrabnes na ni. Muj nazor.