zrejme za to netaha :-) kamos na KLE jezdil bezne sadu predni 30 a zadni 20 - navíc to co většina lidi povazuje za gumu na vyhozeni na tom se da nejat třeba ještě 8000 nez vyleze platno :-D -a takovou trpelivost sem nikdy nemel precijen potrebuju nejaky ty enduro vlastnosti ale uprimne kdo vyhazuje sillnicni gumu když maji na stredu třeba 3mm :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
v minulosti pri kultivovanej jazde 16 - 20 tis. ale predok hnusne podbrzdeny dezen a vadi mi to cim dalej tym viac
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Ak by mal niekto zaujem tak viem predat jednu novu E10 vyrobena 4/2014 za 40eur odber SK okres TN, NM, MY, ZA mozno BA. Pripadne +postovne
mam este jednu pre seba nechanu, dojazdim a chcem vyskusat daco ostrejsie na teren. No a mam este jednu Karoo 2 tak by som zodral najskor tu, ta je uz tusim dva roky stara.
copo@centrum.sk
copo napsal:
supnem to tu este raz, neinzerujem este
Ak by mal niekto zaujem tak viem predat jednu novu E10 vyrobena 4/2014 za 40eur odber SK okres TN, NM, MY, ZA mozno BA. Pripadne +postovne
mam este jednu pre seba nechanu, dojazdim a chcem vyskusat daco ostrejsie na teren. No a mam este jednu Karoo 2 tak by som zodral najskor tu, ta je uz tusim dva roky stara.
co to má společného s E07 ???
všude dobře.....doma GSA
Joe napsal:
Jen tak pro pobavení - Igor Brezovar na sadě E-07 Dakar má něco kolem 35000 km. Nekecám :-)
Fakt nekecá
A na E10 co vozi uz min 2 roky povesene na nadrzi najede min 50.000 , bo ty gumy uz jsou od slunka tvrde jak puk.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
bych spis rekl ze sou to sutry a ne puky, co sem treba videl v zahranici tak se prave pneusky bali do specialni folii proti slunku , neco jako alobal aby tak nedegradovali Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček