Tak jsem to vyměnil a hraje to opravdu peckově. Sedí mi to přímo na uchu takže zvuk je opravdu parádní. Opravdu silné basy a dokážou hrát i víc nahlas než origo. Za mě spokojenost a kdo nad tím uvažuje tak za ty 2 stovky to určitě stojí.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Fero klidně si objednej sám. Jak píše omar doprava zdarma. Objednání a zaplacení kartou zvládne každý. Jenom pozor sluchátka jsou celkem velký +- 2x tolik než původní od Interphone. U mě na pravý ucho v pohodě. Na levý jsem musil trochu vydlabat skořepinu, aby to tam dobře zapadlo.
Tak jsem objednal, zaplatil kartou a píšou že to bude trvat 3 dny ta transakce tak doufám, že mi čínani nevybílí za ty 3 dny účet
Upravil fero dne 21.07.2014 10:27
Jelikož ve čtvrtek ráno odjíždím na dovču, tak jsem si na rychlo dnes objednal jedny Koss Porta Pro na CZC.cz za 750 tak to snad stihnu zítra dát do kupy :-) - ps. u sluchátek je jedno který kabel dám na který kontakt? (myslím, zda v rámci jednoho sluchátka mohu prohodit polaritu... - nejsem zvukař tak nevím :-))
Jak je to s rozebíráním levého sluchátka (kam vede mikrofon, druhé sluchátko a také vývod do jednotky... ? )
Upravil HonzaGS-SV dne 22.07.2014 06:36
Zajímavá otázka.
U reprobeden musíš jednoznačně zachovat polaritu, jinak nastane akustický zkrat a úbytek hlavně basů.
Dělá se jednoduchá zkouška - zapojíš baterii a obě bedny musí pohnout membránou basáku stejným směrem.
Akustický zkrat přes lebku asi nehrozí, ale mozek z opačné polarity bude asi pěkně zmatený :-)
Jedno to neni, myslim ze to pisu v puvodnim prispevku a je to i ve videu. Nicmene na sluchatkach i portech je to dost jasne vyznaceny - plus je cerveny. Good luck
www.matejtresnak.com www.kinorama.cz
No zas tak jednoduchý to není barevný kombinace jsou na každém sluchátku jiné aspoň já to tak měl. Prohodit se to určitě nesmí. Je potřeba si to pamatovat odkud si který kabel sundal. Levé a pravé sluchátko jsem vyřešil tak, že jsem tam nechal v podstatě ty staré. Akorát jsem vyloupnul ven staré sluchátko. Strčil jsem to dovnitř přilepil. Pak jsem to celý vyplnil lepidlem co se dává do tavné pistole. Vychází mi to akorát, že to mám přesně na uchu a nic mě netlačí.
Jestli tohle neni jednoduchy tak uz nic... A zabyvat se tim, ktery sluchatko je pravy a ktery levy je taky zbytecny - protoze to pajis na ty puvodni draty...
www.matejtresnak.com www.kinorama.cz