Sidi Crossfire patří v nepromokavosti ke špičce mezi cross obuví. Když jsem je měl nové, byly to absolutní gumáky. S nohavicemi přes botu jsem 2x přešel řeku suchou nohou, kdy jsem měl vodu po kolena. Tato vlastnost se časem vytrácí. Cca po 5 letech při většímu vystavení vodě celkem lehce prosakují. Dlužno ale dodat, že se o ně moc nestarám. Pořád jsou na tom ale lépe než o 3 roky novější Gaerne SG12, které má kámoš.
K další výhodě této boty patří i relativní subtilnost. Celkem obstojně se v ní chodí a není problém v ní strávit celý den.
A je úzká na špičce. To se všeobecně ví a je potřeba kupovat větší velikosti.
Já mám nohu 43, velikost 43 a jsou těsné, ale rozhodně ne nepříjemné. Je to takové, že při obouvání je cítit, že nohu svírají, ale během vytlačování motorky ven z garáže už sedí jak bačkory a skutečně celý den není problém. A nosím do nich ponožky od Pardála (ty Adventure se stříbrem) a nebo lyžařské funkční (což taky není žádná slabá ponožka).
Jinak je jezdím jak s kalhotama venku (Difi komplet), tak s gatěma uvnitř (krosový komplet). Nepromokavost jsem řešil jen v Difi, páč jinak jsem v nich nezmokl.
P.S. Zrovna před 14 dny jsem si je vzal s sebou do sprchy a drbal jsem kartáčkem bílé plochy a jsou zase jako nové.
Potvrzuju co píše Michal - XHacker, boty jsou super, včera jízda průtrží a ani kapka a to na mě hrnuli vodu kamiony ze všech stran. Boty jsou perfektni a sedí líp a líp a motorka se v offu kr?sně drží. Jinak minulý týden šlápnutí do brodu a taky sucho.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
mozna strive pise aj o mne, bo mam take iste boty, len inej far. kombinacie a newim co je to zatekanie
pre odbornejsie vysvetlenie: 2 hod jazda po dialnici v silnej burke = prietrz mracien jak sviňa = sucho bez ztraty kyticky
tusim zatim 2× brod s dostupovanim nohami do vody v snahe udrzat to = sucho bez ztraty kyticky
a fcul nech to niekto vysvetluje
je mi jedno co si kto hovori ja na tie boty nedam dopustiti s jedinou malou vyhradockou, a sice jemne ale predsa mam oprete (pod tlakom) palce o "strop" topanky a po celodennke to proste je trochu neprijemne
takze nechty na palcoch musia byt zastrihnute proklate nizko a ide to vydrzat.
TO RAPTOR - ak xces poskusat dojdi 11.-13.7.14 na moju akciu a mozes na cistu ponozku skusit aj moje a strive bude pritomny tiez a dalsich xy ludi co maju tieto boty
inu taky v civile mam 46 ale cross.... mam 47 a very gut
Upravil vlk dne 02.07.2014 22:13
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Hele chlapi, pls poraďte, jsem z ČB. Kde nejblíže je krám, kde mají na skladě více velikostí a mohl bych si je vyzkoušet? Nechci si je kupovat přes net. Děkuji Marek
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
minulorocna: http://www.bmwgs....admore=821
a kazdorocne to robim v rovnakom duchu ako je link
ak chces viac pocitaj si Novinky pridane uzivatelom v mojom profile su pozvanky z minulych rocnikov
clovece tento rok mam strasne malo casu na vsetko ale tusim sa skusim na tu tvoju akciu utrhnut
s casom som aj ja na doraz, preto este nie je zalozena tema a nie je pozvanka - snad cez vikend
inak - mne je jedno ci prides , ale Ty sa potrebujes rozhodnut a ja som Ti len napisal a ponukol ze mas moznost vidiet odskusat a pokecat s ludmi co tieto boty maju - nic v zlom sak chapeme sa