Waltr napsal:
Koupíš obojí zvlášť. Ale nemá moc smysl měnit jen hliník, ač je to neuvěřitelné vymačká se i ta hřídel. Ale je na to jedna pomoc. Rozhodně se nezbavuj rozvodovky (já vůl se o ni mohl přihlásit, že?)
Když už jsi to nakousl, tak povídej co s hřídelí v takovém stavu?
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Je to trochu součást toho čemu se říká know how strojař ví. Hele lepší je mněnit a existuje ,,social" verze bez záruky. Mám s ní dobré zkušenosti. A k tomu unašeči, opravdu se už nevyrábí, je náhrada a k němu ještě prstenec (cca 2500kč) jestli si dobře vzpomínám.
Waltr napsal:
Koupíš obojí zvlášť. Ale nemá moc smysl měnit jen hliník, ač je to neuvěřitelné vymačká se i ta hřídel. Ale je na to jedna pomoc. Rozhodně se nezbavuj rozvodovky (já vůl se o ni mohl přihlásit, že?)
proč bych koupil něco co je špatné? Já doporučuji zákazníkovi vzít nové oba díly, když to nedá, nebo chce risknout, ,,spastím" jeho díly. Ne tenhle díl má cenu jen jako něco přes co nalisuji novou. Děkuji. Tohle je přesně případ, kdy se člověku ,,vyplatí" šetřit. Někdo to dělá sám, nebo máš smůlu a trafí na mechoše co si ani nepřečte manuál.
Waltr napsal:
proč bych koupil něco co je špatné? Já doporučuji zákazníkovi vzít nové oba díly, když to nedá, nebo chce risknout, ,,spastím" jeho díly. Ne tenhle díl má cenu jen jako něco přes co nalisuji novou. Děkuji. Tohle je přesně případ, kdy se člověku ,,vyplatí" šetřit. Někdo to dělá sám, nebo máš smůlu a trafí na mechoše co si ani nepřečte manuál.
Nemyslel jsem to špatne
Myslel jsem ze by si ji někdo mohl zrepasovat nebo nebo by se někomu něco mohlo hodit
mara napsal:
Myslím, že takhle to dopadne, když se ten unašeč sundává za studena.
Ten unašeč je tam Lisovanej nebo co
já myslel že ty ozubený kola do sebe zapadaj a daj se normálně sundat
Po tobě si koupit motorku nebo auto musí být radost....
Krásný ukázkový případ,kdy člověk od kolotoču se se.re do houpaček....
Kdyby tady kolem té rozvodovky nebylo napsaný tolik.....sam sem jí tu kdysi nafotil,když jsem jí dělal.....
Tak běž dát do trouby zase rohlíky a housky....a pak šup seštelovat ventily.....
Emane je vidět podle tvých příspěvků že rozumíš úplně všemu
nikde jsem nepsal že jsem tu rozvodovku rozebíral já čí někdo předemnou prostě se to vykloktalo.A Auto či motorku koupenou po mě by každý udělal výborný obchod jelikož vše nechám odborně opravit či vyměnit a o svoje stroje se příkladně starám což asi po takovém rypákovi jako seš ty se asi říci nedá když okamžitě aniž by si byl znalý věci píšeš viz výše .Ostatně jako většina tvých výživných příspěvků které nejsou většinou k věci
Upravil cert68 dne 17.08.2014 15:00