kaca napsal:
A máte to taky tak, že jedna rokojeť drží a druhá se na tý trubce protáčí? Podle mě by měly bejt obě na pevno, třeba na kolečku na hnuj to tak mám...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Milan V napsal:
A mě ta moje "plastomrdka" dnes cestou do práce, ukázala nějaký divný číslo a teď nevím co s tím
Myslím že to je předpokládaná cena opravy...ale jinak dobrý
Tak to prodám o "90" méně a ještě aspoň 90 km od baráku, to aby mě s tím furt někdo neotravoval že mu tam nabíhají čísla
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
kaca napsal:
A máte to taky tak, že jedna rokojeť drží a druhá se na tý trubce protáčí? Podle mě by měly bejt obě na pevno, třeba na kolečku na hnuj to tak mám...
vole som si prskol kaficu na monitor !!
live fast, die young be wild, have fun
kaca napsal:
No hoši nechci vám kazit tu hrdost, a tak vám nebudu psat jaké prkotiny postihly mě. Ale je pravda že už jsem měl najeto 25tkm a měla tři roky. Prostě každá mince má dvě strany a tyto témanetéma jsou o hovně.
Waltr napsal:
No hoši nechci vám kazit tu hrdost, a tak vám nebudu psat jaké prkotiny postihly mě. Ale je pravda že už jsem měl najeto 25tkm a měla tři roky. Prostě každá mince má dvě strany a tyto témanetéma jsou o hovně.
A nejsou to nahodou hovory o srande???
Pink Floyd - Coming Back To Life
nikdy jsem to neřešil,páč jsem jen jezdil,tak jsem se byl v garáži podívat,celou motorku jsem prošel a dělá mi přesně to samý co tady popisujete od ubývání benzínu až po tu rukojeť a ještě mnoho dalšího,prodávat to nechci takovej s..č asi už nikdo nekoupí,ale nevíte někdo za kolik se to nechá opravit?mimo tý rukojetě,tu už jsem přehodil(dík za tip)jen se mi teď otáčí na tom kolečku.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Bohužel to nikdy pořádně neopravíš, ale koukal jsem že podobným neduhem trpí také auta. Občas nějaké potkám u podobného stojanu a také něco lejou do takových malých dvířek na boku blatníku. Obávám se že cena opravy se bude vždy lišit počtem najetých km od minulé opravy
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
A dnes znovu, tak jak jsem si z toho dělal prču tak teď už mám z toho nervy:-)), naštěstí jedu ve středu k servisákovi tak snad mi s tím poradí.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Mě praskají žárovky v potkávacím světle cca každých 10tis km,takže měním 3x do roka a beru to už jako takovou nutnou nepříjemnost...hlavně,když přístup k tomu světlu je tak pro dětskou ručičku.Jediná,která vydržela nejdýl,byla překvapivě Philipska s větší svítivostí,co jsem koupil vloni v Gruzii.Ta vydržela až do letošního léta,takže skoro 2x tolik a to jsem schválně nebral s větší životností(měli na výber + 100% svítivost nebo + 100% životnost),protože jsem věděl,že to u mé motorky nemá smysl
A hlavně...teď,co mi Milan opravil ulomenej držáček pérka,tak už mě "operace" netrvá 3/4h ,ale jenom 1/4 ,takže jsem spokojenej
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Mě praskají žárovky v potkávacím světle cca každých 10tis km,takže měním 3x do roka a beru to už jako takovou nutnou nepříjemnost...hlavně,když přístup k tomu světlu je tak pro dětskou ručičku.Jediná,která vydržela nejdýl,byla překvapivě Philipska s větší svítivostí,co jsem koupil vloni v Gruzii.Ta vydržela až do letošního léta,takže skoro 2x tolik a to jsem schválně nebral s větší životností(měli na výber + 100% svítivost nebo + 100% životnost),protože jsem věděl,že to u mé motorky nemá smysl
A hlavně...teď,co mi Milan opravil ulomenej držáček pérka,tak už mě "operace" netrvá 3/4h ,ale jenom 1/4 ,takže jsem spokojenej
ty jo jak jsi to opravil...?? vytahuju vždy celý světlo a to je na porod...ruka tam neprojde..takže vždy ven světlo porod:-D
http://czunici.ra...
Na 11tce mám za 12let mého provozu už taky druhou žárofku... nedávno (v roce 2008) mi praskla H4 v Itálii a když jsem na to přišel, musel jsem na 15minut zastavit a vyměnit jí. Štěstí, že se to stalo ve dne, ve tmě bych se tam asi bál.
To zdržení jsem tu dovolenou už nedohnal a důvěra ve spolehlivost stroje taky značně utrpěla !
Chlapi prodejte ty vrtule a za utržené peníze jeďte někam s cestovkou. Lepší než riskovat podobné trable na dovolené.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Mi zase, když úplně zastavím a slezu, tak spadne, většinou na levý bok. Je to normální? Mám už po záruce a nemůžu to reklamovat, ale zdá se, že to před tím nedělalo. Dík za pomoc.
hudec napsal:
Mi zase, když úplně zastavím a slezu, tak spadne, většinou na levý bok. Je to normální? Mám už po záruce a nemůžu to reklamovat, ale zdá se, že to před tím nedělalo. Dík za pomoc.
to mě to padá na oba boky..ale mám to v záruce ,jsem v klidu:-D
http://czunici.ra...