Prostě si mysleli, že to timhle modelem posrali a nepřepokládali, že si to někdo bude chtít opravdu koupit a ejhle je to jinak, je to druhá nejpoužívanější věc jako módní doplněk hned po Vuittonu
Upravil Macek01 dne 16.07.2014 14:28
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
V první radě měli říct , už pri objednávce ze to bude jak to je a ne ze ji dodají za takovou dobu. Původně to mělo byt za 6 týdnu a kdyz se amici probudili tak to cpou tam a na západ nejdřív a na nás serou. Dle infa z B M W z Německa upřednostňující americkej a zapadni trh a na nás na východě zbyde to co zbyde.
Tak takhle se to ma ,proto jeste jednou soudruhům a to za tenhle přístup
Upravil fero dne 16.07.2014 14:39
A pak ze to s vodou nebude nikdo chtit :-) -jinak třeba MT07 je taky k dostani jen na fotkách - nektery moto jdou proste na odbyt jak urvany a nektery jsou hold lezaky uz od prvopocatku - mate bejt radi vite co se sem ted navali pristi dva roky z rise vymazlenych dvouvacek apod. od skopcaku co nutne musí mit to nejnovejsi - většina cechu spolkne hrdost a s nejakou tou obyc dvouvackou se nerada taky spokoji :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Dave81 napsal:
Jelikož se trochu v plánování a logistice pohybuju, tak můj tip je, že selhávají dodavatelé, nikoli montážní závod, a to se předem podle mě bez problémů ošetřit dalo.)
Paul napsal:
Kupujete si novou věc, kterou chtějí další desetitísíce lidí po celým světě a brečíte, že ji nemáte druhej den doma, sorry ale s tím jste měli počítat..
S tím měla, myslím si, hlavně počítat fabrika....
Myslím,že s tím počítali,ale co měli jako dělat podle tebe?
Nadělat jich prvně 7 miliard na sklad,začít prodávat až v roce 2050,aby měl každej p*i*č*u*s,co si ráno vzpomene,večer motorku doma?
agreed.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
fero napsal:
V první radě měli říct , už pri objednávce ze to bude jak to je a ne ze ji dodají za takovou dobu. Původně to mělo byt za 6 týdnu a kdyz se amici probudili tak to cpou tam a na západ nejdřív a na nás serou. Dle infa z B M W z Německa upřednostňující americkej a zapadni trh a na nás na východě zbyde to co zbyde.
zkus si zajet do PYJa motors do Regensburgu.
17 cm
hicks napsal:
[quote]fero napsal:
zkus si zajet do PYJa motors do Regensburgu.
Tipnul bych, že to bude všude stejné. Když jsem sám poptával GSA, měli v Drážďanech úplně stejný termín jako tady. Jinak dodám, že vlákno jsem nezakládal jako stížnost, ale konstatování faktu.
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Byl jsem tam, jezdil jsem tam s dvouvackou na servis. Nic méně ty informace jsou z Mnichova a fakt je to že oficiálně vám tyto informace a ani Pia Motors neřeknou, ale bohužel pravda je taková .
Kdo ji chce bohužel si počká a na to BMW hřeší a to je taky fakt
Paul napsal:
Kupujete si novou věc, kterou chtějí další desetitísíce lidí po celým světě a brečíte, že ji nemáte druhej den doma, sorry ale s tím jste měli počítat..
S tím měla, myslím si, hlavně počítat fabrika....
Myslím,že s tím počítali,ale co měli jako dělat podle tebe?
Nadělat jich prvně 7 miliard na sklad,začít prodávat až v roce 2050,aby měl každej p*i*č*u*s,co si ráno vzpomene,večer motorku doma?
Kdyz nepocitam dodavky do firmy, ktery jen zaplatim a odevzdam ridicovi, kterej je kur*i, tak jsem si nikdy nic novyho nekoupil.
Az ted GSo. Prvni nova motorka za 14 let jezdeni.
Natesenej jako prase jsem ji chtel mit hned doma. Nemam dojem, ze jsem kvuli tomu p*í*č*u*s.
Tak bych si pripadal, kdyby mi to bylo u prde*e ze ji budu mit az na dalsi sezonu.
Potřeba dodat, že přesto, že všude kolem sebe slyším jak jsou ty GSA nesmyslně drahý, tak tohle je jasnej důkaz opaku. Stačilo je dát o ca 100k vejš a už by se na ně tolik nečekalo
Vůbec se nedivím, že čekací lhůta je 13 týdnů! Já si LC objednával v březnu a byl mi řečen termín výroby druhá polovina června a dodání koncem, naštěstí v Brně měli jeden kousek do výroby koncem dubna volnej tak v květnu jsem už jezdil. No radost největší! :-):-) Podle mě je to nabízenými variantami výbavy. Každej chce něco jinýho a proto je každá motorka na objednávku a stejně jako u aut se musí na objednané čekat minimálně dva měsíce. A jestliže se objedná v době prázdnin kdy mají fabriky celozávodní dovolené tak se musí počítat, že se o tu dobu čekání prodlouží! To je můj názor nikomu ho nenutím! Jinak čekání se fakt vyplatí je to zážitek jezdit s LCéčkem !!!
Já si před měsícem vybral nového skůtra, když jsem byl objednat, tak mi řekli, že termín dodání je říjen 2014...tak jsem to odložil s tím, že nechci sněžného skůtra.......alespoň jsem ušetřil...
To si děláš srandu ne? Splašený trubky čekačka půl roku? Co to je za světovou značku? Pochlub se.
...Yamaha X-Max 400....dnes mám X-Max 250....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
kerny76 napsal:
Vůbec se nedivím, že čekací lhůta je 13 týdnů! Já si LC objednával v březnu a byl mi řečen termín výroby druhá polovina června a dodání koncem, naštěstí v Brně měli jeden kousek do výroby koncem dubna volnej tak v květnu jsem už jezdil. No radost největší! :-):-) Podle mě je to nabízenými variantami výbavy. Každej chce něco jinýho a proto je každá motorka na objednávku a stejně jako u aut se musí na objednané čekat minimálně dva měsíce. A jestliže se objedná v době prázdnin kdy mají fabriky celozávodní dovolené tak se musí počítat, že se o tu dobu čekání prodlouží! To je můj názor nikomu ho nenutím! Jinak čekání se fakt vyplatí je to zážitek jezdit s LCéčkem !!!
tak at se ti dobre jezdi!
17 cm
Jo ty nejezdí špatně a celkem chápu, že dvěpade už nestačí Ale ty lhůty mě fakt zárážejí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
kerny76 napsal:
Lépe bych to nenapsal !!! Je to úplně normální . SOUHLAS !!!!!
BMW R1200GS LC
Jo ty nejezdí špatně a celkem chápu, že dvěpade už nestačí Ale ty lhůty mě fakt zárážejí.
s tebou by dvaapule nevyjela ani husitskou na Zizkof
17 cm
s tebou by dvaapule nevyjela ani husitskou na Zizkof
Ale vyjela. Ona je totiž na Žižkaperku celá a tak bych si jí dal od Prokopky do Chánova No a opačným směrem by Japonští soudruzi mohli přidat šlapky ne?
Výživnější je U Rajská zahrady. Tam jsem kolomr-da ještě nepotkal a to mají za rohem základnu a stejně srabáci jezdí z Jiřáku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
kerny76 napsal:
a já jsem jednu 2013ku rozbil, druhá 2014ka přišla hned v krabici a jezdím dál....
všude dobře, s kávou nejlíp
A ten co stojí v Y-Moto není na prodej? Koukal jsem tam na něj
...chtěl jsem AlpineWeiss....a ta až v říjnu.....mezi námi, 250ccm výkonově stačí, spíš jsme měl roupy...ta 400ccm jede až zbytečně moc, na proplétání mezi auty je 250ccm lepší....pomohli mi to vyřešit
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."