juro017 napsal:
Chalani poradte v akom pomere miesat olej do benzinu v R1200 GS model 2014. Viem ze Simson Enduro dost dymil a casom zistili ze to bola chyba pomeru udavana vyrobcom motocykla.
Simsona si moc nepamatuju, ale myslím, že to bylo 1:50. Stadion a Jaweta 1:20 Jawa (Velorex) 1:33. Pamatuju ještě stojany s mixem, kde se poměr dal nastavit otočením kolečka. No a na šimla tam nebyla hodnota, tak se s ním jezdilo na větší poměr a nebo tam člověk dokápnul z vedlejšího stojanu.
Jinak dobrej popud na rozhýbání diskuze pro ty, co nemaj dovolenou a dřepí v práci a nebo doma na řiti bez strupů a vlka
Brambora olej žere taky, ale tak nějak z motoru. Alespoň mě.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
juro017 napsal:
Dakujem za rady, asi ostanem pri M2T nakolko ma skladne balenie a zmesti sa mi pod sedacku vedla trojuholnika a zdvihaku na koleso.
Posledna otazka: do ostrekovaca predneho svetla a blinkrov musi ist len original BMW anti insect liquid alebo moze byt aj univerzalna zmes od OMV???
Zase dve mouchy jednou ranou... pokud pouzijes orig. BMW, muzes to doplnovat i do klimatizace.
juro017 napsal:
Dakujem za rady, asi ostanem pri M2T nakolko ma skladne balenie a zmesti sa mi pod sedacku vedla trojuholnika a zdvihaku na koleso.
Posledna otazka: do ostrekovaca predneho svetla a blinkrov musi ist len original BMW anti insect liquid alebo moze byt aj univerzalna zmes od OMV???
Zase dve mouchy jednou ranou... pokud pouzijes orig. BMW, muzes to doplnovat i do klimatizace.
HONDA CB 1000R 2009, GILERA Nexus 300 i.e. 2011, BMW R1200 GS 2014
Zpět k tomu oleji...Když jsem jezdíval na Jawa 350 Tramp a zučastňoval se Jawa srazů, tak tam někdo jezdíval na jahodovej olej... Fakt nekecááááám, ty Jawky voněli po jahodách
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kdyby Ti zbyla ta origo BMW antiinsect kapalina, tak mám pocit, že ve sepecifikacích ji doporučují i do automatické převodovky, i když náplň netřeba teď v zimě měnit, je totiž doživotní
Kubrt napsal:
Zpět k tomu oleji...Když jsem jezdíval na Jawa 350 Tramp a zučastňoval se Jawa srazů, tak tam někdo jezdíval na jahodovej olej... Fakt nekecááááám, ty Jawky voněli po jahodách
Jooo jahody taky pamatuju , jednou jsem to nalil do californiana taky ale pak se mi po tom začal zvedat kufr
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.