Karimatku řeším taky..ale jen trošku odbočím.. Jak tyhle věci skládáte na motorku? Když pojedu ve dvou,jsou to 2 karimatky,2x spacák (ten mám hodně velikej) stan a oblečení atd..tak jakej máte systém??
per aspera ad astra
kubas napsal:
Karimatku řeším taky..ale jen trošku odbočím.. Jak tyhle věci skládáte na motorku? Když pojedu ve dvou,jsou to 2 karimatky,2x spacák (ten mám hodně velikej) stan a oblečení atd..tak jakej máte systém??
kubas napsal:
Záleží kam jedeš.Když jedeme v létě a na jih,tak máme malé a tenké spacáky od Louise.Malý stan po sbalení i s tyčkama se vejde do kufru.Stan je Cobra 3 a je pro tři osoby.No a nafukovací lehátka přehnu na půl a smotám.To vše je v jednom kufru.
.
Alda napsal:
Vlastimil: to zni lakave, navic za dnesni ceny . Jak je tenhle rozmer velkej po sbaleni?
Když se složí napůl a sroluje do origo obalu tak cca délka 30 půměr 18cm.Já to neskládám,jen roluju a šup do Ortlieb vaku se spacákem a polštářem vtomto případě má kari rozměr cca 13x60cm.
czunik napsal: http://cs.sportsd...e=78217490hele koupil jsem v directsports.com karimatku 7cm na výšku neb jsem citlivka:-) a jinou už nechci a dal jsemza ni 390 Kč,a tu stejnou tam mají jen karimor ale už stojí 9stovek....ale jak říkam peckovní a hlavně hrubá a dobře strašně dobře se balí
Jaká je velikost po sbalení?
tak 25 na 40 cm což jsem taky prvně nechápal co je to za matroš
http://czunici.ra...
Alda napsal:
Vlastimil: to zni lakave, navic za dnesni ceny . Jak je tenhle rozmer velkej po sbaleni?
Když se složí napůl a sroluje do origo obalu tak cca délka 30 půměr 18cm.Já to neskládám,jen roluju a šup do Ortlieb vaku se spacákem a polštářem vtomto případě má kari rozměr cca 13x60cm.
kubas napsal:
ty hranaty se takhle paradne vejdou na viko od topu http://rybkabohun...13_160.jpg jinak uz leta vozim kombinaci tenkej + tlustej spacak - když je teplo tak ti ten tlustej slouží jako bonus pod sebou a tenkym se prikrejes a když je kosa tak se to otoci - da se tak prezit mezi 0-30st :-) - 2 tenky spacaky umi při zmene počasí nebo v horach docela vytrestat :-)
Upravil milanek dne 24.07.2014 08:40
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Taky jsem měl kariho matku od Jurka. Vždy byla max na rok. Koupil jsem ji na začátku léta, na konci léta reklamoval, na podzim dostal novou, na konci léta zas reklamoval, na podzim zas novou... takhle asi 3-4 sezóny stále dokola. Pak mě to přestalo bavit, nechal jsem si vrátit peníze. Koupil jsem Therm-a-rest a světe div se, i po 3 sezónách se ráno probouzím na nafouknuté karimatce. A to ji, narozdíl od Jurka, fakt moc nešetřím.
Za mně tedy jednoznačně Therm-a-rest, je to úplně jiná liga než Jurek.
koukam, že sem asi jedinej, kdo spí na 15 let starý pěnový karimatce. Už taky nejsem nejmladší, asi taky zkusim nafukovačku. Je to fakt takovej rozdíl? Já se stejně vždycky ráno probudim vedle ní, i když spim sám.
hlavně, že je pivo ftlamě
puchyyla napsal:
Taky jsem měl kariho matku od Jurka. Vždy byla max na rok. Koupil jsem ji na začátku léta, na konci léta reklamoval, na podzim dostal novou, na konci léta zas reklamoval, na podzim zas novou... takhle asi 3-4 sezóny stále dokola. Pak mě to přestalo bavit, nechal jsem si vrátit peníze. Koupil jsem Therm-a-rest a světe div se, i po 3 sezónách se ráno probouzím na nafouknuté karimatce. A to ji, narozdíl od Jurka, fakt moc nešetřím.
S tím souhlasím. Stejně to mám i já. Už asi 4 ks Huskyho mi odešly. Teď jezdím s nafukovacím lehátkem s Glóbusu za 350,- Kč.
Výhody jsou cena, komfort (výška okolo 10 cm a je to fakt dost pohodlný), ale hlavně dvě tyto lehátka sbalím do menšího balíčku než jednu TheraRestku (což je pro mě jeden z hlavních přímosů).
Nevýhoda je, že se pomaleji balí a v Gapa se všichni řehtají, jestli čekám velkou vodu.
A když ji píchnu, tak mě to tak moc neštve.
puchyyla napsal:
Parukar napsal:
Aldo,
ja spím několik let na HUSKY 3,5cm a jsem v pohode...teda si myslím...
ale nikdy se nevyfoukla..
Pavliku...
1) vsechno nej k narozkam
2) vzdycky, kdyz spis ve stanu, ses na plech.. takze je dost mozny, ze spis i vedle karimatky, mozna i v cizim stanu a nemas o tom ani poneti. A pak odjizdis RANO ve 14h. To se to pak spinka
to je sice secko pekne co ste doteraz popisali, ale zabudate ze niekomu treba karimosku/samonafucku dlzky min.200cm a ideal: keby tak uz niekto vyrabal 210cm
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
becka napsal:
koukam, že sem asi jedinej, kdo spí na 15 let starý pěnový karimatce. Už taky nejsem nejmladší, asi taky zkusim nafukovačku. Je to fakt takovej rozdíl? Já se stejně vždycky ráno probudim vedle ní, i když spim sám.
Nejsi, nemám ji sice 15 let, ale taky klasiku.
Splněný sen moje 1100GS
Jencku: stejne to nosis jen proto ze se to rychle pakuje a pak mi muzes rikat ze mi to trva v skrytu duse mi ale zavidis thermarestku
Ja ji mam druhou sezonu a spoko. Myslim verze trial lite, 3.8cm