sadilek napsal:
Chce právě to co na obrázku není.
Bečko.
Podle mého Ti to objednají v každé KTM prodejně.Pokud to tedy nebudou mít.
Tak jak píše Roman. Bečka potřebuje určitě to níže na obrázku - kus ve kterém je odvzdušňovací šroub zašroubován (na obrázku také zalomený odvzdušňovák) :
Tzn. - buď opatrně odvrtat, nepoškodit závit a dát nový odvzdušňovák (Berner, Wurth...cca 20-30Kč v každých "autopotřebách" ) nebo převrtat díru a dát větší odvzdušňovací šroub nebo tento díl koupit v KTM (BMW tento díl bohužel nedodává).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
správně tondo
objednal sem to tady, mají to skladem, dnes posílají. Velmi ochotný http://www.flash-...
Upravil becka dne 31.07.2014 08:42
hlavně, že je pivo ftlamě
Mohu Tě Bečko ujistit, že se mi stalo uplně to stejný, loni v létě. Odvrtal jsem zbytek odvzdušňováku, koupil jinej a netěsnilo to... Nahulil jsem tam imbus a cca pul roku s nim jezdil. Pak jsem dostal tušim od Tondy nebo Servisáka radu a zajel do Vlašimi do KTM a koupil jsem jen tu "matku" co je mezi brzdičem a odvzdušňovákem. Stála mě asi 500,-
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
http://www.nahrad...rear/40330
adaptér 158,00
odvzdušňovák 120,00
Je jedno, jestli se to koupí v Univoku, Sette, partsdepot, Flashi, ... ceny jsou +/- koruna stejný. A to se týká i ochoty vyjít vstříc.
Ahoj. Mam rovnaky problem. Prosim vas o info. Akym sposobom ste vyskrutkovali adapter zo strmena? Treba dat dole cely strmen, chytit ho do zveraka, pripadne nahriat a uvolnit? Skusal som ho uvolnit na moto, ale cely strmen pruzi az mam obavu, ze poskodim platnicky alebo kotuc. Alebo sa mam predsa len poriane zapriet a skusit ho uvolnit rovno na moto? Dik.
A nesel by tam narvat treba M12x1 odvzdusnovak? treba nejaky takovy? Ten by se tutove neurval... http://www.bekas....tricke-m12
Upravil BURE dne 02.12.2014 08:29
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Ja myslel vyhodit celej ten ansabl ( M6 odvzdusnova + M12 sroub ) a nahulit tam jen M12 odvzdusnovak. Ale to je asi kravina...
Upravil BURE dne 02.12.2014 09:58
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Je to kravina,protoze ten odvzdusnovak ma kuzel ktery je potreba dotahnout do sedla jinak to potece a v trmenu to sedlo neni.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Tak se nám na Rku stalo to samé, na rady tady na fóru jsem byl donucen zajet do KTM a koupit šroub i odvzdušňovák od nich, ještě jsem ze srandy zkusil postříkat zakvašený zbytek odvzdušňováku uvolňovačem závitů a nechal působit 7 dní (doba než přišel nový díl od KTM) a i po tomto snažení se v odvzdušňováku vytahovák zalomil takže jak již bylo zde napsáno, je potřeba zakoupit oba díly nové. Ještě bych doplnil, že pod šroubem je gumový O kroužek a někdy bývá docela dost vymačkaný a je potřeba ho vyměnit
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Resim ten samy problem,odvzdusnovak sem sehnal od mechanika co mel v supliku,prej asi z felicie.Je sice delsi cca 38mm ale na "fuknci" by to nemelo mit snad vli.Bude jen vic trcet,nebo se pletu?
Ted jeste najit cas a pustit se do odvrtani stareho,protahnuti zavitu a snad to bude sedet.Dalsi moznost je koupit pak ty dily z KTM.
Sehnal jsem na zapujcku levotocivy vrtak,tak to s nim snad pujde,nebo pri vrtani to povoli a vytoci se ten ztrzenej.
ahoj, pasuje i na pravy přední brzdič?
místo toho divnýho bazmeku co je místo normálního odvzdušňováku? díky za odpověď
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015