Vytékající olej z dirky vedle nalevaciho hrdla oleje
Přidané 06.08.2014 07:40
Tak hosi, ted se citim trochu trapne, kvuli tomu co jsem tu vcera rozjel, protoze kdyz jsem to rozebral tak jsem zjistil, ze z motoru mi to zadny olej nevyhazuje, ale cely problem byl v tom, ze ted o vikendu jsem byl v Terlicku na zavodech a motorku jsem mel cely vikend zaparkovanou na slunicku v depu, kde byla na slunicku opravdu hodne vysoka teplota a to tak, ze zacala vytejkat vazelina ze starteru a byla tak ridka, ze vypadala jako olej .. takove teplo me nepostihlo ani pri letosni dovolene v Albanii .. nicmene aspon jsme se dozvedeli k cemu tam ta dirka je a jak ten system funguje Jeste jednou diky za reakce a nezlobte se, ze jsem se driv ptal, nez rozdelal ..
Přidané 06.08.2014 07:46
Nemusíš se omlouvat, není za co. Je lepší se nejdříve zeptat, než rozdělat a pak mít těžkou hlavu. Hlavně, že je problém vyřešen.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Přidané 06.08.2014 09:03
Jo jo. Ze vseho nejradsi mam borce, co sami vedi hovno, ale dokazou se dlouze rozepisovat. A kdyz pak nekdo odhali problem, protoze tomu proste rozumi, dokazou se okamzite tvarit, jako ze to preci bylo jasny a jestli si nekdo mysli neco jinyho, musi bejt vul. S Honzou jsem to resil po telefonu a proste si myslel neco jinyho, na coz by prisel ve chvili, kdy bych to tam hodil. Vlastimil mi usetril cestu. Mozna bys Emane mohl setrit zbytecnejma pindama, nebo bejt chytrej, kdyz je to treba.
Přidané 08.08.2014 08:38
Vlastimile,ale na klice vzadu přece gufero je. Nebo aspoň tady jo,díl číslo dvě: http://www.maxbmw...d=05012012
Mě teďka začal sáknout olej mezi motorem a převodovkou,tak sem rovnou objednal gufero motoru(cca500kč) a gufero převodovky(cca 100kč) a pokud to vydrži do konce sezony,tak budu rád,protože bych chtěl motor vytáhnout a komplet přetěsnit.
Přidané 08.08.2014 13:33
hlavně abyste z té vaší dvouventilové dírky nebyli vepři. (čtěte "ve při"
(obvykle se chlapi nejvíc zhádaj kvůli nějaké dírce, kor když tak dobře maže)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /