Vypadávající trojky jsou super, kor když si na ně můžeš sáhnout a nepadají moc dolů.
Jinak moje motorka s 100tis km r.v. 96 funguje super a s převodovkou zatím nebyl problém. Do roku 97 je převodovka jiná než u zbývajících ročníků a mohlo se stát,že unašeč soukolí se osmekal a vypadávaly kvalty. Osobně jsem se s tím ale nikdy nesetkal, jen vím, že ten problém existoval a projevil se asi v prvních 40tis km. Pokud se neobjevil, motorka šlapala jak hodinky už navěky, čili nikdo 100% neví, zda to bylo poddimenzováním unašečů, vada materiálu u některých kusů nebo to mělo jen v rukou prase. Naopak se proslýchá,že starší typy převodovek řaděj jemněji a přesněji - jen občas někomu umřela. Nebylo to však jak u problémů s 1200GS každá druhá,ale každá tisícá motorka.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Většinou bývá problém v názvu fotky. Nesmí tam být mezery,čárky,háčky atd. A pak ve velikosti souboru. Překontroluj velikost a název a určitě to půjde. Podívej na Emília jak teď vkládá...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Narazil jsem na další pro mě problémek ,jde mi ztuha plyn, tak jsem v domnění ,že promažu lanka sundal nádrž,abych se dostal na ten převod od hlavního lanka k těm dvěma vedlejším a tím jsem skončil *nevím jak se na ten převod dostat.Nerad bych rozebíral něco navíc.Na promazání bych se ve finnále mohl vykašlat ,ale co kdyby mi prasklo lanko .
to blaser: častej problém při vkládání fotek je to, že ji lidi mají uloženou v hluboké adresářové struktuře v "Documents and Settings", už jen tento adresář má mezeru, takže to pak nejde vložit. Zkus fotku nahrát třeba na c:\, a pak už jen zkoukni, aby neměla v názvu mezery a diakritiku. Obejdeš tím problémy s mezerami a diakritikou v názvech adresářů.
V českých Windows XP se fotky často dávaj do adresáře "Obrázky" v dokumentech uživatele, který má v názvu diakritiku, a proto to z něj nejde vložit.
tak hodně zdaru, ono to půjde
Upravil stepan dne 07.11.2008 15:40
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black