Právě dojíždím na LC Michelin Anakee3, tak přemýšlím co nového obout. docela se mi líbí něco z této dvojce. Napíše někdo zkušenost s těmito pneu? Dík
LEV přiložený následující obrázek:
Chlapi nemáte někdo zkušenosti jak to vypadá s nájezdem Karoo 3 na LC ADV? Nebo máte někdo nějaké zkušenosti s podobným typem gumy? Má něco třeba Mitas? Potřeboval bych takovou nějakou polo off gumu, aby dala cca 11 tkm.
Renek napsal:
Chlapi nemáte někdo zkušenosti jak to vypadá s nájezdem Karoo 3 na LC ADV? Nebo máte někdo nějaké zkušenosti s podobným typem gumy? Má něco třeba Mitas? Potřeboval bych takovou nějakou polo off gumu, aby dala cca 11 tkm.
Měl jsem je,11 tis.ti zadní asi nedá,přední snad,jel jsem na tom Albánii plně naložený s batůžkem,zadek rychle na asfaltu ubýval,prodal jsem je když měli najeto asi 3500 km.Bohužel v našem rozměru toho moc na lehčí off není.
Od vyroby som mal na adv. Conti trail attack. Super, spravili 11000 km. Minulu sezonu som mal tkc70, tiez super, na vode lepsie ako trail attack. Vydrzali necelych 10000 km. Vadilo mi na nich ale pendlovanie / rozkmitanie od cca 140km/h. Od 160 to uz bolo o hubu. Tlak 2,3 / 2,9.Vyvazene boli ok.Teraz som obul pirelli scorpiontraul II. Uvidim ked sa zacne normalne jazdit.
Za mna Conti Trail Attack 2 - super na suchu, super na vode, velmi ochotne idu do zakruty.
Najazd 9-10.000 km. Poslednych cca 1.000km boli dost "zuvackove". Na bielych ciarach ma za sucha a tepla (40C) smykalo skoro ako na vode. Jazdil som s nimi dost agresivne.
Kolesa boli vyvazovane. Predpokladam, ze dobre (bol som pri tom), ale riaditkami mi kmitalo podobne ako pise Cizmo. Nezalezalo, ci som isiel nabaleny alebo nalahko.
Kratke porovnanie s Michelin Anakee 3
- Continentaly isli lahsie do zakruty. Po ich vymene za Anakee 3 som citil zmenu k horsiemu
- Anakee 3 si guma drzala svoje vlastnosti v podstate az do uplneho zjazdenia, Continentaly mi prisli na konci "zuvackove"
- Anakee 3 mi predna guma pri agresivnejsom prejazde vracakov sem tam jemne ustrelila, nic vazne. Continentaly drzali perfektne az do tych poslednych cca 1k km.
Michelin anakee 3 od výroby, nebyl jsem s nimi spokojený, motoku jsem musel do zatáček nutit, byl jsem z toho dost nešťastný, u dvouváčky to tam letělo na myšlenku, po přezutí na Karooo 3 se mi ten " pocit " vrátil. Padá to tam samo. Potřeboval bych víc info o nájezdu te Karoo 3 nebo nějajké jiné popo off gumy.
@Renek: predevcirem jsem videl v centru Ostravy kolem 15:00 ve smeru na novy most a dale na Misteckou bilou nechutne zablacenou 12GSA LC a mela obute Karoo3... Jezdec pak na Mistecke odbocil k BMW CarTec... Nebyls to nahodou ty?
Myslim, že tých 10 tis tá guma dá. Moje maju minimalne 7 tis. ešte tých 2tisic daju. neviem presne kupoval som ich obute na motorke. Co sa tyka jazdných vlastností som nadmieru spokojný ale na dialnici štuple do uší lebo hučia neskutočne.
advMagy napsal:
Myslim, že tých 10 tis tá guma dá. Moje maju minimalne 7 tis. ešte tých 2tisic daju. neviem presne kupoval som ich obute na motorke. Co sa tyka jazdných vlastností som nadmieru spokojný ale na dialnici štuple do uší lebo hučia neskutočne.
Bavíme se o Karoo 3 ??
Upravil Renek dne 12.04.2016 09:54
Mal som od novoty Karoo 3 a po 4500km som ich musel vymenit, lebo zadna pneu uz nemala dezen. Jazdil som ich iba na asfalte, dost agresivne. V zakrutach pod plynom sa vedela odtrhnut do driftu. Teraz mam CONTI TA 2 a je to o dost lepsie, hlavne to ticho!
Prednu Karoo 3 mam zavesenu v garazi, keby ju nekdo chcel, tak ju predam. Dezenu ma bohate.
HONDA FMX650, KTM 950 ADVENTURE, BMW...