Pokud Ti to opravdu bliká zkus vyndat ten konektor jestli jsi to ještě neudělal!!!Může to být opravdu tam vzadu...jestli máš Desierto tak budíky drží na třech pojistkách zespoda - může se tam sice hůř, ale dá se tam sáhnout - odjistit to a vyndat budíky...konektor je z levé strany...
Rozhodl jsem se,že to zkusím rozdělat,podívám se pořádně na ten konektor a pokud to půjde,tak na ten svazek. Pokud se to nepovede,tak to někam dám. Nic za to nedám).. Jinak musím říct,že toto je fakt good forum.Jsem tady krátce,máte moji poklonu. Gs mám taky krátce)-o to víc mě ta závada s.re..
Tak jsem to rozdělal,očesal.Konektor vypadá dobře a svazek kam jsem se dostal taky. Tak jsem ještě zkusil vyndat budíky a dovezl jsem je ke kámošovi napojit na jeho advíka- a fungujou! Tak jsem aspon vyloučil možnost,že to je budíkama.Ještě mě poradil,odpojit baterku od motorky,aspon do rána to nechat mrtvý. Tak nevím. Váš názor na tu baterku? Jo,jinak -sundat to desierto-to je fakt ojeb((..
Upravil pokornytomas dne 20.08.2014 20:08
pavelpv napsal:
Je to tak.Řešil jsem stejnou závadu a byla totálně zoxidovaná spojka + kabelů nalevo pod nádrží.
Tak jsem tu nádrž sundal,ale je toho tady tolik..V jakých místech ti ta spojka zlobila? Asi jsem si vzal velký sousto),ale když už jsem v tomhle stadiu..Tak to ještě nevzdám)
pokornytomas napsal:
Jo,jinak,chlapi-advíka mám asi 3týdny a najel jsem 500km. To jsem smolař co?))
Řekl bych že na tom ještě nejsi tak zle kámoš si koupil ktm a po 500 km mu to začalo škubat ve středních otáčkách tak se zjišťovalo kde je problém a ukázalo se že se začaly zadírat vačky takže go hlav. Takže na tom nejsi zas tak špatně.
Tak chlapi), ono to najednou jde,neutrál taky svítí,trvalý svícení zad. brzdy taky shaslo! A nic jsem vlastně neudělal! Jen jsem včera odpojil baterku(ale po jednom dni,žádná změna),a dnes jsem ještě zkusil spojit rám s motorem klemou-najednou to šlo.Ale klemu sundám a jde to taky. Vysvětlí mě to někdo?? Ale co ted,ustrojit to a nechat? Kdybych našel nějakou závadu,tak to pitvat nebudu..Poradte) TOM
Tam musí být někde španej kontak nebo zaoxidovanej spoj nebo zlomenej kábl. Asi jak jsi měl dole nádrž tak se tím nějak pohejbalo a šlo to a jak se pohejbalo znovu tak to zase nejde. Jinak to není možný. Budeš muset poctivě projí kompletně celou kabeláž.
Tak jsem se kouknul na tu dříve zminovanou spojku ve svazku,taky se to zdá v pořádku..Už mě nic nenapadá,tak to začínám strojit a příští týden to nekam dám.
Tak jsem to nechal zdiagnostikovat,nic nenašli,jen spoustu chyb,zřejmě jak jsem odpojoval konektory.Všechno umázli a zatím to funguje.. Ale to mě už fungovalo co jsem tam jel,jen mě to 1x za cestu probliklo.. Jestli jsem nekdě s něčím zahýbal,nebo jak jsem prostříkával konektory,nevím..Jsem z toho špatnej
Je to blbe, ale myslim, ze je to na dobre ceste diagnostikovat zavadu... Ted to mas ciste a jakmile ti vyskoci chyba, tak sup s tim na diagnostiku, ktera by ti mohla pak naznacit smer k hledani zavady...
Poradte mi někoho z diagnostikou,někoho v rozumné vzdálenosti od Pardubic. Třeba tady někdo z členů?Až to udělá,tak bych to spojil třeba s vyjíždkou. Navíc mě to 5minutový napíchnutí stálo 400(.