Bohumil napsal:
Gratulace ale soudruzce tu fotku ukazovat raci nebudu, taky by takovou chcela
Co by soudružka dělala s 1150 Edvečrem?
Také se připojuji s gratulací a ať vám to klape, jak GS po startu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Gratulace.
Me rikali ozen se, tak jsem se ohnal. Prcek bude mit dva roky a jsem stale svobonej
Ale kdo vi, jak dlouho mi to vydrzi.
Splněný sen moje 1100GS
Hele klucí já mám výhodu, že o ježdění nepřijdu. Žena říká, že motorku z domu jen přes její mrtvolu a nějakej čas na vejlet se najde dycky. Koneckonců minimálně do práce přes léto. Vlastně poslední dobou tahá ona na motorku mě. A pravda... Motorku sem pořádně umyl po delší době. A hned sme ji tam zase při focení na polňačce řádne zasvinili tak je vše při starým. :-)
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Jaks toho dosahl? Verim ze i po svatbe tomu tak zustane! At vam to vydrzi
No... Já ničeho moc nedosahoval má ježdění ráda, i motorku chtěla mít na svatbě za každou cenu... Asi sem šťastnej chlap. :-)
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Slyšel jsem, že ses oženil?
Hmmm,oženil.
Tak to musíš být šťastnej.
Hmmm, musím.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
moje manželka říká,že jsem taky šťastně ženatej......................ať ti to s oběma vydrží.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Taky gratulace, závidím svatební foto s BMW, já si dvanáctku pořídíl až po svatbě, jinak jsem na ni jel k oltáři, to je jasný ale mě se tenkrát ještě BMW GS nelíbila, no mladej kluk