Tak jsem také pořídil na lc dálkový ovladač na alarm, mám nakodováno,ale nejak se mi nedaří ho naprogramovat podle manuálu z modelu alarmu na vzducháč 2010. Nevíte zda je u LC stejný postup programování alarmu jako u vzducháče?
R 1200 GS LC Adventure
Čeká mě to samý, bohužel mám jen ovladač, motorka je zatím u prodejce. Nějaký návod jsem si stáhnul, jen je na DWA6, ovladač ale vypadá jinak a je na něm DWA8, tak nevím.
[quote]ousek napsal:
Čeká mě to samý, bohužel mám jen ovladač, motorka je zatím u prodejce. Nějaký návod jsem si stáhnul, jen je na DWA6, ovladač ale vypadá jinak a je na něm DWA8, tak nevím.[/quote
Ve Stratosu Praha si s tim poradili.
mtucek napsal:
[quote]ousek napsal:
Čeká mě to samý, bohužel mám jen ovladač, motorka je zatím u prodejce. Nějaký návod jsem si stáhnul, jen je na DWA6, ovladač ale vypadá jinak a je na něm DWA8, tak nevím.[/quote
Ve Stratosu Praha si s tim poradili.
V Cartecu si s tím také poradili, dálkové funguje,ale chtěl jsem si tam naprogramovat aby to i zvukově signalizovalo, zatím jen při aktivaci blinkry 2x bliknou, při deaktivaci 1x, ale bez zvuku.
R 1200 GS LC Adventure
ousek napsal:
to by šlo, díky za info. Jestli rozchodíš kromě "obrazu" i zvuk tak dej prosím vědět.
Tak jsem to zkoušel dle manuálu na DWA6 i podle manuálu na RT nový model, kde je dálkové DWA8 popsáno a výsledek negativní, zvuk nejde,obraz ano
Upravil rendas dne 10.03.2015 13:59
R 1200 GS LC Adventure
Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych si nechal zprovoznit dálkové ovládání k alarmu. Funguje. Bez zvuku při zapínání či vypínání.
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
Na diagnostice lze nastavit na jakou dobu má být alarm aktivní, tuším že nejvíc je snad 12 dnů (?), ale dle návodu:
"Šetření akumulátoru: Na ochranu akumulátoru motocyklu a zachování jeho schopnosti nastartovat motocykl se aktivované zařízení DWA po několika dnech automaticky vypne. Zůstává ovšem aktivní minimálně sedm dní."
Je fakt, že dioda přestane po cca 3 dnech blikat, nicméně alarm je stále aktivní, i když dioda nebliká, a to minimálně těch 7 dnů ...
Nezbývá tedy nic jiného, pokud chceš mít alarm aktivní stále, než minimálně 1 x za týden zajít do garáže a aktivovat ho znovu.
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
bikerhp napsal:
Na diagnostice lze nastavit na jakou dobu má být alarm aktivní, tuším že nejvíc je snad 12 dnů (?), ale dle návodu:
"Šetření akumulátoru: Na ochranu akumulátoru motocyklu a zachování jeho schopnosti nastartovat motocykl se aktivované zařízení DWA po několika dnech automaticky vypne. Zůstává ovšem aktivní minimálně sedm dní."
Je fakt, že dioda přestane po cca 3 dnech blikat, nicméně alarm je stále aktivní, i když dioda nebliká, a to minimálně těch 7 dnů ...
Nezbývá tedy nic jiného, pokud chceš mít alarm aktivní stále, než minimálně 1 x za týden zajít do garáže a aktivovat ho znovu.
Díky moc za vyčerpávají odpověď. Hlavně, že už vím, že to není porucha.
Ahoj chci se zeptat zdejších odborníků. Dnes se mě stalo, že jsem vyndal klíček ze zapalování a alarm místo klasického 2x bliknutí blinkrů blinkry zůstaly svítít delší dobu. To se opakovalo cca 3x co jsem zkoušel aktivovat a deaktivovat zapnutí alarmu. Nemáte někdo zkušenost co je špatně? Nakonec jsem to nechal dokud blinkry nezhasnou a po dalším vypnutí a zapnutí klíčků je vše zase správně 2x blikne. Díky za radu.
Nevím jestli ti to pomůže, ale asi nejseš jedinej, já už si toho všiml u svýho GSA taky, ale ještě na nebyl čas to řešit. Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
Mam na 2010 adv orig.alarm s DO. Kdyz zmacnu zapipa rozbilka se dioda a vypada jako když funguje. Ale kdyz s motorkou popojedu a hejbu s ni zadny alarm se nespusti....cim to muze byt??
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Mam na 2010 adv orig.alarm s DO. Kdyz zmacnu zapipa rozbilka se dioda a vypada jako když funguje. Ale kdyz s motorkou popojedu a hejbu s ni zadny alarm se nespusti....cim to muze byt??
A nemáš deaktivované naklon. čidlo,jako při převozu motorky.Pročti pozorně návod,je v sekci Servis,údržba a časté dotazy.
Dum spiro,spero.
Kouknu na ten navod, diky. Ja si ted tu motorku privez tak vubec nevim...teprv se seznamujeme
edit: tak po precteni navodu uz je mi to vsechno jasny, nesmi se to zmacknout 2x pak se deaktivuje cidlo a ma taky casovou prodlevu. Kazdopadne Alarm funguje, DIKY
Upravil xavier dne 05.04.2016 11:01
Aktualne 1250 GSA HP