Dokud bude trest dovolená, tak se nad tím nikdo nezamyslí.... nastavil bych jiná pravidla:
ve vězení by točili kolem a vyrábeli elektriku, když už je tak drahá, kdo by nemohl fyzicky, dostal by ránu bičem (kdo má sílu krást nebo vraždit, má sílu i makat)...když by se vězňům zdála přeplněná věznice, tak všichni co to máte nad 20 let zítra ráno provaz - ať máte víc místa - kdo by vylezl ven,musel by se denně stejnou dobu jakou seděl hlásit a prokazovat, že řádně makal a řádně se živí, jinak by šel zpátky. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Dokud bude trest dovolená, tak se nad tím nikdo nezamyslí.... nastavil bych jiná pravidla:
ve vězení by točili kolem a vyrábeli elektriku, když už je tak drahá, kdo by nemohl fyzicky, dostal by ránu bičem (kdo má sílu krást nebo vraždit, má sílu i makat)...když by se vězňům zdála přeplněná věznice, tak všichni co to máte nad 20 let zítra ráno provaz - ať máte víc místa - kdo by vylezl ven,musel by se denně stejnou dobu jakou seděl hlásit a prokazovat, že řádně makal a řádně se živí, jinak by šel zpátky.
Dovolená rozhodně ne. Aby se nad tím podobná individua zamyslela je skoro protimluv, ale budiž. A jakkoli nechci podobné grázly obhajovat, zkus si představit jak by to tomhle státě s jeho neskorumpovaností v praxi vypadalo a to už se vůbec nebavím o justičních omylech, nebo o tom v co by se podobný systém, kterého jsme se, sjeho třídními nepřáteli se kterými je potřeba zatočit, zbavili mohl zase vyvinout. I když se mi součaný stav taky nelíbí, v podobném státě jaký navrhuješ bych žít nechtěl. Společnost je o lidech a ne o trestu a zlepšení situace je bohužel na dlouhý lokte-daň za civilizaci.... Každopádně podobná diskuze sem až tak nepatří a s ohledem na toho kluka a jeho pozůstalé se mi příčí v ní dál pokračovat. Ještě jednou upřímnou soustrast, je mi to líto.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Dovolená rozhodně ne. Aby se nad tím podobná individua zamyslela je skoro protimluv, ale budiž. A jakkoli nechci podobné grázly obhajovat, zkus si představit jak by to tomhle státě s jeho neskorumpovaností v praxi vypadalo a to už se vůbec nebavím o justičních omylech, nebo o tom v co by se podobný systém, kterého jsme se, sjeho třídními nepřáteli se kterými je potřeba zatočit, zbavili mohl zase vyvinout. I když se mi součaný stav taky nelíbí, v podobném státě jaký navrhuješ bych žít nechtěl. Společnost je o lidech a ne o trestu a zlepšení situace je bohužel na dlouhý lokte-daň za civilizaci.... Každopádně podobná diskuze sem až tak nepatří a s ohledem na toho kluka a jeho pozůstalé se mi příčí v ní dál pokračovat. Ještě jednou upřímnou soustrast, je mi to líto.
jj... myslim, ze nemalo z nas patri mezi celkem nonkonformni lidi -- takze bychom byli jedni z prvnich, ktere by pripadny policejni stat sejmul
Tohle ostri ma dve strany... 3 mesice natvrdo za prujezd brodem nebo lesem taky nic moc.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Další naprosto zbytečná smrt.. http://www.novink...autem.html
Nevím jak na tom budu v 66 letech zdravotně já sám, ale myslím že každý by měl zvážit své řidičské schopnosti a zavčasu to zabalit a jezdit MHD nebo vlakem a ne jako tahle stařena..
Upravil bluesbery dne 13.08.2009 09:30
To mě právě děsí nejvíc..Nepozornost ostatních, nemohoucí důchodce, mladá nezkušená mamina za volantem, mladej závodník co se chce předvést před kamarády..Neodhadnou situaci,skončí v protisměru a to nám bohužel nepomůže ani tisíc elektronických pomocníků..
Maris napsal:
To mě právě děsí nejvíc..Nepozornost ostatních, nemohoucí důchodce, mladá nezkušená mamina za volantem, mladej závodník co se chce předvést před kamarády..Neodhadnou situaci,skončí v protisměru a to nám bohužel nepomůže ani tisíc elektronických pomocníků..
a když ne důchodce, mamina, traktorista nebo frajírek tak někdo kdo udělá chybu, nebo srnka v noci ... popravdě, je to smutný, jenže to by člověk nemoh jezdit vůbec anebo max 30 a to by ho sejmul zase brzo někdo kdo ukrutně spěchá v BMW nebo Audině
dost se bojím srnek,tím spíš s BMW světlem, ale stejně v noci jezdím jen o málo pomalejc než ve dne, protože jestli pojedu 100 nebo 70 je už jedno, i 50 by byl asi docela provar, vzít při tom srnku
prostě člověk to musí brát jako fakt, jezdit opatrně a doufat, to je tak všechno co s tím můžeme dělat
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
problém je, že se lidi ničeho nebojí. V boha nikdo nevěří a podvodníkům, násilníkům a uchylům se pořád ustupuje. Jednou na tu pseudohumanitu pochcípáme všichni... Hodně z vás má zkušenosti z provozu v Německu a Rakousku. A není to tím, že jsou takoví spořádaní. Jakmile udělají přestupek, prásk, flastr bez debat. Výchova a prevence ano, ale taky musí následovat trest. Dokud se bude žít v kriminále lépe než na svobodě, tak se to nikam nepohne. Kámoš vaří ve věznici na Borech a hošani mají k obědu na výběr ze tří jídel denně. Což já třeba nemám (ale nebudu měnit). K tomu teplá voda,sucho, teplo, TV, posilovna, herna a ostatní vymoženosti, za které se běžně platí, pak se nemůžeme divit, že basa pro tyhle lidi není žádná hrozba.
Na vesnici jezdím pravidelně a je všeobecně známo (ve vsi) kdo chlastá a jezdí vožralej. Mrkněte se před jakoukoli hospodu u nás, kolik tam stojí aut. Stalo se bohužel všeobecnou módou dát si pár piv a odjet autem.
Celej tenhle problém není o policejním státě, ale o pravidlech a o tom, co chceme, aby se stalo s člověkem, který porušil danná pravidla viz.výše (tv, posilovna...)
je mi líto všech nevinných obětí...
Jedu? Jedu!
R1150GS