Hrabe_X napsal:
Nevím, co tam týpek říkal tomu fízlovi, co ho pak potahal a nasypal mu do helmy. Třeba mu vyhrožoval bohatým taťkou nebo něco mnohem horšího....
Třeba bys mu na jeho místě nasypal taky.
Byl to sr*č, dostal do tlamy, zlomenej vaz nemá = pro mě to tedy je cajk.
To snad nemyslíš vážně?
Oni toho kluka narumplovali natvrdo autem a hodili ho na sloup. Sami při tom zrušili služební auto. Pak ho zmlátili.
On neměl řidičák a proto jim ujižděl z parkoviště, kde byl frajeřit za kamarádem.
Myslíš vážně, že to je adekvátní zákrok?
Co kdyby policajti sráželi chodce co jdou na červenou na přechodu, nebo přechází mimo přechod autem zpátky na chodník?
On jen neměl řidičák. Blbost, že vyjel a určitě to neschaluji. Každý z nás byl mladý a blbý. Ale tohle schvalovat = souhlasit s trestem smrti za řízení bez řidičáku. Mimochodem, on si ten řidičák právě dělal. Mohl mít třeba i hotové zkoušky, jen ho ještě neměl. To jo, smrt je adekvátní .
Zamysli se, co kdyby takovou kravinu vyvedl tvůk kluk.
Tohle je podle mě jednoznačně přes čáru a to těžce. Normálně bych je obvynil z pokusu o zabití.
Že to policajt s autem přehnal jsem psal.
Sám jsem jako hodně mladej, když už jsem měl silnou motorku párkrát policajtům ujel. Tehdy jsem se cítil jak frajer, dnes už na to hrdej nejsem. A když by mě chytli a rozbili mi hubu... mohl bych si za to jen já sám a doma bych dostal vejprask hned po návratu z nemocnice. Rozhodně bych nechodil nikam brečet.
Kdyby ho zabili? Kdyby stříleli...jen kdyby. Nemá cenu komentovat. Hodnotím jen to co se stalo podle informací,které mám.
Policajt je jenom člověk, i tam se najdou blbci a tady to je srážka dvou pitomců z obou stran zákona. Tak říkám, je to OK.
A když by to udělal můj kluk?
Jak nám říkával otec mýho kamaráda: Chlapi dělejte si ****viny jaký chcete, ale jestli se necháte chytit, tak si mě nepřejte.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
obe strany urobili chybu...ale prvu chybu urobil motorkar ked sa rozhodol policajtom unikat, oni ju urobili ked ho sputaneho (tzn. ked nepredstavoval ziadne nebezpecenstvo) kopli do brucha a nasledne otocili za hlavu (mohlo kludne dojst ku zlomeniu vazov)
nic nie je ciernobiele a som zvedavy ci by vsetci kritici predmetneho policajneho zakroku reagovali rovnako keby motorkar sedel na ukradnutej motorke ktora patri priamo im alebo nejakemu ich kamaratovi....
ak sa vsak mam odpovedat na polozenu otazku tak celkom urcite NIE
Upravil raptor dne 08.09.2014 14:24
live fast, die young be wild, have fun
Mr GS napsal:
A co čekáš?Kdo ti dneska bude dělat takovou "zasranou" práci za 16tis?Srát se s lidma,poslouchat ty ****ní kydy,nastavovat držku a hlavně zdraví a na závěr to ještě pěkně zdokumentovat na pěknejch pár stránek papíru.To bude dělat jenom srdcař,jako je Ruda a nebo dement,co si jinde nevydělá ani na slanou vodu.Dokud tady ten trapnej prohnilej stát nezačne těmto lidem pořádně platit,tak si nemůže dělat nároky na nějakej výkvět společnosti-naopak...a někoho do tý uniformy prostě navlíknout musí,takže to dopadá takhle...Jednoduchý...
Fízlové jsou u nás v republice přemnožená škodná. Poměr fízl k počtu obyvatel je větší než za komoušů. Zredukovat o polovinu a ušetřené prostředky dám těm, kteří zůstanou a .....možná by se to změnilo k lepšímu. Ovšem takhle se jen nabere dálší masa opic (speciálně k četnictvu), vydají se další pravomoci - byť nedokáží ani využít ty stávající a máme tu pěknej fizlstát.
A to já nechci.
Jinak pachové na videu nemají u pčr co dělat. Bengo, co neumí udržet emoce a bengo, co neumí domyslet důsledek svého chování prostě nemá dělat benga.
Je to jako dávat dětem na hraní strychnin a odjištěné pistole a doufat, že se nikomu nic nestane.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Fízlové jsou u nás v republice přemnožená škodná. Poměr fízl k počtu obyvatel je větší než za komoušů. Zredukovat o polovinu a ušetřené prostředky dám těm, kteří zůstanou a .....možná by se to změnilo k lepšímu. Ovšem takhle se jen nabere dálší masa opic (speciálně k četnictvu), vydají se další pravomoci - byť nedokáží ani využít ty stávající a máme tu pěknej fizlstát.
A to já nechci.
Jinak pachové na videu nemají u pčr co dělat. Bengo, co neumí udržet emoce a bengo, co neumí domyslet důsledek svého chování prostě nemá dělat benga.
Je to jako dávat dětem na hraní strychnin a odjištěné pistole a doufat, že se nikomu nic nestane.
Tohle je velká pravda.
Na druhou stranu ujíždět se nemá. Maník prasil a zprasil sám sebe. Dostal na boudu, prasácky, ale zaslouženě.
Všichni tu řešej "kdyby" se mu něco stalo. Vaz zlomenej evidentně nemá a teď kňučí, že na něj byli policajti zlý.
"Kdyby" srazil těhotnou ženu nebo matku s kočárem, tak byste ho tu kamenovali...... jak vidíte, každá mince má 2 strany.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Nevím, co tam týpek říkal tomu fízlovi, co ho pak potahal a nasypal mu do helmy. Třeba mu vyhrožoval bohatým taťkou nebo něco mnohem horšího....
To snad nemyslíš vážně?
Oni toho kluka narumplovali natvrdo autem a hodili ho na sloup. Sami při tom zrušili služební auto. Pak ho zmlátili.
On neměl řidičák a proto jim ujižděl z parkoviště, kde byl frajeřit za kamarádem.
Co kdyby policajti sráželi chodce co jdou na červenou na přechodu, nebo přechází mimo přechod autem zpátky na chodník?
On jen neměl řidičák. Blbost, že vyjel a určitě to neschaluji. Každý z nás byl mladý a blbý. Ale tohle schvalovat = souhlasit s trestem smrti za řízení bez řidičáku. Mimochodem, on si ten řidičák právě dělal. Mohl mít třeba i hotové zkoušky, jen ho ještě neměl. To jo, smrt je adekvátní .
Tohle je podle mě jednoznačně přes čáru a to těžce. Normálně bych je obvynil z pokusu o zabití.
sorry kolego, ale píšeš zde nesmysly, ale jak ho měli zastavit nenapíšeš
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
... jasně .. on evidentně v leže se spoutanýma rukama ohrožoval těhotnou ženu i tu matku s kočárkem takže je ho potřeba , za účelem bezpečnosti , kopnout do břicha ... a pak ještě radši pěstí do obličeje a nejlépe ještě zakroutit krkem ...
(ch)stepan
chstepan napsal:
... jasně .. on evidentně v leže se spoutanýma rukama ohrožoval těhotnou ženu i tu matku s kočárkem takže je ho potřeba , za účelem bezpečnosti , kopnout do břicha ... a pak ještě radši pěstí do obličeje a nejlépe ještě zakroutit krkem ...
Než ho sundali, ohrožoval na životě úplně všechny slušný lidi, který by mohl teoreticky potkat.
Frajer nemá bajk ani noty a je poučen, policajta poučej teď, možná přijde i o práci, protože mu hrozí mediální lynč.
Skóre 1:1 , život je fér, jedeme dál.
Kopanec a přesdržku v poutech od začátku nehodnotím, nevím co si řekli a kdo to přehnal první. Možná to bylo zasloužené, možná přehnané. Někomu ublíží víc rána pěstí, někomu zase křivé slovo. Takže ve výsledku třeba taky 1:1. Ale to už nezjistíme.
H.
Tak okrajově, až do sražení je to OK, jinak by ho asi nezastavili......a potom ? ...vyhodil bych ty idio.ty z práce ........je mi jedno že dělaj za 16 litrů, můžou dělat klidně něco jinýho, třeba na Temelíně u sekuritas , tam by celkem zapadli .
Upravil petr kamennyujezd dne 08.09.2014 15:32
Mr GS napsal:
A co čekáš?Kdo ti dneska bude dělat takovou "zasranou" práci za 16tis?Srát se s lidma,poslouchat ty ****ní kydy,nastavovat držku a hlavně zdraví a na závěr to ještě pěkně zdokumentovat na pěknejch pár stránek papíru.To bude dělat jenom srdcař,jako je Ruda a nebo dement,co si jinde nevydělá ani na slanou vodu.Dokud tady ten trapnej prohnilej stát nezačne těmto lidem pořádně platit,tak si nemůže dělat nároky na nějakej výkvět společnosti-naopak...a někoho do tý uniformy prostě navlíknout musí,takže to dopadá takhle...Jednoduchý...
A to já nechci.
A opět tvoje krátkozrakost obalená spoustou kudrnatejch slovíček.
Ta půlka co je teď "navíc",jak ty říkáš,taky dělá papíry,který tenkrát nikdo nedělal,protože je ještě nikdo nevymyslel.Teď se musí na každou pi.čovinku vyplnit tuna papírů,který vymysleli byrokrati.Kolik si myslíš,že se musí vyplnit A4 jenom,aby sis mohl vyběhnout za roh s 5ti kolegy a udělat 10kliků?Každý ho.vno se musí podložit pořádným sešitem,aby si náhodou někdo nestěžoval,že si zlomil nehet,když dělal něco,co neměl jeho nadřízenej v plánu.A to,že se to takhle řeší není práce těch tvejch "bengů".Ti toho mají plný zuby a kolikrát jim to brání ve vlastní práci.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Hrabe_X napsal:
To snad nemyslíš vážně?
sorry kolego, ale píšeš zde nesmysly, ale jak ho měli zastavit nenapíšeš
Máš pocit, že správný způsob zastavování kluka na motorce, který ujíždí, je nabrání autem na přední kapotu? Nemohl mít v žádném případě jistotu, že ho tímto nezabije o ten sloup (kde následně skončil), nebo barák.
Nesmysly. To fakt myslíš vážně? Toto si opravdu nemohou dovolit.
Tohle je evidentní reakce frustrovaného idi.ta, který neumí udržet nervy na uzdě a nemá u PČR co dělat. Ten měl před očima rudo a bylo mu jedno, kestli ho zabije.
A jak tedy. Měli ho pronásledovat dál, povolat další hlídky a zablokovat mu cestu. Pokud by se vyboural při honičce jeho chyba i s následky. Pokud honička ohrožuje okolní osoby (zmiňované těhotné matky, stařenky nebo i samotné policisty) mají od honičky upustit. To je jako by jsi napsal, ujíždí, tak mají povolení ho zastřelit.
Po té co ho takto srazili jsou ze zákona povini mu poskytnout první pomoc. Ale evidentně si ji představují pánové jinak.
no podle videa to nevypadá že by nejdřív narazil do sloupu motorkář a pak auto ... ale ať už je to jak chce .. to co bylo potom to je teda humus
to jako ten kopanec do břicha, otočka za hlavu a pak pěstí do obličeje ti přijde jako OK ??? od "profíků" ...
Tohle nejde objektivně posoudit.
Nevíš co tomu předcházelo. Co tam padlo za slova... jak se policajt vyspal, jestli mu nepřipoměla ženská, že nosí málo peněz, zatímco nasazuje život kvůli šmejdům, který z nich maj srandu.... Třeba mu na motorce ukazoval, že je jednička a prostě mu to jen nesedlo....
Dohnal ho, rozbil přitom auto, má tedy po prémiích, je před vejplatou a ještě sežral volant. Do toho neměl v tu chvíli dostatečný respekt, tak si ho prostě zjednal.
Teď ho za to budou popotahovat a to mi přijde taky cajk.
Výsledek bude takovej, že za neprofesionální plat podal neprofesionální výkon.
Policajt se poučí, že takhle se nemá s lidmi zacházet a maník zase přiště policajtům zastaví. A nebo taky ne.
N o pokud se budou oni strážci zákona chovat tímto způsobem, tak ten RESPEKT nebudou mít rozhodně nikdy. Stále budou považování za hovada vypatlance, otravy a jiné...
Když sem toho mladýho pitomce viděl v televizi,tak sem se divil,že poldovi ještě neselhala bouchačka...
Těhle srá.čů je plnej svět,čtu to pětkrát týdně,jak někde ujížděl týpek buďto v autě,nebo na mašině,pokaždé bez papírů,většinou s čórkou a v devadesáti procentech pod vlivem čehokoliv,co se dá vylemtat,vyhulit,šňupnout nebo píchnout,takže mě v tomhle kontextu připadá zásah naprosto přiměřenej. Poldům bych dal prémie a novou káru a tomu,co dal záznam kamery našim supr médiím přes držku a jedeme dál...
Na východ i západ od nás by **** nejspíš skončil s kulkou v těle a nikdo by neřešil okolnosti.
Hrabe_X napsal:
To snad nemyslíš vážně?
Že to policajt s autem přehnal jsem psal.
Sám jsem jako hodně mladej, když už jsem měl silnou motorku párkrát policajtům ujel. Tehdy jsem se cítil jak frajer, dnes už na to hrdej nejsem. A když by mě chytli a rozbili mi hubu... mohl bych si za to jen já sám a doma bych dostal vejprask hned po návratu z nemocnice. Rozhodně bych nechodil nikam brečet.
Kdyby ho zabili? Kdyby stříleli...jen kdyby. Nemá cenu komentovat. Hodnotím jen to co se stalo podle informací,které mám.
Policajt je jenom člověk, i tam se najdou blbci a tady to je srážka dvou pitomců z obou stran zákona. Tak říkám, je to OK.
A když by to udělal můj kluk?
Jak nám říkával otec mýho kamaráda: Chlapi dělejte si ****viny jaký chcete, ale jestli se necháte chytit, tak si mě nepřejte.
S tím lze souhlasit. Jenže toto není ten případ. Oni ho chtěli zabít. To mi nikdo nevymluví. To nebyl nevynný žduchaneček v 10 km/h. Otom svědčí i to nabourané auto.
Pokud by to udělal můj kluk (mám jen hokly), dal bych mu po čuni sám! Nezlobil bych se ani na ty policajty, pokud by mu dali dodržky, ale ne po zastavení tímto způsobem. To bych dal do držky těm policajtům! Měli to udělat jinak, na to jsou školeni, cvičeni atd. Takto NE.
Pok mu to měli spočítat, ale toto není divokej západ. To se chlapci spletli.
Víš, ten kluk měl při sobě spoustu strážných andělů, že to přežil. A to mi nikdo nevymluví. A zároveň to byl strážný anděl těch policajtů. Myslím, že v tuhle chvíli už to moc dobře vědí i oni. Tím jsem si jist.
Každý odsuzuje Janouška, který najel ožralý na paní autem. A tito co? A to byly (alespoň doufám) střízlivý. A jak soudí Janouška, za odklizení osoby, která na komunikaci nemá co dělat?
Ta půlka co je teď "navíc",jak ty říkáš,taky dělá papíry,který tenkrát nikdo nedělal,protože je ještě nikdo nevymyslel.Teď se musí na každou pi.čovinku vyplnit tuna papírů,který vymysleli byrokrati.Kolik si myslíš,že se musí vyplnit A4 jenom,aby sis mohl vyběhnout za roh s 5ti kolegy a udělat 10kliků?Každý ho.vno se musí podložit pořádným sešitem,aby si náhodou někdo nestěžoval,že si zlomil nehet,když dělal něco,co neměl jeho nadřízenej v plánu.A to,že se to takhle řeší není práce těch tvejch "bengů".Ti toho mají plný zuby a kolikrát jim to brání ve vlastní práci.
Hele, ale to není moje chyba, že je stát přebujelej. Já nevolím lidi, co chtějí navyšovat úřednictvo a utahovat šrouby, případně budovat fízlstát. Já jen tvrdím, že bengo má být v terénu, slušnej a hlacvně se musí umět ovládat a taky rozhodnout a pokud nějakej ouřada má pocit, že se do toho terénu má bengo propsat, tak to řešit nehodlám. No a když už je člověk fízl, tak asi počítá i s tím, co mu naložej na záda. Pokud se mu to nelíbí, může jít dělat něco užitečnýho - dle gusta. Jen tak pro zajímavost - kolika lidem policajt opravdu pomohl, myslím přímo s výkonem služby? Těch pár medializovaných (a nepopírám že záslužných) činů, kdy se policajt koupe v ledu při záchraně dítěte je fajn, ale to je jednou za 2 roky. Mezi tím asi dost jiných udělá totéž bez novinářů.
Většinou když je potřeba policajt, tak není a když ho nepotřebuješ a nebo stát (obec....) potřebuje dovybrat nějaké love, tak je jich jak máku.
Posledně jeden šedovous přeběhl v plném provozu benešovskou kousek za Benešovem směr Praha (3 pruhy), jen proto, aby mávnul na mě, že jsem zapomněl rozsvítit.
Hrdina, ohrozil několik řidičů, aby mě dal 200,- za ptákovinu. A to se vyplatí. Stejně jako honit ujíždějícího řidiče a zrakvit při tom někoho jiného.......a úplně naposled, je to cca 2 roky, co mě jeden pach (ne opicajt) jal ****, že až mě příště uvidí, tak mě dá flastr. Odpověděl jsem mu, že až mě příště uvidí, tak maximálně u soudu, protože nezná ani to, čím se živí. Objížděl jsem popeláře po kolejích. V místě, kde NENÍ zvýšený tram. pás.
Pach evidentně netušil paragraf silničního zákona a to Jízdu ve zvláštních případech. byli v autě 3 a dělali drsňáky.
Každej udělá někdy chybu, hloupost atd, ovšem existuje, alespoň dle tzv. selského rozumu, jistá úměra příčiny a následku, akce a reakce a bla bla bla....je to pořád o tom, že je dobré občas použít tu kaši v hlavě dřív, než se splaší hormony, případně mít ty hormony drobet pod kontrolou.
Třeba jsi dobrej fízl, já si to o sobě myslel taky, ale je to jako u cikánů. Ty dobrý vidět nejsou a nebudou, ale o to víc bude vidět ta druhá strana mince.
Mimochodem, je to už na Novinkách a kdo chce zvracet, nechť zabrousí do diskuze a seznámí se s názorem výkvětu národa.
Netuším co máš na mysli s kudrnatostí slov, psal jsem podobně i úřeďáky.
Upravil Medik dne 08.09.2014 16:17
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Z diskuze na "Novinky.cz", cituji:
"Zajímavé, že takovým způsobem nebylo zacházeno s R. Janouškem!!! To naopak cajti dostali pokyn - jednat v rukavičkách!!! Ten zranil ženu, jel s 2,5 promile alkoholu a přitom mohl telefonovat, neodvezli ho ani na záchytku, ponechali mu řidičský průkaz!
Je to h.n.u.s, místo aby PČR zajišťovala pořádek, tak láme vazy, kope do bezbranných lidí, používá hmaty určené k usmrcení."
Konec citátu.
PS. Než jsem to "sesmolil", Medik mě předběhl...
Upravil hobr dne 08.09.2014 16:15
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mr GS napsal:
A to já nechci.
Nic proti, ale i já mám v práci určité mechanizmy, které musím respektovat. Otravné. Nu což, můžu jít jinam.
Ale zamysli se, jestli některé věci charakteru "Každý ho.vno se musí podložit pořádným sešitem,aby si náhodou někdo nestěžoval,že si zlomil nehet,když dělal něco,co neměl jeho nadřízenej v plánu" nejsou povinni dělat právě proto, že se někteří pitomci chovají takto, jako ti policajti na videu.
Četl jsme reakce na novinkách.cz, četl jsem reakce tady.Místama dost žalost.
Video začíná ve chvílí, kdy policejní auto "naváží" motocyklistu na sloup. Co se dělo předtím na záznamu není.
Jestli mu tam kluk vjel a policajt se snažil vyhnout a strhnul řizení?? Nebo jestli se chvilku naháněli a motocyklista to nezvládl? Já si myslím, že ten kluk jim asi ujížděl,je tam levotočivá zatáčk a vjel jim do cesty, protože pochybuji, že by policajt do něj úmyslně najížděl. To že mu dal po hubě je špatně, ale nikdo fakt nevíme co se dělo.....
BMW 1200 GS a ///M3