ja se jeste do minuleho roku bez FB obesel , ale nazor par klientu, ze bez toho preci pro ne nemuzu pracovat hold vedl k tomu, ze sem musel zalozit , ale tohle neni misto kde o tom diskutovat
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tuším tuším, že jsou od moraba, ale myslet si znamoná hovno vědět.
U tehle vidím reálně, že se na kalendář dostane.
morabo, jsou od tebe?
Máš je v pořádném rozlišení?
Psal jsem ano a ano, tim jednim jsem myslel ze mam a fakt ve velkym Myslim ze by jsme s tou fotkou mohli vytapetovat
Upravil morabo dne 24.09.2014 08:29
Maiali nel Fango!
Mám první nástřel grafiky.
Úvodní strana kalendáře je prakticky hotová, grafika listů měsíců se ještě předělává a bude snad v neděli.
Přikládám náhled na ukázku
paja1 přiložený následující obrázek:
paja1 napsal:
Mám první nástřel grafiky.
Úvodní strana kalendáře je prakticky hotová, grafika listů měsíců se ještě předělává a bude snad v neděli.
Přikládám náhled na ukázku
rauly napsal:
moc sem to tady nečetl...ale komu se mám hlásit...a kdy? chci taky kalendář na 2015
trpělivost
Objednávky teprve spustím.
Nejdřích chci mít hotový grafický návrh s kterým budu spokojený a teprve pak uvolním objednávkový dotazník. To vše bude do konce října, takže neboj času budeš mít na objednání dost
Objednávkový dotazník bude spuštěný do konce října v prvním příspěvku tohoto vlákna.Pája
Ahoj.
Už se těším ,poslal jsem taky fotečku ze stoupání na Passo Gavia, snad se bude líbit.
Když ne ,tak nevadí. V každém případě pro mě zase dva kousky.Díky a držím palce,ať se dílo podaří. Ahoj Libor z Braškova.
Zítra budeme s grafikem vybírat nejhezčí fotky, takže kdo ještě chcete poslat své favority tak prosím rychle
Pak budu zjišťovat vybrané autory a jejich trasy. Trošku mám obavy jak to bude vycházet časově, ale snad to klapne a všechny trasy seženu.
Pája