Klouže to,jak kde.Záleží na asfaltu,vlhkosti a teplotě.Mě klouzala v Turecku po 7 tis,ale pak jsem na ni nejel ještě dalších skoro 10tis! Prostě to ztvrdlo,ale to je daň za nájezd...jinak to prostě nejde.Neexistuje měkká guma,která se nesjíždí...vždyť je to logicky hovadina.Jsem rád,že jsou pneumatiky schopný v terénu(takže ne 07ky) a přitom s takovým nájezdem.Když nepotřebuju takovej nájezd,tak si samo koupím měkčí a jedu si pohodlněj.Na druhou stranu,když pojedu na dovolenou delší,než 10tis km,tak nebudu muset jezdit na Igora.Nazuju K3 a na nich taky dojedu.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To Mr GS : tomu rozumím že když chci gumu s velkým nájezdem že bude tvrdší, ale ještě žádná guma mi tak neklouzala jako ta K3! Běžně mám na gumách cca 10 - 14 a i ke konci jsem na tom schopný jet svižně i klopit, ale na te K 3 se to prostě nedalo.
Renek napsal:
To marda a Paul: Chlapi sorry za blame, spletl jsem se, byly to Mitas 07. Upss. Přikládám fotky co mám na rajčetí, je tam ten vzorek na některých fotkách vidět, jak ta guma v průběhu cesty vypadala si pak můžete domyslet. Vepředu jsem měl TKCčko, vzadu tu 07, odjel jsem s tím turecko gruzii armenii, a pak ještě balkán na podzim. Ty gumy na asfaltu oproti te Karoo 3 držely i po 14 tis. Ta karoo 3 byla na zabití. Takovou gumu jsem ještě neměl, pro mně fakt zklamání.
To je sice pekne, ale mitas navyraba potrebne rozmery ktore potrebujem na LC, 170/60 R17, 120/70 R19
Takze sa tu zbytocne dohadujete ci mitas ano alebo nie
Tu ide o to ze ktore gumy na LC-cko
Cestou necestou na GS
Renek napsal:
To marda a Paul: Chlapi sorry za blame, spletl jsem se, byly to Mitas 07. Upss. Přikládám fotky co mám na rajčetí, je tam ten vzorek na některých fotkách vidět, jak ta guma v průběhu cesty vypadala si pak můžete domyslet. Vepředu jsem měl TKCčko, vzadu tu 07, odjel jsem s tím turecko gruzii armenii, a pak ještě balkán na podzim. Ty gumy na asfaltu oproti te Karoo 3 držely i po 14 tis. Ta karoo 3 byla na zabití. Takovou gumu jsem ještě neměl, pro mně fakt zklamání.
To je sice pekne, ale mitas navyraba potrebne rozmery ktore potrebujem na LC, 170/60 R17, 120/70 R19
Takze sa tu zbytocne dohadujete ci mitas ano alebo nie
Tu ide o to ze ktore gumy na LC-cko
Přesně tak,takže nám zbývají pouze tři adepti,Karoo3,TKC 80 a myslím že Haidenau,myslím si že s těchto vydrží nejdéle ty Karoo3
Řeším stejný problém a docela použitelná se mi zdá TKC70. Nemá s tím už někdo zkušenosti? Jediné, co mě odrazuje je ten středový plný pás. Měl jsem něco podobnýho na HeidK60SCOUT a na vodě mě to moc nepřesvědčilo...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Tak z tureckých bych měl trochu obavu...
A rozhodně bych se nebál TKC80, ale od 130 jsou už dost neklidné. Ptám se tedy znovu: nezkoušel někdo TKC70...?
Mikes
Tak z tureckých bych měl trochu obavu...
A rozhodně bych se nebál TKC80, ale od 130 jsou už dost neklidné. Ptám se tedy znovu: nezkoušel někdo TKC70...?
Dobře, odpovím si sám: Včera obuté. Oproti ContTrailAttack drží líp přimý směr-do zatáčky se to musí víc nutit,podobně jako s přední 21. Jinak na suché hlinito-pískové cestě předek poměrně slušně drží...
Mikes
vyčkej času... najel sem jen stopade, tak ještě nechci moc hodnotit. Moje první dojmy jsou, že na silnici mile překvapila, zadek držel i v zatáčkách v běžných náklonech bez problému. Pár km jsem jel i na mokru po děšti, ale byl tam blbej asfalt, takže těžkou posuzovat (v davli na mokrých kostkách driftuje kažád guma). Ve vyších rychlostech taky žádný problém. Ani nehučí nebo neposkakuje (nebo aspoň ne víc než K3, které jsem jezdil poslední dva roky).
Mimo silnici mi přišlo, že má lepší zátah v přímém směru než K3, ale párkrát mi ujel zadek do strany (to se mi s K3 moc nestávalo), tak to ještě musím project vícekrát, jeslti budu mít stejný dojem. Podobný pocit sem měl i z přední tkc (několikrát se jí nechtělo zatočit), tak jeslti to nebylo moc plynu :-)
Sem zvědav jak bude ubývat, toho se bojím nejvíc. Hned po ní pak nazuju na zadek tkc, tak budu mít lepší srovnání.
Upravil somm dne 14.11.2015 18:35
petr
R1200GS LC '13