to ze mame BMW myslim neznamena ze vacsina z nas by kategoricky nepresadla na japonca ci inu znacku ak by im ta motorka povedala viac
live fast, die young be wild, have fun
a kamarat co sa odvozil napodiv ospieval ten motor aj brzdy...
podla mna treba skusat vsetko pretoze niet nad vlastnu skusenost
Upravil raptor dne 30.04.2014 17:42
live fast, die young be wild, have fun
Tady jsou obrazky udajne testovaciho stroje. No jako cestak to uplne nevypada, ale libi se mi. Opravdu hodne vychazi z dakraskyho 450 specialu a to ja fakt krasnej stroj.
http://www.travelbike.it/forum/showthread.php?tid=9651
frantisek napsal:
Tady jsou obrazky udajne testovaciho stroje. No jako cestak to uplne nevypada, ale libi se mi. Opravdu hodne vychazi z dakraskyho 450 specialu a to ja fakt krasnej stroj.
http://www.travelbike.it/forum/showthread.php?tid=9651
Aha. Takze je porad sance, ze nova Afra bude fakt stroj i na delsi cesty. Diky. Bohuzel ten odkaz si neprohlidnu, neb jsem fejsbůku prost a chce to po me heslo.
Jeste jsem se na to koukal, protoze se mi nezda, ze by CB500 byl dvouval. A ten ital rika, ze je to postaveny z NC 700 X. A to uz by mohlo jet fakt pekne. Ale nic to nemeni na tom, ze AT to neni.
Co píše ital jsem nečetl. Není to CB500, ale CB500X. Tady https://www.youtu...hvbgqumkUw je promo video toho thaiského týmu je tam i letmé, obrazové představení strojů ještě bez reklamních polepů a dalších finálních úprav. Je to vidět i na tom odkazu na advrider co jsem tu dával.
JJ řešilo se to vedle na Cenduru a mělo být představení myslím 10.září a bylo kulový....
Ted se čeká na výstavu jestli tam něco bude....každopádně někde na Německém webu psali, že mají nějaké problémy s vývojem tak, že se představení možná odloží o rok...no nevím...
Každopádně šéfkonstruktér Hondy už někdy na jaře naznačil, že se máme na co těšit v segmentu Hondích endur, takže podle mě Afra určitě bude...
Mimochodem pokud by ''vypadala'' nebo se podobala tomu speciálu jako na obrázku tak si ji jdu objednat a BMW pápá..., ale tomu nevěřím ani omylem...možná tak samolepky budou stejný....
Ne vazne jsem zvedavy jak tohle dopadne. Tolik let se o tom basni, takze bud Honda chce dopilovat vse do dokonalosti nebo ma opravdu problem. Ale jestli vyviji novy motor, tak se beztak nejakym nemocem se nevyhnou.
I pád na hubu je pohyb kupředu
No zae můžu za sebe říct, že Honda kromě zrovna Afriky kterou jsem měl mi nikdy nepřirostla k srdci kvůli jejímu chrakteru - taková dokonalá motorka, uhlazenej chod motoru atd...
Ale prostě musím říct, že neměli nikdy tolik svolávaček jako ostatní značky a ty jejich motorky prostě fakt šlapaly a šlapou jako hodinky do dnes....
TomR1 napsal:
No zae můžu za sebe říct, že Honda kromě zrovna Afriky kterou jsem měl mi nikdy nepřirostla k srdci kvůli jejímu chrakteru - taková dokonalá motorka, uhlazenej chod motoru atd...
Ale prostě musím říct, že neměli nikdy tolik svolávaček jako ostatní značky a ty jejich motorky prostě fakt šlapaly a šlapou jako hodinky do dnes....
No uvidíme....
Jsou to proste fungujici neutralky. Ale srdce moc nechyti. Ale kdy si vezmu co jsem mel XR650R, tak to byla super zelezna sila. V Maroku me bavila. A to by me bavila urcite i Brambora
Upravil milanosor dne 30.09.2014 10:18
I pád na hubu je pohyb kupředu
A nic............no mají na to ještě dva dny, tak uvidíme jestli vytáhnou eso z rukávu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Eman_ napsal:
Me vcera kolega z prace rekl,ze ze vsech motorek se mu libi jen Honda Afrika.....a jen tu by bral....sem na nej vykulil oci a zeptal se ho,jestli nekde dvacet let nechrapal....
Emane ty si zase v noci chrápal v knihovně a nebo v Praze na Hlaváku a tam sis dal na dobrou noc s kámošema pár litránků krabicáku
Na obrázku vypadá spíš jako KTMka. Ono asi není už moc co na kokpitu vymyslet, aby byl funkční.
Jinak staré Afriky stejně jako Transalpy - jsou to nesmrtelní nezmaři, pokud mají nějakou péči. Ale jinak je to shrnuto slovy kamaráda co má TA :....je to fajn, ale chová se to jako elektromobil.
Adrenalinovce to moc nenadchne a usedlouše potěší. Jako GS. Je to motorka co taky hodně odpustí a když ujede ruka na heftu, tak se člověk hned nezrakví.
Po Africe jsem koukal taky, ale odrazovala mě cena. A potom jsem dal na doporučení a šel rovnou do GS (že prej jsem velkej a těžkej, ale to je bohapustá nepravda )
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz