Milda_Km napsal:
tam bydlíš že máš zlínskou spz ? kua
Bydlím v Brně, trvalý mám na Zlínsku.
Nejhorší je že to byl můj sen a jak dlouho trvalo našetřit, dohledat ji tak sakra rychle zmizela. Ale tak uvidíme jak to dopadne......
>TomasCZ; Jak byla (nebyla)zabezpečena ta garáž -respektive co museli zloději překonat aby se tam dostali? Řešili policajti nějaký stopy -otisky atp nebo to vyšetrovali jak když mě v práci vykradli naftu z nádrže ?-jediný poznatek z místa činu co je zajímal -kolik zmizelo nafty a vyfotili to.
Upravil kim dne 01.10.2014 23:10
kim napsal:
>TomasCZ; Jak byla (nebyla)zabezpečena ta garáž -respektive co museli zloději překonat aby se tam dostali? Řešili policajti nějaký stopy -otisky atp nebo to vyšetrovali jak když mě v práci vykradli naftu z nádrže ?-jediný poznatek z místa činu co je zajímal -kolik zmizelo nafty a vyfotili to.
Ahoj,
6:39 budík od kamaráda který tam taky parkuje jestli jsme někde na výletě. Má odpověď že ne, prý že je vyrvanej zámek u garáže a chybý moje motorka. Byl na vratech speciální zámek s kterým si ta banda hravě poradila. Naproti barák s kamerama, no po dotazu jestli můžou dát záznam prý nefungují. Dojel chlap z kriminálky, prý našel nějaké pachové stopy, zloději nechali v garáži tyč a nářadí z mé motorky (bylo klasicky pod sedadlem). Tyč policista zabalil a vzal s sebou. Byl v garáži asi hodinu.
Opodál bar kde kamera funguje, prý se kriminálka ještě kvůli tomu zastaví.
sa mi zda ze si ju tam mal prilis kratko. Je to blbe ale urcite by som si preklepol aj spolugarazujucich. Ide o to ze v tom ani nemusia mat prsty priamo ale mohli zobrat zo sebou do garaze tretiu osobu a je to..
Inak to ze zmizlo iba BMW ma neprekvapuje. Kamosovi v BA ukradli tiez 12GSA a Horneta co stoji vedla aj so sadou este nenamontovanych gum sa ani nedotkli.
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
sa mi zda ze si ju tam mal prilis kratko. Je to blbe ale urcite by som si preklepol aj spolugarazujucich. Ide o to ze v tom ani nemusia mat prsty priamo ale mohli zobrat zo sebou do garaze tretiu osobu a je to..
Inak to ze zmizlo iba BMW ma neprekvapuje. Kamosovi v BA ukradli tiez 12GSA a Horneta co stoji vedla aj so sadou este nenamontovanych gum sa ani nedotkli.
No i toto mě napadlo a myslím že i policajty. Ale ano, na to že ji parkuji od července v garáži a osttní tam stojí rok je to podezřelé. Uvdíme jak se to bude vyvíjet (jestli se to někam vůbec hne).
Každopádně asi dlouho si nesednu na takový stroj, korunky se budou střádat hodně dlouho jestli vůbec do něčeho takového ještě půjdu.
Taky jsem Ti to nasdílel...snad to k něčemu bude. Určitě dej vědět, držím palce.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Klíče od motorky byly všechny? ... a všechny máš ty doma...?
Přemejšlej koho jsi za poslední dobu do garáže vzal a kdo všechno to viděl!! - vůbec nevyřazuj kamarády apod...věř mi že už jsem slyšel tolik případů kdy to bylo velice překvapující...
Mimochodem: I kdyby zloději šli na objednávku pro GS - nenechájí tam další dvě moto jen tak stát - vždycky garáže vyberou celý kort kdyby měli typ na takovou lahůdku jako tři kousky najednou, leda že by to neměli do čeho naložit...