jezek napsal:
Schreku to ale neni špína. Jsou to fakta.. co se tyce motorky tak take vim co jak bylo ale nebylo by lepsi se zeptat Jardy? stejne tak staci na jakekoliv besede vznést dotaz: Jardo proc uz te BMW nepodporuje kdyz mas takove super cestopisy... to si teprve vyslechnes spinu..
z tohohle si nezavislej clovek stejne tezko prebere na ci strane je vina spis mi pripada ze proste selhala spoluprace a pak uz to byla jen soutěž v hazeni spiny - ovšem je to asi podobny jako rict kdo na ukrajine je v pravu :-) asi to fakt nemá smysl resit
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
A potrebujes "senzace" ve vsech detailech nebo ti staci od někoho zasvěceneho relevantní info.. bud jsi jeden z drben nebo normální člověk... ja samozrejmne nemam problém s podáním info lidem kteří si o ne pozadaji. Ale nechápu proc je nutne potrebuji vedet lidé kterym to muze byt u pr...... jen pro to "aby to vedeli".. napsal jsem svuj názor proc nemam Jardu rád.... hajim nazory BMW a pokud jsou blizsi dotazy tak obratit se tam. I kdyz uprimne: vam vsem je do toho co Jarda podelal prd... BMW ukončilo spolupraci. Proc? Takovouhle spolupráci neukoncuje sponzorovany... ale vetsinou sponzor. A vetsinou z nějakého důvodu. Napište sem někdo: zeptal jsem se proc a tohle byla odpověď...
Upravil jezek dne 13.10.2014 22:56
ne senzace jsou mi u prdele a hluboce se omlouvam ze jsem se odvazil na foru na něco zeptat, priste uz budu jen tise objednávat slibuju :-)
milanek napsal:
ne senzace jsou mi u prdele a hluboce se omlouvam ze jsem se odvazil na foru na něco zeptat, priste uz budu jen tise objednávat slibuju :-)
Tak objednavej u Jardy jestli s tim mas problem.. urcite u sveho sponzora vse zajisti..
Všichni chytroprdi muzou kdykoli se zeptat sveho "kone" : kdo te ted sponzoruje, co z toho mas, co z toho ma sponzor, co z toho maji ostatni... je na tom něco co nejde pochopit?? Kun nechce mluvit o sponzoringu protoze něco podelal? Sorry nemůžu pomoct... nelze vycitat sponzorovi.. logicky.. jeste nejaky dotaz?; sponzor muze v rámci možností "drzet hubu" aby uplne nepotopil sponzorovaneho. Ale cech by nejradši nekoho na šibenici.... ze?
Upravil jezek dne 13.10.2014 23:34
TO ježek: souhlasím se schrekem! Jardu znám a rozhodně to není jak píšeš! Nikdo ti nebere, že Járu nemáš rád, ovšem opatrně se slovy, které říkáš, pokud nemáš zcela přesné informace o jeho způsobu prezentace a podpoře partnery. A zmíněná "fakta" laskavě dolož. Jinak to považuji ježku za pomluvu!!! Díky Lara
Ježek : jsi opravdu dobrej! :-) dokazes si udrzet převahu i v bezny diskuzi o nicem a dokonce se mi snazis docela uspesne vnutit i to ze za simou stojim - ale je mi uprimne NAPROSTO u prdele :-) není to proto muj kun a tak se ho nemam na co zeptat - blahove jsem si myslel ze se muzu zeptat tebe jak to teda bylo - evidentne jsem se spletl - uz fakt nemá cenu to dále pitvat - nechci si nechat nadavat do Cechu :-) - něco odpovez at si muzes priznat vitezsti a uzavreme tuhle debatu 1:0 pro jezka a nebo proste odpovez sem všechno co muzes a nevo rekni nemuzu a vyreseno
Upravil milanek dne 14.10.2014 00:05
jezek napsal:
Aha. Potřebuješ nutne info. Tak si o ne napiš. Poslu ti pm... kdyz bez toho neusnes...
A já něco vím a já to nemůžu (nechcu) říct. Jak v mateřské školce.
Proč děláš z lidí h.ňupi. První něco nadhodíš a na logický dotaz po detailech se dočkají přednášky jak je jim po tom hovno. Holt někdo má pak pocit větší důležitosti.
milanek napsal:
Ježek : jsi opravdu dobrej! :-) dokazes si udrzet převahu i v bezny diskuzi o nicem a dokonce se mi snazis docela uspesne vnutit i to ze za simou stojim - ale je mi uprimne NAPROSTO u prdele :-) není to proto muj kun a tak se ho nemam na co zeptat - blahove jsem si myslel ze se muzu zeptat tebe jak to teda bylo - evidentne jsem se spletl - uz fakt nemá cenu to dále pitvat - nechci si nechat nadavat do Cechu :-) - něco odpovez at si muzes priznat vitezsti a uzavreme tuhle debatu 1:0 pro jezka a nebo proste odpovez sem všechno co muzes a nevo rekni nemuzu a vyreseno
Odepsal jsem ti jasne v PM v 23.57.. takze ted nechápu co to tu blabolis.. tvoje pravda? chces pravdu slyset nebo ji vytvaret?
Upravil jezek dne 14.10.2014 00:18
ale fuj jak moje pravda? -mezi tema vzkazama je 5min - pozdni editace tve vlastní odpovede to není zase tvoje pravda ? do vzkazu jsem jasne napsal ze soukrome odpovedi mne nezajimaji a popsal co zajima "lidi" abychom se tu nespemovali - a at napises sem co chces a muzes a tim to hasne + jsem te tu verejne ocenil tu jako důstojného soupere v diskuzi a uznal porážku co se tyce prosazovani osobních nazoru - uznani porazky budiz tedy moje pravda :-)
výsledek : jestli něco vis a chces a muzes to sem napsat napis, jestli nechces/nemuzes nepis ale nenadávej nam do zvedavych cechacku protože sis jednak zacal a jednak zase az tak moc toho nikdo vedet nechce - jen ne to neustale podivne mlzeni - uz je to celkem par let a 800ka se docela dobře prodava mylsim ze uz je to skoro informace do knizek historie nez marketingovy info. a jdu spat :-)
Upravil milanek dne 14.10.2014 00:29
Hele... nedelej ze me vola... napsal jsi v 23.52 pm..
OdmilanekDatum13. October 2014Předmětspam :-)hele jak fakt nechci spemovat bylo by to na dlouho a zbytecny a vlastne mne ani nezajimaji zadny "soukromy" info abych se citil vyjimecny :-D -jestli si to myslis tak mne sakra spatne odhadujes ale když uz reknes A ze udelal pruser ve spolupraci a zamlzis to na diskuzi jako "principipalni ojebavani vsech sponzoru" to se mi moc nezda to se nezlob
- to je takovy problem napsat rovnou B a ten pruser jasne definovat ?
- pokud vim (a vim o tom hovno ! jako vsichni) tak VSICHNI by radi vedeli co se vlastne stalo -mel taky (opet drby) nemaly problémy s motorkou a nebylo v zajmu "sponzora" to nejen publikovat ale taky resit a co vim (opet hovno) si tu motoku nakonec - docela brzo stejne koupil - ci je co vina dodneška nikdo nevi nebo je to apson verejny tajemstvi a takovyhle neurcity popichovani je vsechno jen ne skutečnost - klidne ani neodpovídej mne ani tu ani na diskuzi, jsou to jen verejne prezentovany myslenkovy pochody který ale pomerne znacny casti neinformovany verejnosti vrtaji dodneška hlavou - jestli te to uz unavuje kasli na to chtěl jsem vedet prostou a klidne očesanou ale VEREJNOU pravdu nic vic nic min - jestli se to nesmí tak se to hold nesmí - jestli to bylo JEN kvůli clanku a triku budiz - ale je to celkem divokej důvod ........
Odepsal jsem ti o 5 min pozdeji ze napíšu podrobně ve středu az budu v CZ s tim ze z mobilu je to obtížne.... jaka editace??? Nějak te nechapu.. nejsi politik ktery se snazi přetvořit fakta??
a je to tu sme u spamu :-) kdyz jsem to psal mel sem otevreny 2 okna do toho vyrizuju meily a odesilam to prubezne - ty to nedelas ? - je 5 min tak moc ? opravdu jsou to 2 rozdilna infa ? je to soukromy vzkaz - a stejne je to podle mne to proste to samy !!!!! je mi jedno jestli tu odpověď napises ve stredu nebo nikdy ale nespemuj a neprosazuj se kravovinama a odpovídej budto nijak nebo logicky ****
milanek napsal:
a je to tu sme u spamu :-) kdyz jsem to psal mel sem otevreny 2 okna do toho vyrizuju meily a odesilam to prubezne - ty to nedelas ? - je 5 min tak moc ? opravdu jsou to 2 rozdilna infa ? je to soukromy vzkaz - a stejne je to podle mne to proste to samy !!!!! je mi jedno jestli tu odpověď napises ve stredu nebo nikdy ale nespemuj a neprosazuj se kravovinama a odpovídej budto nijak nebo logicky ****
Tak ted mam pocit ze jsi mimo jako Jarda Šíma.. uz si jen říct o par korun na cestu do neznáma....
Upravil jezek dne 14.10.2014 00:54
pratele ,kamaradi stale mi tu chybi nejake to rozreseni od povolane a zasvedcene osoby.doufam jen ze se tu co nejdrive obevi.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Myslím že je zbytečný to tady takhle propírat. Jardu znám osobně, nějaké věci jsem mu taky dodával a je to jako se všemi sponzorovanými cestovateli a závodníky - prostě sponzor musí vědět, co od toho člověka chce, v jaké formě a kdy a jasně to říct a uhánět dotyčného, pokud to nesplní. Až na pár výjimek se mi za 10 let v oboru nestalo, že by sponzorovaný připravil všechno sám a po návratu z cesty dodal všechno slíbené - např. článek, fotky ve vyšší kvalitě atd. Jsou to fakt vyjímky, protože po návratu buď plánují novou cestu nebo mají spoustu jiných věcí co hoří a tohle je pro ně už málo důležité. Ale pro sponzora to důležité je. Dodáte například někomu GPSku a chcete z toho nějaký výstup, třeba pár fotek té GPSky někde v zajímavé lokalitě, nějaký textík ze kterého uděláte zajímavost, nějaké postřehy apod.
Jarda zrovna v tomhle patřil spíš k těm lepším, pečlivějším nebo bych řekl profesionálnějším.
Podívejte se na jiná esa - mrs. Vrábelová, zrovna před pár dny dávala na FB avízo že prodá svojí plně vybavenou motorku. Zajímalo by mě, jestli TT-SK a TTAG dostali to, co z cesty slibovala. Podle mě nedostali ani fotku. Materiál v hodnotě třeba 100 tisíc a ... nic. Ale hodně to záleží fakt na tom, kdo to má v té které firmě na starosti a jestli dotyčného uhání a jasně mu řekne, co se po něm chce. Jinak spoléhat na cestovatele nebo závodníka, že si vzpomene sám - tak to nefunguje.
A příklad opačný - Jan Veselý. Domluvíme si něco a po Dakaru VŽDYCKY přijel, dovezl to, co slíbil dodat, udělal rozhovor, dodal fotky, přijel na promítání jak bylo domluvené atd. Prostě profesionální přístup. Jde to ale učitě to taky je o těch konkrétních lidech. Většina "cestovatelů" kteří chtějí nějaký sponzoring, umí být aktivní jen před odjezdem. Podobně to mají v Německu, co jsem se bavil s kolegy z Anglie, Francie nebo třeba z Kanady - tak všude je to stejný.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...