Joe napsal:
Místo E-10 tam dej E-09 Dakar nebo zmiňovanou C-02
Když jsem chtěl po tobě přední E09, tak si mě od ní odradil, ať si raději kvůli nájezdu vemu E10. Chápu to tak, že dle vlákna počítáš 100% off jinak bys ji nedoporučoval. Mám pravdu?
Tak nějak. E-10 předek a zadek E-09 Dakar pokud teda nechceš experimentovat s pneumatikami typu C je s nimi zábava na silnici a hodně lidí se toho jak se to chová na asfaltu lekne. Úplně stačí si na jednadvacítku kolo dát třeba C-21 nebo něco podobného a na zadek E-09. Při vyšší rychlosti je to paráda. Podélné rýhy nebo vymačkané koleje super. Je to zkrátka něco pro klidné jezdce. E-09 na předek těžkého endura je vcelku nesprávná volba i když jsem na ní byl v alpách a docela si to s ní užil. Odskákání se u ní proajevuje daleko dřív díky malým figurám.
Upravil joe dne 27.10.2014 22:14
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
E10 v predu mi vydrzala 11 000km a uz bola moc oskakana, vadilo mi to. Teraz karoo polovicu.
Zadna E10 je u mna KO po 4000. Skusim asi zadnu E09 po zime.
E10 super pneu pre mna na sucho, aj mokro. Na mokrom chvilu jak dosrany, ale po chvile uplne ze dovi dopo jaka pneu na mokrom fajnova. Teda po Alpach super, nase cesty tiez sa daju.
copo přiložený následující obrázek:
[92.6Kb]
Upravil copo dne 27.10.2014 23:04
copo@centrum.sk
Das ji tam , akorat bude mit slabsi bocni vedeni, uz sem to tu psal , pokud vylozene nejsi bahnomrdal tak tam dej E09 v dakaru a budes spokojenej
Upravil schrek dne 02.11.2014 20:18
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Das ji tam , akorat bude mit slabsi bocni vedeni, uz sem to tu psal , pokud vylozene nejsi bahnomrdal tak tam dej E09 v dakaru a budes spokojenej
E09 bude uz zajtra nahodena, skusim co je to zac. Idem zaniest aj jedno zadne kolo nech tam narvu tu C02.
Na jar pekne zase E10 sa nahodia. Uz by konecne ta E10 mohla viac vydrzat, v strede daku traktorovu tvrdu gumu dat.
Ma vyznam dat E09 ked jazdim aj trochu za plyn? E10 mam po 4000 uz tak ze by som ju aj vymenil, ale este sa da.
copo@centrum.sk
Ja sem z E10 presel na E09 a XTARMY a jsme spokojenej letos maj nakrouceno 9000km E09 uz je moc nepouzitelna jen na silnici predni Xt jeste tak 2000km da , ale vymenim to hned na jare za novou sadu od Rudy
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
no najskor prve km total katastrofa, dako mi to vlnilo, po 50km celkom to uz islo. Zadna E10.
Inak nato, ze bola kemra riadna, celkom sa zahriala rychlo, fajn to uz zatacalo po zabehnuti pneu, naklony super. Predpokladam, ze od zajtra ked bude C02, uz si nenaklonim copo@centrum.sk
copo napsal:
E09 v predu nahodena, zajtra bude C02
no najskor prve km total katastrofa, dako mi to vlnilo, po 50km celkom to uz islo. Zadna E10.
Inak nato, ze bola kemra riadna, celkom sa zahriala rychlo, fajn to uz zatacalo po zabehnuti pneu, naklony super. Predpokladam, ze od zajtra ked bude C02, uz si nenaklonim
dávat do předu 09 a do zadu c02 je pěkná blbost vždyť e09 není v terénu nepší než e10 a právě přední kolo je to co tu motorku v terénu nejvíc limituje. Se divím když jezdiš tolik off, že si nedáš dopředu 21 na tu se dá dát něco trochu chlupatějšího, pak už má c02 do zadu trochu význam.
copo napsal:
E09 v predu nahodena, zajtra bude C02
Inak nato, ze bola kemra riadna, celkom sa zahriala rychlo, fajn to uz zatacalo po zabehnuti pneu, naklony super. Predpokladam, ze od zajtra ked bude C02, uz si nenaklonim
dávat do předu 09 a do zadu c02 je pěkná blbost vždyť e09 není v terénu nepší než e10 a právě přední kolo je to co tu motorku v terénu nejvíc limituje. Se divím když jezdiš tolik off, že si nedáš dopředu 21 na tu se dá dát něco trochu chlupatějšího, pak už má c02 do zadu trochu význam.
ale hej, cez zimu dam urobit na off 21 urcite, obetujem jedno predne kolo, mam tri rafky zadne len dva
to len teraz skusam, jasne ze nebude to ziadna slava E09 v predu. Musel som ju vyskusat. Keby tak mam komu pneu posunut, to nie je problem. daku chlpaticu tam z mitasu na tu 19 natlacim 100/90
ono aj tak asi prestanem spekulovat, kedze na teren uz hladam KTM690, cez zimu s kamosom hned dve dovezieme z DE, uz to tam sondujeme dake dve pri sebe jednou cestou doviest
copo@centrum.sk
tak a je tam aj ta C02, inak super povozenie. To plavanie vzadu od 80Km/h neskutocne, ale fukalo. Po par km som dokonca presiel aj kruhac uz v pohode a napocudovanie sa na tom da aj naklanat, len pocit strasny, ze moto padne. Ale, zase nie dobre zvolena kombinacia v predu E09, total katastrofa. Aj tak pojde do predu nieco ako C02, tak cez zimu bude veselo
copo přiložený následující obrázek:
[226.5Kb]
Upravil copo dne 04.11.2014 22:44
copo@centrum.sk