Anketa: Akej farby použivate helmu?(pasivna bezpečnost)
Přidané 09.11.2015 12:06
Prdim na to! Jediny kriterium, aby nebyla cerna a nepralo do ni slunce. Jinak je mi to fuck. Jezdit s velkym tenisakem na kedlubne ani v popelarsky veste se mi nechce... Kolo jsem mel polepeny reflexnima samolepkama, ze bylo videt i z Marsu a stejne me z nej plechovka sundala, jen to fiklo. Takze tolik asi k pasivni bezpecnoati... :/
Upravil BURE dne 09.11.2015 12:10
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Přidané 09.11.2015 12:09
JRM66 napsal:
.... Potrebujeme zohnať do mestkej prevadzky na scooter taku to prilbu, čo je celkom ako sa zda problem. Okrem Airohu a Hjc som nič nenašiel!-. Nechapem bud to vyrobca nechce vôbec vyrabať alebo vačšina kupujúcich sú jednoducho iba blb.ci?
...co je tohle za zvrácený názor?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 09.11.2015 13:57
Bure: aj keby si bol vysvieteny ako kolotoč tak sa na 1000% furt najde nejake pako ktoré aj to prehliadne, ale ty ostatny ťa aspoň vo väčšinovej miere skôr zaregistruju! Tú reflexnu helmu chceme aby zamestnanec ktorý bude robiť vnútromestku kuriersku a donaškovu službu bol v čo najväčšej miere viditelny, predsa to nieje až tak skúseny vyjazdeny motorkar ktorý je viac predvidavy a opatrny, to že bude reflexny na dialku je len naša aktivita pre zvyšenie jeho bezpečnosti.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Přidané 09.11.2015 14:17
Vsak ja nerikam, ze to je nauplne ho*vno! Ale ja na to zase tolik nedam resp. tomu neprikladam takovou důležitost, bo jak rikas, vzdycky se najde kkt, kterej Te dokaze prehlidnout jak krajinu...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Přidané 09.11.2015 14:40
Matná šedá helma a reflexní žlutá pláštěnka když je nečas, podzim/jaro, nebo v noci a ja ji nahodou mám u sebe. Od té doby co vozím topcase ji mám stále s sebou. Mám pocit, že mi jsou stejně vidět jen ruce (zezadu topcase, zepředu kouřové sklo).
Takhle jsem došel k závěru že někteří si myslí že jsem policajt a né a né mě v dvouproudu předjet, a jiní do poslední chvíle neví jestli mi cestu zkříží nebo, a nakonec přece jen vyjedou a dělají to pravidelně docela pozdě.
Tak jako tak ale hodlám v pláštěnce jezdit i když neprší a mám lehký dojem že ji lidé přehlížejí.