samodomo není pro někoho, kdo hledá čas na to, aby se vůbec měl čas svézt.....ale jsou tací, co nemají do čeho píchnout a i když nemají obě ruce levé, přeci jen né vždy je výsledek 100%...rozumím tomu, že si někdo něco udělá na Jawu...ale přiznám se, že moc nerozumím tomu, když se někdo snaží doma na koleni něco dělat na BMW...
Vjetrnik napsal:
samodomo není pro někoho, kdo hledá čas na to, aby se vůbec měl čas svézt.....ale jsou tací, co nemají do čeho píchnout a i když nemají obě ruce levé, přeci jen né vždy je výsledek 100%...rozumím tomu, že si někdo něco udělá na Jawu...ale přiznám se, že moc nerozumím tomu, když se někdo snaží doma na koleni něco dělat na BMW...
ale proti gustu...
Nerozumíš?? Má to svoje výhody - uděláš si je přesně jak chceš, jak se ti líbí.
Ale máš pravdu v tom, že nesmíš mít obě ruce levé a musíš na to mít čas a hlavně chuť...
A nechci se nějak přechvalovat, ale nemyslím si, že by konkr. na těch mých
bylo na první pohled vidět, že jsou udělany doma...
rozumím tomu, že chce někdo mít moto udělanou na míru, sám jsem taky své motorky vždy upravoval a nechával na ně dělat různé doplňky a úpravy....ale sám bych se do toho nepouštěl, přeci jen nemám v garáží ohýbačky, svářečky, plátna karbonu, CNC frézy a podobně a mít nebudu....a čas se už vůbec nedostává
Mimochodem jsem zapomněl ještě napsat, že kdyby jste se někdo chtěl "zbavit" např. origo padáku, topcase nebo bočních kufrů BMW a příslušenství k jejich uchycení na F650GS (r.v.2003) byl bych rád kdybyste se mi ozvali a napsali rovnou třeba i cenu jakou si představujete. Tak už se těším jak se mi pohrnou nabídky