...jo presne to me napadlo, ze jsme mu zase udelali z vlakna peknou pakarnu... Dobre mu tak... ..neni nad skvele kamarady....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
radovant napsal:
Ale jsme zacli Hrabeti pekne zas*rat forum, co?
No prav,e mi tech 6 valcu co jsem mel chybi a abych dohnal prumer tak 8, pac (6+4+8)/3 je 6... Ni ale ma to dve nevyhody: nenacpe se mi to do garaze a neprojde mi to doma... Takze zustanu tam kde jsem... navic bych v tom fakt vypadal jako pako...
Chlapci já si prodlužovat pinďoura nechci ( to by mi ženská asi už utekla hihi ).
Chci za co nejméně korun normální,spolehlivý auto, do kterého se vleze kočár a 2 lidi a 1ks dítěte.
Proto mě napadla třeba ta Toyota Camry 2,2 benzín. Ropáka nepotřebuju na ty moje couračky to.ani neni vhodné, za 120 tis koupíš poslední ročník 2001 starého typu a najede to mega km = s mým nájezdem to dřív shnije.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bubak napsal:
...fajn... kolik do toho chces vrazit (ojro), jake auto a jak stare to ma maximalne byt, benzin nebo nafta a jakej najezd km jeste akceptujes....
..tohle jsou Camry v okruhu 100 km od mista, kde se s Radem zdrzujeme (ja casto, on furt):
Zitra na to juknu. Dnes jsem na pivku a nerad bych vymyslel neco moc chytreho a zitra se vzbudil s tankem Tiger na zahrade.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bubak napsal:
...fajn... kolik do toho chces vrazit (ojro), jake auto a jak stare to ma maximalne byt, benzin nebo nafta a jakej najezd km jeste akceptujes....
..tohle jsou Camry v okruhu 100 km od mista, kde se s Radem zdrzujeme (ja casto, on furt):
[/quote]
Koukal jsem na to a asi jsem si nevybral... koukal jsem i na jiný značky a je to +- cenově stejný jako tady. Tady asi člověk potřebuje víc štěstí.
Tím že doj*bali kurz eura, tak se asi nevyplatí nic dovézt.
Nakonec se stejně naštvu a líznu něco novýho. Děkuju ale za nabídku.
Upravil Hrabe_X dne 11.11.2014 08:14
H.
... nejde o to vyplatit - usetrit (o tom to davno neni), ale koupit za ty podobny prachy auto v dobrem stavu.... ..kdy u nas mas pored nasobne vetsi sanci koupit stocenou nalestenou mrchu svarenou ze 3 totalek.... ...coz se Ti v risske casti Reichu nestane tak casto (pokud nejsi masochista a nejdes kupovat k Turkum, Jugosum, Rusakum nebo Psonkum)...
Upravil Bubak dne 11.11.2014 08:19
Bubak
...cechum, madarum, slovakum... 'nove' se vyplati tady takzvane tageszulassung. Je to vlastne auto co uz bylo prihlaseno, takze ma mensi zaruku, ale sleva je markantni. Takhle jsme koupili fiata petistofku asi o 4500 europenez levnejsi
Tak tohle co tady pisete presne znam.
Minuli mesic jsem resil koupe ojeteho auta. Chtel jsem petku kombi v trilitru r.2011-2012. V CR jsem byl na trech a ty auta byli otresny... . Jelikoz bydlim v Mnichove, tak jsem zajel take k par bazarnikum okolo Mnichova, kde to bylo hodne podobny... auta byli celkem dost zasle (vypadalo to, ze tam uz nejakou dobu stoji), hodne spinave interiery a celkove dost obouchane a poskrabane...z peti aut na ktere jsem jel me neuchvatilo ani jedno.
Pak jsem narazil na par inzeratu od BMW Fröttmaning, kde sice byli auta se stejnou vybavou a motorem o cca 500 - 1000 € drazsi, ale pak jsem pochopil proc.
Domluvil jsem si schuzku na jedno vybrane auto. Prijel jsem, vsechno mi bylo o autu sdeleno(servisni historie, opravy...atd...), kdyz jsem nasel par spinavych flicku v interieru, tak prodejce me hned upozornil, ze auto jeste neni vycisteno k prodeji (a to uz byl interier celkem cisty - rozhodne oproti predchozim zkusenostem). Pak jsem dostal klicky a hodinu jsem si (sam) mohl auto vyzkouset.
Auto bylo, podvozkove i motoricky v super stavu, takze jsem ho nakocec vzal.
Kdy jsem si sel pro auto, bylo se mnou zachazeno, jako kdyz si kupuji nove auto... a kdyz jsem ho pak videl pripravene v salonu, tak to pro me byl sok... auto bylo, tak krasne umyto a nelesteno, interier byl krasne vypucovany a vonel novotou, ze jsem z toho mel fakt radost :-)
Po tydnu se mi objevila jedna zavada - rano pri studenych startech mi cca 10 sekund kolisal volnobeh. S timhle problemem by me turek poslal, vite kam...tady jsem si domluvil termin v servisu a na naklady BMW byla tato drobnost opravena(tyto auta maji rok zaruku).
Takze za me, radeji si par kacek priplatit a kupovat i ojeta auta od autorizaku a nebo, jak psal bob z privatu od 1. majitele s jasnou historii...
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Bubak napsal:
... nejde o to vyplatit - usetrit (o tom to davno neni), ale koupit za ty podobny prachy auto v dobrem stavu.... ..kdy u nas mas pored nasobne vetsi sanci koupit stocenou nalestenou mrchu svarenou ze 3 totalek.... ...coz se Ti v risske casti Reichu nestane tak casto (pokud nejsi masochista a nejdes kupovat k Turkum, Jugosum, Rusakum nebo Psonkum)...
V tomhle všem s tebou souhlasím. Já mám spíš problém, že ještě přesně ani nemám jasno, co by to mělo být. Do února se ještě vejdem do AX, takže mám čas hledat a vybírat...
H.
Kasak napsal:
Kup si Ečkový Mercedes v kombajnu. Jsou za dobrou cenu a s kilákama je to jako u našich motorek.
Dobrá volba, ale já se Libore obávám, že v zimě bych se se zadokolou k baráku nedostal (pokud tedy nebude zima jako vloni). Už s předokolou tam několikrát za zimu ztroskotám a když to občas řídí žena, tak ta nemá šanci vůbec.
Proto je jeden z kandidátů i Subaru Forester, ale bojím se servisu. Každej kutil tomu fakt nehoví a origo servis mám daleko.
2litr atm. se ale docela poved, narozdíl od 2,5L třeba v Outbacku, kterej jde celkem často do háje.
Anebo pak skousnout ropu a jít z rozumu do Octavie, Passatu v 1,9tdi. Ale když vidím, jak u služebáků bouchaj motory jeden za druhým a dvojkový oktávky reznou zespodu, tak se toho docela bojím.
Upravil Hrabe_X dne 11.11.2014 10:35
H.
cejsi: jooo Frottmanning. Tam jsem koupil taky. Vyber neskutecny a sluzby kolem stoji za to. Ta cena navic uz je plus minus jedno kdyz vemes v jake relaci se pohybujes
Hele co ta vyjizdka, zajedeme nekam jak bude hezky?
Upravil radovant dne 11.11.2014 10:58
radovant napsal:
cejsi: jooo Frottmanning. Tam jsem koupil taky. Vyber neskutecny a sluzby kolem stoji za to. Ta cena navic uz je plus minus jedno kdyz vemes v jake relaci se pohybujes
jjj, jen jsem se ze zajimavosti ptal, Kolik maji aut skladem...cca 2500 aut... takze vyber je :-)
S tou projizdkou budeme pockat na pristi rok...uz mam zazimovano :-) letos to byla bida... mame maleho prcka, tak jsem letos najezdil vic U-bahnem nez na masine :-)
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Kasak napsal:
Kup si Ečkový Mercedes v kombajnu. Jsou za dobrou cenu a s kilákama je to jako u našich motorek.
Dobrá volba, ale já se Libore obávám, že v zimě bych se se zadokolou k baráku nedostal (pokud tedy nebude zima jako vloni). Už s předokolou tam několikrát za zimu ztroskotám a když to občas řídí žena, tak ta nemá šanci vůbec.
Já nevím co máš proti zadokolkám a že nevyjedou. Jezdil jsem s leččíms a na zadokolku nedám dopustit. Zatím jsem s ní vyjel všude, i tam, kde to s koncernem vzdávali. A to je to líná babička - omega s 2,5l dieselem, kde je půl stáda koní po smrti. Je to o gumách, rukách a hlavě. A se Š1203 jsem se občas zapotil a celkově se škodivkama jsem vylezl všude. Ten motor na zadní nápravě měl svoje kouzlo. Zatáčky hezky bokem na sněhu.......
Ale pravdou je, že pro babu je ideální pevná malá blecha a přítel/manžel na telefonu. Já bych se toho mergla nebál. Nejsou drahý, opraví se to leckde a těch 14 dní v roce, co bude fakt v zimě "husto" holt budeš chodit kousek pěšky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Já nevím co máš proti zadokolkám a že nevyjedou. Jezdil jsem s leččíms a na zadokolku nedám dopustit. Zatím jsem s ní vyjel všude, i tam, kde to s koncernem vzdávali. A to je to líná babička - omega s 2,5l dieselem, kde je půl stáda koní po smrti. Je to o gumách, rukách a hlavě. A se Š1203 jsem se občas zapotil a celkově se škodivkama jsem vylezl všude. Ten motor na zadní nápravě měl svoje kouzlo. Zatáčky hezky bokem na sněhu.......
Ale pravdou je, že pro babu je ideální pevná malá blecha a přítel/manžel na telefonu. Já bych se toho mergla nebál. Nejsou drahý, opraví se to leckde a těch 14 dní v roce, co bude fakt v zimě "husto" holt budeš chodit kousek pěšky.
Mercedes není moje oblíbená značka. I když má vepředu zaměřovač,což se mi líbí.
Když už bych se chtěl v něčem hrabat, koupím si Octávku v 1,9tédéíčku s velkým kufrem, do kterýho se vejdou i vidle napříč. A opraví jí traktorista v každý dědině.
Ale to je až moc velká svatba z rozumu. I když reálně u ní asi stejně nakonec skončím... bo auta, který se mi líběj, jsou starý a většinou už se nedaj sehnat.
H.
radovant napsal:
jjj, jen jsem se ze zajimavosti ptal, Kolik maji aut skladem...cca 2500 aut... takze vyber je :-)
S tou projizdkou budeme pockat na pristi rok...uz mam zazimovano :-) letos to byla bida... mame maleho prcka, tak jsem letos najezdil vic U-bahnem nez na masine :-)
... ja sice nemam zazimovano, ale ted musim do Muenchenu v pondeli autem. Prileti mi kolega z Anglie a budu zase pansky koci.... kua... pocasi vypada jeste slibne.... a smolik....
Upravil Bubak dne 12.11.2014 09:20
Bubak
Zdenda (desperado, jezdil černou 1150 GS) prodává svýho rodinnýho C Maxe (Ford C-MAX 2.0 Tdci). Moc o tom nevím, tak mu pošlu odkaz, ať ho sem kdyžtak nabídne.
Bubak: Takze pizza asi ne, co? Neboj, pocasi vypadat muze, ale tento rok nemecka preciznost vzala za sve a porad jen chcalo ikdyz predpovidali slunecno
Ahoj, možná bych nechal Scenica 1,6 LPG, 2003, Aut AC, el. panorama. Odpočívá v garáži, občas se podívá do mateřské školky, při pohledu na služebního Tourana je mu doma smutno:-)