Ahoj všem, nosiče Bartus namontovaný, jsou fajn, jenom mi přijde divný, že mi trubky krejou blinkry, asi budu muset řešit nějaký zkrácení nožiček, ne?
kurtsailorman přiložený následující obrázek:
Ahoj všem, je to trošku mimo toto téma ,ale chci si pořídit na moto 1150 rockster - Tankvak se systémem Tanklock - jedinej problém je ten, že toto uchicení se prodává pouze (co jsem našel ) na 1200. V prodejně mi doporučily, ať si zkusím porovnat hrdlo nádrže s 1200.
Máte nějakou radu, dík.
dup napsal:
Ahoj všem, je to trošku mimo toto téma ,ale chci si pořídit na moto 1150 rockster - Tankvak se systémem Tanklock - jedinej problém je ten, že toto uchicení se prodává pouze (co jsem našel ) na 1200. V prodejně mi doporučily, ať si zkusím porovnat hrdlo nádrže s 1200.
Máte nějakou radu, dík.
Kupoval jsem taktéž tanklock a nebyl problém.Mám ho od SWmotech.Mám R 1150 R.
Dávám ještě radu pro ty, kdo plánujou, po namontování držáků vám do něj budou zasahovat blinkry, mají moc dlouhý nožičky. Já to ve finále vyřešil zkrácením nožiček, ale bylo s tím docela s***í. Tak jen na to myslete, že to bude třeba řešit.
kurtsailorman přiložený následující obrázek:
kurtsailorman napsal:
Dávám ještě radu pro ty, kdo plánujou, po namontování držáků vám do něj budou zasahovat blinkry, mají moc dlouhý nožičky. Já to ve finále vyřešil zkrácením nožiček, ale bylo s tím docela s***í. Tak jen na to myslete, že to bude třeba řešit.
Nebo je stačí prohodit s těma u předních blinkrů, a nebo úplně vyhodit ty nástavce, koupit trubičku - myslím průměr 10 nebo 12 mm a uříznout cca 60mm na každou stranu. Teď nevím a myslím na nich je potřeba udělat závit a je vyřešeno
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Já jsem se k těm u předních nevěděl jak dostat a tak jsem to obešel. Zdálo se mi, že jsou moc pod plastama. A ano, závit tam je, takže se musí udělat případně.
kurtsailorman napsal:
Já jsem se k těm u předních nevěděl jak dostat a tak jsem to obešel. Zdálo se mi, že jsou moc pod plastama. A ano, závit tam je, takže se musí udělat případně.
Jo ty máš jedenáctku tak to chápu, ale jak říkám, nejjednodušší je jít cestou trubičky. Tedy tak jsem to vyřešil já. Kdybych to prohodil s tím co mám vepředu, měl bych pocit že moc pak trčí do prostoru...
Trubičku jsem doma měl z nějakého starého plynového kotle... takže pouze stačilo vzít si míru -délku a udělat ten závit.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Jasný, já si přesně to samý říkal, že když to vyndám, a prohodím, že vepředu budou dvě antény Já to ve finále taky vyztužil trubičkama, ale nechal jsem okolo tu gumu...