BURE napsal:A vubec, mame v republice vubec nejakeho seriozniho producenta? Jawa je kaput, Blata to taky pekne posral, o Midalu se leta jen cte.....
Midalu a FGR je klasický dotační tunel...dostali dotaci na vývoj, tak proč by utráceli svoje za rozjezd nejisté výroby...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Myslim,že se nemáme na co těšit,že už jim dávno ujel vlak...
I když bych jim to moc přál,ale nevěřim tomu...
Jesli někdo chce dobrou Jawu,tak at si koupí veterana,bude spokojenej a
ani na tim neprodělá...
Poslední kloudná Jawa byla 634,pak už to šlo do......
Upravil Mlha dne 01.12.2014 01:12
BURE napsal:
Uz se sakra proberte z te retro horecky a nechte JAWU v klidu umrit! Co bylo bylo... Pan Janecek se musi obracet v hrobe!
A vubec, mame v republice vubec nejakeho seriozniho producenta? Jawa je kaput, Blata to taky pekne posral, o Midalu se leta jen cte... Mame vubec neco vlastniho a funkcniho?
FGR Jezdí. Potkávám ji a myslím, že tam dotace 20 mega od MP nespadlo do kanálu. Zeptej se pana Hondy kolik ho stoví vývoj nového modelu. Že se to neprodává je věc druhá. Ale zajeď si do Ústí na na motorku si klidně můžeš sednout. V Týnci je od MP už asi 60 mega a na nic si nesedneš. Jen mě napadá jak by to bylo s FGR pokud by použili toho motoru půlku (dnes tolik populární třívalec s 1200ccm).
Pak tu byla ještě VM Motor 610. MX čtyřtakt postaven na základě motoru Praga. Hodně dobrý počin (ale už asi 5 let starý) za 150 tisíc vybavený komponenty top značek. Asi se to neujalo
Pokud píšeš že Blata něco posral tak mu běž poradit. Pokud mě paměť neklame tak Blata byl pohřben plagiáty jeho motorek z číny.
Ohledně toho Blaty si taky nejsem úplně jistej zda to pohřbil majitel,,,,v době dy jsem to sledoval tak hodně bojoval a hodně dělal proto aby se udržel a bojoval s plagiáty z Číny...něčeho v tom i dosáhl, ale samozřejmě bez šance na celkové vítezství...nevím proč to pak šlo do kopru, ale asi v tom ta Čína bude...
Tom
Je hezky jak Blatu hajite, to je v poradku. Ale mel jste nekdo tu dvacku, co kolem ni byl ten humbuk v uzivani. Ja mam moznost sledovat v primem prenosu, jak se tem malej zazrak rozpada pod rukama. To bylo to moje "posral". Kdo da 80k za dvacku, ocekava, ze bude chvili fungovat... Kdybych umel vyrobcum motocyklu radit, jak to maji delat, tak uz to davno delam!
FGR jsem osobne nikde nevidel a dlouho jsem o nem ani neslysel, proto se ptam...
A jak pise Mlha, chces Jawu, kup si starou kovarskou praci, a ne ty sragory posledni doby!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Asi to byly pravé fotky, nejdřív bylo na žádost Jawy vymazáno celé vlákno, potom se tam objevilo další vlákno kde ten kluk co to tam dal zveřejnil jak s ním vedení Jawy komunikovalo a vyhrožovalo pokud nezveřejní odkud ty fotky má a teď už tam neni ani to