Zdarec, chtěl jsem původně v pátek, ale tradičně to bude sobota dopoledne, tak se tam někde srazíme...
Upravil kaca dne 28.01.2015 19:51
Pink Floyd - Coming Back To Life
Mě parťák kleknul - má chřipku, ale možná přijede aspoň v sobotu Takže bych se tam potřeboval k někomu přisrat. Zřejmě budu vyjíždět zítra kolem 10 hod. z Lochovic, tak pokud by se chtěl někdo přidat budu rád, ale předem upozorňuju, že si to prdim tak 70km/h.
to DAF - beru na vědomí :-) Stroj je připraven, ale dneska půlku firmy složila chřipka, tak doufám že Captain Morgan to odvrátil...
Pink Floyd - Coming Back To Life
Tak jsem se v pořádku vrátil! Bylo to trochu jiné než minule, ale i tak dost dobrý. Tímto chci poděkovat Bečkovi, že mi po 8 hodinové cestě (200 km) a příjezdu za tmy, zapůjčil čelovku a pomohl vykutat díru na stan a jeho partě, že mě kluci vzali mezi sebe. Zpáteční cesta už byla v pohodě a jako vždy platí JAWA jede sice pomalu, ale spolehlivě dojede! Jo a příště už jedu sám a stopaře na Japan **** moto neberu, protože jim to sice jede rychle, ale dost se jim to sere, takže zdržujou, do cíle museli dojet stopem a domů dodávkou Jo a víte jak se dělá na Mitasce pořádnej vzorek?
Upravil MALI dne 01.02.2015 19:26
Takhle Asi tomu nebudete věřit, ale ten ,,tuning" vzorek fungoval - na rozdíl od mojí normál Mitasky, kdy mě do kopce tlačili 3 chlapi Prej když asfalt nedrží, MITAS tě podrží - hovn.o
MALI přiložený následující obrázek: