TAM bez pochyby, ale zpátky to nemůžeš ani tlačit. Tedy, jestli chceš ochutnat tu jejich výbornou plzničku. A večer je stejně tma. Raději se na motorkách sejdeme zase až na Staromáku
Po šesté se zastavím na své obligátní dvě kofoly a jednoho turka...
Poslechnu si nějaká ta vaše (ehm...) ",,,Moudra,,," A pomažu domů.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Děláš chybu, největší moudra z nás padají po deváté večer a dále
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jedete někdo na dvou kolech? Bobe budem nahoře nebo dole jde mi o to zda bude vidět na Moto kdybych se rozhodl ze pojedu po ose...... Co ty vjetrniku jedeš ?
Vše co dojede do cíle je dobré.
...dneska jsem jezdil, přes poledne bylo krásně slunečno, teď večer bylo hnusně, tak uvidím, jak moc se mi bude chtít do zzzimy a hlavně do předpovídaného sněžení...
A stačilo mi, že jsem to položil minulý týden a propálil si pod kevlarovými džínami moirové spodky......můj letošní třetí pád - má bilance: 1x X-Max v lednu, 1x GSA v říjnu v Maroku, 1x PCX teď v prosinci - už bych u ní rád zůstal
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ještě 9 a půl hodiny......
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bob napsal:
Taky už se těším dám si salát s tuňákem Jencek mě kontroluje
Takže řídíš a Jana si může dát s Evíkem panáka
To jsem na vás dva zvědavej, jak po páté plzni budete zobat zelí se smradlavou rybou
Uf, to je zase ráno
Ale že ty žebírka extra light a diaplzeň včera zachutnaly
Upravil Medik dne 11.12.2014 07:33