A sakra... Vjetrnik mel v jinym vlaknu (.....PRAŽÁCI......) pravdu, kdyz psal, ze buzerantu bude v Cechach vic jak Prazaku... Tak at vam to kluci hezky maze , protoze kdo maze... ten jede... a je fakt, ze kdyz to nejede, tak je to pekne na pi*u.
koules napsal:
A sakra... Vjetrnik mel v jinym vlaknu (.....PRAŽÁCI......) pravdu, kdyz psal, ze buzerantu bude v Cechach vic jak Prazaku... Tak at vam to kluci hezky maze , protoze kdo maze... ten jede... a je fakt, ze kdyz to nejede, tak je to pekne na pi*u.
ps. muzu taky pomahat tahat lanko?
Si mel rovnou rict,ze jsi jeden z nas,a mohl sis odpustit ty keci okolo!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
koules napsal:
Jak bych to vysvetlil manzelce? Tohle musi clovek opatrne - chce to mazanou kamuflaz...
Tak nebudem nic vysvetlovat ani kamuflovat a zustanem u toho mazani.Myslim namazani!Jak by rekl Emilio,proste se kejchnem,a bude nam jedno,kdo kde spi a s kym!
Ted vam reknu strasny tajemstvi.... ja nejsem buzna... ale vubec mi to nevadi... nejsem z toho smutnej, jenom trosku , to proto ze osklivejch zenskejch je cim dal tim vic..
Emilio,hod sem jeste fotky z toho vyjezdu,jestli za neco stojej.A ten sraz v patek v Kutne hore bych videl trochu driv.Tak ve 14h,protoze jak se posunul cas tak v 17h je tma.Tak si to zkus predbezne zaridit v praci.Vim,ze to bude slozity!Chapu,ze to bez tebe odpoledne tezko zvladnou!
Emilio napsal:
Originál Autec a zničil si mě to,GOLD AND COK,tu flašku zacvakáš kdo to má furt platit![img][/img]
A hele kdopak se nám to probudil?
Jakej originál AuTec? Vždyť na tom jsou dva trojúhelníky. Ty nemá ve znaku AuTec.
Upravil BIGR dne 29.10.2008 11:13
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS