Většinu najezdim sám a asi me to i nejvic bavi.Stejně jako na motorce.Potřebu jezdit s někym jsem mel spiš za mlada.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já letos dal jen pár stovek, začal jsem jezdit až na podzim....jaro/léto bylo pracovní a motorkové...možná po obědě půjdu na chvilku
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jenze pokud chces shodit nejake to kilo,tak si u toho musis dat poradne na držku!Jak pak jedes po držce po tom asfaltu,tak to ubejvaš,ubejvaš....
Mám cca 20 - 30 metrů. Když jsme šli z hospy a kamarád vedl kolo, tak jsem to po letech zkusil a pankejt mě mazlivě uvítal po udané vzdálenosti Jako kluk jsem jezdil hodně, ale momentálně mě to vůbec neláká a je to na mě "drahé". Jsem moc těžkej na levné kolo a dát za kolo víc jak 5000 bych se fakt škubal. Půjčit si ho je jak s motorkou (určitě se něco po....), tak co neodjedu s motorem, to odšmaťchám na platfusu.
Ale když to člověka baví, umí to a není to vymaštěnec, tak je to hezké i na pohled. Jen šlapejte klucí, je to fajn a zatím se to smí bez přilby, elektroniky, řidičáku, pojistek......
BIGR napsal:
Takže letos stejně jako v loni 0! Ale chodím ho pravidelně dofukovat. Co kdyby...
Mám taky schovanou Evinu Ukrajinu a svého Stadiona, jen si nejsem jistej, že by případné zprovoznění vydržely výplety aj. naposledy jsme na tom jeli asi před 12 - 15 lety. Ten Stadion je starší než já a ještě na balónech (dnes opět standardní šíře pneu).
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kazdy jaro si rikam, tak letos do toho poradne slapnu a ono prd. 2 roky zpet nejakych 600km, loni 900km, letos taky max 500km. Je pravda, ze mimo par cest do prace jezdim jen lesy, sjezdy,vyjezdy,tak to moc nenaskakuje, ale jsem máčka. Ja tech konicku mam tolik, ze se poradne nevenuji nicemu.......Nekdy me to stve, ale zase muzu volit podle nalady a sil. Nechce se mi nekde jezdit po tme v lese na kole, tak jdu radsi zalozit na stenu a jsem za hodinu taky hotovej
Ale zavidim tem stariku, co me obcas predjedou, ze v tech letech maji nejen silu ale i to odhodlani se do toho tak pustit a vytrvat.
Upravil milanosor dne 08.12.2014 15:42
I pád na hubu je pohyb kupředu
Vim já? Já ji nikdy na kole ani na lyžích neměl a nehodlám to měnit. Většinou bych jí neměl ani na motorce, ovšem drakonické pokuty za to, že se nesmím sám rozhodnout, mě odrazují.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak já letos na své 29-tce 2700 Km, většinou do práce s občasnými výlety po Orlických horách. Jinak se tu psalo o neosvětlených chodcích- moje zkušenost je taková, že není týden, abych se nějakého blba nelekl. Jezdím za tmy ráno i večer, svítím fest, ale je to prd platný když jedete po stezce, jste oslněni autama ze silnice a najadnou chlap v černém a ještě má psa , který běhá na volno. ZABÍT.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Palk napsal:
Tak já letos na své 29-tce 2700 Km, většinou do práce s občasnými výlety po Orlických horách. Jinak se tu psalo o neosvětlených chodcích- moje zkušenost je taková, že není týden, abych se nějakého blba nelekl. Jezdím za tmy ráno i večer, svítím fest, ale je to prd platný když jedete po stezce, jste oslněni autama ze silnice a najadnou chlap v černém a ještě má psa , který běhá na volno. ZABÍT.
Přesně!!! Místo-Hradec Králové. Jedu po cykloztezce, konkrétně na okruhu, kolem fakultky minulou středu navečer směr Malšovice, tak po 18.h, na hoďku do lesa, svítím fest(CREE dioda+externí akupak), dojíždím ke kruháči na Brněnské, hodně světla od aut ze silnice, asi tak 25km/h a najednou pecka jako kráva a válím se v trávě vedle. Proti jedoucí cyklista -černá bunda, černé kolo a žádné světlo,nic. Vůbec jsem ho nezaregistroval, kam koukal on nevim. Svítím jak kamion, abych viděl a byl viděn. Fakt už nevim, příště znovu a opatrněji, bacha na id.oty
No nic, mladej student, mé kolo cajk, levý loket a palec už méně, au au-naraženo
Taky tady mame jednu cyklostezku,ale popravde se o vikendu a za pěkneho počasi citim bezpecneji na silnici.Ono nacpat na uzky pruh asfaltu chodce,cyklisty rychle i pomale,bruslare,lyzare,maminky s kocarky a nevim co jeste je fakt super napad.Navic kdyz ma spousta lidi na usich sluchatka.