Lidi, fotek se nebojte! Fungujou jako luxusni motivace a verte, ze jsou za vsechny krejcovske metry a osobni vahy. Na koupaku nebo v saune se za svuj pupek taky nestydite, tak o co jde? Tohle preci neni o tom, ze si tu par namakanych borcu bude honit triko! Je to o tom, vyhecovat par borcu, co maji gule na to odhodit tu barieru vymluv a postavit se problemu celem! Jinak urcite uvitame i zeny, ze panove?
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Smarja ja potrebuju pribrat !!! Vloni 115 pak 63 a fcil 70...hosi opatrne s tim hubnutim, je mi furt zima, fsecko me tlaci jak nemam ty tuky a celkove to proste neni vono...
Kupredu spatki ni krok...
Uz jsem to navrhnul i Jenckovi, ze by jsme tu mohli paralelne k soutezi vytvorit i nejakou poradnu. Zrat jen stovik a pucalku to opravdu neni cesta k vysnene postave. Tim si uskodite vic nez kdyby jste se na to vyprdli...
Podle me neni dulezity o kolik kdo zhubne, nebo si vylepsi figuru, ale PROC to dela. Je mi 52. Merim 187, vazim 90 kilo. Cvicim a sportuju co si pamatuju, ale vzdycky jsem to delal, protoze jsem nemohl jinak. Pekace buchet a svaly vseho druhu jsou picovina a nemely by bejt cilem. Cilem je duvod, proc to chcete delat a to by mela bejt hlavni motivace. Nehlede na to, ze by me to zajimalo. Rozhodne tim nechci nic kazit, jen jsem zvedavej, proc maj chlapi potrebu hubnout. Zatim je to trochu modelkovsky. Pokud muzu doporucit sport, kde zhubnete a zaroven naberete fyzicku, tak jednoznacne box. Pekace buchet nebudou, ale kila dole docela jiste.
Jdu do toho také.
Výška: 200cm
Váha: asi 112kg
Cíl: dostat se někde kolem 95kg, nebude to asi za 3 měsíce, ale beru to jako střednědobý cíl
Ale běda vám, jestli mi to nepude!
Upravil LeosJ dne 10.12.2014 10:19
BMW R 1100GS
Já třeba kvůli ježdění na motorce...když jsem jel rally a rozdíl ve váze byl 10kg, tak to byl uplně jiný level. Nezafuněnej, nehotovej...fakt se mi jelo uplně jinak...
Ale kvůli babám to tam taky trochu je...to bych kecal, kdyby ne...
Upravil zetor dne 10.12.2014 10:08
Tak hošové, dneska 107Kg pří 197cm.. Tzn. co jsem v Praze, tak jsem přibral cca 7 kg. Takže můj cíl je to do března zase shodit a ideálně se později dostat na 95kg..
Takže jdu do toho také.
Zetor ma pravdu! U vytrvalostnich zavodu je kazdy kilo znat. Pekac buchet je takove meritko pro velmi nizkou hladinu podkozniho tuku. Cim min tuku, tim min kilogramu neaktivni hmoty, kterou sebou musis vlacet. Ja to delam treba kvuli zavodum typu Spartan Race. Tam je fakt kazdy kilo navic znat... Ale funguje to i v kazdodennim zivote. Napriklad kdyz doma hupnes na pani a urpnutne se na ni mrskas, tak mas spoustu energie a vytrvalosti a hlavne se u toho nepotis jak to prase! Proste skoro sama pozitiva. Jediny negativum, ze Te v zime nehreje tukovej svetr...
Pocita se i kdyz chci shodit jen pupek a ne kila? Ja myslim, ze mam skoro idealni pomer 190cm/85kg. Jen bych to potreboval po tele posunout na jiny mista a transformovat
Jinak jsem po vejsce (2 roky zpet) zacal delat sedavy zamestnani a behem asi pul roku +12kg...takze do toho jdu asi tez a cekam na ty motivacni videa!
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
frantisek napsal:
Podle me neni dulezity o kolik kdo zhubne, nebo si vylepsi figuru, ale PROC to dela. Je mi 52. Merim 187, vazim 90 kilo. Cvicim a sportuju co si pamatuju, ale vzdycky jsem to delal, protoze jsem nemohl jinak. Pekace buchet a svaly vseho druhu jsou picovina a nemely by bejt cilem. Cilem je duvod, proc to chcete delat a to by mela bejt hlavni motivace. Nehlede na to, ze by me to zajimalo. Rozhodne tim nechci nic kazit, jen jsem zvedavej, proc maj chlapi potrebu hubnout. Zatim je to trochu modelkovsky. Pokud muzu doporucit sport, kde zhubnete a zaroven naberete fyzicku, tak jednoznacne box. Pekace buchet nebudou, ale kila dole docela jiste.
Františku, jsem rád že jsi napsal svůj příspěvek.
Podle mě hlavní důvod cvičení a změny životozprávy jsou zdravotní důvody, případně nějaké jiné omezení. Někdo kdo celý život nic nedělá, nezačne cvičit proto, že chce někde pózovat.
Já chodím do posilovny 17let a podle fotek nahoře můžeš vidět, že to nedělám kvůli tomu abych byl hora a někde pózoval. Držím si stejnou váhu už asi 7let.
Hlavní myšlenkou této soutěže je motivovat lidi, kteří chtějí neco se sebou udělat, ale z nějakého důvodu nenašli impuls.
Bure tu několikrát napsal, že pokud je někdo hospodskéj povaleč, tak ať je. Je to každého volba.
Je tu komunita lidí, kteří si pomáhají v tom co umí. Na příklad Tonda porádí s technickými problémy. Merek BMW poradí s focením a je tu spousta dalších příkladů.
Nejsem odborník ani přes stravu ani přes cvičení. Něco znám, něco umím a rád bych Tím někomu pomohl v začátcích.
Tato soutěž není omezena na posilovnu. Každý může makat jak chce. Běhat, jezdit na kole, boxovat.
Do prvního příspěvku doplňuji informace za chodu. Kdo má zájem, prosím občas tam koukněte.Splněný sen moje 1100GS
Jasne, ze se to pocita! Jakakoliv transofmace spravnym smerem se pocita! Nikde neni psany, ze to vyhraje clovek s nejvetsim ubytkem na vaze. Proto chce taky Jencek ty fotky...
LeosJ napsal:
Jdu do toho také.
Výška: 200cm
Váha: asi 112kg
Cíl: dostat se někde kolem 95kg, nebude to asi za 3 měsíce, ale beru to jako střednědobý cíl
Ale běda vám, jestli mi to nepude!
Při dvou metrech 95kg?? Vždyť budeš vypadat jak Pertla
Bohumil napsal:
Smarja ja potrebuju pribrat !!! Vloni 115 pak 63 a fcil 70...hosi opatrne s tim hubnutim, je mi furt zima, fsecko me tlaci jak nemam ty tuky a celkove to proste neni vono...
Bohumile, transformace není jen o redukci váhy.
Byl bych moc rád, pokud se připojíš. V tvém případě můžeš použít startovací fotku po návratu z nemocnice.
Mezi jarní a podzimní radarkou si ušel velký kus cesty, tak doufám že budeš pokračovat.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Uriznu hlavu a vlozim fotku pod cislem souteziciho. Dotycny se pozna a bude mit moznost srovnani.
Pro me to bude mit smysl, i kdyby to nakoplo jen jednoho cloveka, kteremu to pomuze.
Bez komentáře....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Já se taky přidávám k Bohumilovi, sice jsem se naštěstí neprošel tím peklem co on, a jeho výšky nedosahuju, ale taky mám dlouhodobě 70 kg a ať chcu jak chcu nepřiberu, (max o Vánocích, ale v půli ledna je to pryč) skoro vůbec nesportuju, o léta jsem trochu začal jezdit na kole. výška 183. Jsem tak trochu postavy pavouka - dlouhe ruce, dlouhé nohy, a když se otočím bokem, tak jako kdybych odešel
BURE napsal:
Uz jsem to navrhnul i Jenckovi, ze by jsme tu mohli paralelne k soutezi vytvorit i nejakou poradnu. Zrat jen stovik a pucalku to opravdu neni cesta k vysnene postave. Tim si uskodite vic nez kdyby jste se na to vyprdli...
Já bych se přimlouval za paralelní vlákno "teď a potom" kdo nejvíc přibere.
Myslím že by se to docela chytilo....