Tak jsem to pořešil já-není to sice zvedák v pravém slova smyslu ale účel plní.Výška stolu je 700mm tudíž motor brzdy atp vše v ideální pracovní poloze.El.gránychem zvednu najedu pod moto stolem a spustím ,kolečka jsou všechny otočné a s brzdou,tudíž v pohodě v dílně můžu otáčet o360st. Výhoda tohoto řešení je (krom pořizovací ceny) ta že se stolem vyjedu z dílny ven a nezavazí tam popř. jej lze použít k něčemu jinému Klasický zvedák má výhodu plynule nastavitelné výšky ale zase potřebuje trvalé místo v dílně (nebo stěhovat pokaždé 130kg ) .spodní foch je na odkládání např. zdemontovaných dílů ,kapot atp. Pořizovací náklady -stůl cca 1300kč +3200 gránych
kim přiložený následující obrázek:
Hele jseš si jistý tou dřevotřískou? Já bych z toho měl trošku strach. Pokud tam teda nejsou nějaké příčné výztuhy.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Až budu mít úplně hotovo, tak doplním informace o ceně atd...
EDIT: myslím si, že ne víc něž 6500,- nepočítám kvantum hodin práce
Upravil Stewe dne 15.03.2015 20:55
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Tak už zvedám. Co nevidět budu lakovat a bude komplet hotovo. FOTKY
Je to fakt pekna prace
Jen by me zajimalo proc si volil tak velkou najezdovou desku? Kam tu plotnu schovavas? My mame v dilne jen uzky najezd, ktery zastrkavame pod podlahu stojanu a myslim ze to bohate staci.
F 650 GS (00)
Stewe napsal:
Tak už zvedám. Co nevidět budu lakovat a bude komplet hotovo. FOTKY
Je to fakt pekna prace
Jen by me zajimalo proc si volil tak velkou najezdovou desku? Kam tu plotnu schovavas? My mame v dilne jen uzky najezd, ktery zastrkavame pod podlahu stojanu a myslim ze to bohate staci.
Velikost nájezdovky je čistě náhodná, místa na uskladnění mám v garáži habakuk. Mohla být užší, tojo, ale nebylo by to tak estetický
GSA 1250 Rallye 2024
Koupil jsem si zvedák neznámého původu, měl dobrý základ, ale když jsem zvedl motorku, tak jsem řval na moji paní, ať mně přijde okamžitě pomoci, nebo se to celé převrátí . Musel jsem vše předělat, prodloužit stůl, zavětrovat konstrukci atd. Po té se z toho stal docela dobrý zvedák, stál mně celkem asi 6 tKč.
Myslím, že vím kde by se dal sehnat, jen to chce úpravy.
bmwivo přiložený následující obrázek: