dodge_srt8 napsal:
Přidám ne moc dobrou zkušenost mám 1,5 roku staré kalhoty rock way concept a za ten rok mi odešel zip na poklopci,vložka proti vodě je po několika jízdách popraskaná a propustná, umístěni zipu na větrání stehen není moc vymyšlené protože pokud jedeš ve stupAčkách a mas to rozeplý aby to větralo tak po par jízdách mas úplně zničenou nádrž od toho zipu.jediny plus je to větrání ale už bych je nechtěl , je to jen můj názor tak mi neukamenujte . Píšu na mobilu tak sorry za překlepy . v kalhotach mám najeto 23 tis.
Ja nevím přesně jaky model maš, protože vlastně každou sezonu vylepšujeme vnitřní vložky, model Loner a Horizont to už ma úplně jinak, aby se membrana chranila je tam ze vnitř prodyšná přijemná podšívka, což je i příjemnější pro používaní. Nové modely Concept i Adventure mají také novy materiál membrán. S těma větrákama na kalhotech a nádrží to je zajímavý postřeh, to nám ještě nikdo neřekl, ja jsem v concept kalhotech jezdil 2roky, a tenhle problem jsem neměl, ted už jezdím kalhoty od Loneru. Zřejme půjde o kombinaci výšky jezdce a velikosti motorky, že ti zip vychází zrovna na nádrž. To že odešel nějaký zip je chyba, ale ne zase tak častá. Poslední rok používaáme jen zipy YKK kde by se to stávat už nemělo vůbec, ale je to zase jen výrobek.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Noel napsal:
Chlapi diky za rady a zkusenosri...jen to sem hrnte pomuze to nejen me.
Já se těžce rozhodoval mezi Rukkou a BMW.Nakonec jsem koupil Rallye3 a stojí to za prd...Dnes bych šel jedině do Klimu
Upravil 3axap dne 16.12.2014 20:06
xavier napsal:
Vlastimile...ale on hleda hadry do 10 tis.
Já vím,jenže já myslím dopředuOn teď koupí hadry do 10ti tisíc ,za rok zjistí že to stejně stojí za hov.. a bude zase psát dotaz jaké jsou nejlepší z těch dražších.takže kdyby dal na mou radu už teď tak by ušetřil minimálně těch 10 tisíc....
Upravil 3axap dne 16.12.2014 11:28
vojta napsal:
Cus, mrkni na Difi a model terra east, uz se to teda nedela ale nekde to mozna jeste maji. Ted uz teda je nastupce, ale nevim jak se jmenuje. Mam hadry 4 roky a par padu bylo a vsechno v pohode, nic se nepare, vetra to krasne, muzes jezdit ve ctyritkach i v mrazu v kombinaci s nepromokem/neprofukem. O nejake kvalite podle me svedci i to, ze to prodaval slovensky Touratech. Ma to pekny vychytavky, jako rozepinani zipu u zapesti a tak. http://www.mospor...=102095520
Teda Difi vypada solidne....to bude tezky rozhodovani
xavier napsal:
Já vím,jenže já myslím dopředuOn teď koupí hadry do 10ti tisíc ,za rok zjistí že to stejně stojí za hov.. a bude zase psát dotaz jaké jsou nejlepší z těch dražších.takže kdyby dal na mou radu už teď tak by ušetřil minimálně těch 10 tisíc....
Je to mozne ale nejak se mi nechce verit ze ty hadry pokud neresim goratex maji tu hodnotu...calujes za znacku a marketingove kecy...tobe taky rellycko nesedlo...
Mno ono tady plati ze bys nemel byt tak bohaty abys kupoval levne veci. Ony ty hadry vydrzi par let, takze nejaka investice se vyplati a je potreba si to vyzkouset protoze sam uvidis co ti sedi. Me treba to Difi sedlo na mou hubenou postavu, protoze je uzsiho strihu. Jinak kalhoty jsem si musel nechat u PSI na miru za jiny prachy...takze do budoucna mozna cely komplet PSI na miru
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
xavier napsal:
Je to mozne ale nejak se mi nechce verit ze ty hadry pokud neresim goratex maji tu hodnotu...calujes za znacku a marketingove kecy...tobe taky rellycko nesedlo...
A kde bereš Vlastimile tu jistotu že hadry za 40 000,- taky nemůžou byt na hovno?
xavier napsal:
A kde bereš Vlastimile tu jistotu že hadry za 40 000,- taky nemůžou byt na hovno?
A pak že zrovna z těch drahých je KLIM ten nejlepší... ? To je jako napsat že BMW je ze všech motorek nejlepší....
1.Nejsem si vědom že bych napsal že jsem si jistý že drahé hadry nemůžou stát za hovno
2.Také jsem nepsal že je Klim nejlepší,ale že příště půjdu jedině do Klimu...
3.Zrovna u BMW si myslím (přestože mám doma dvě)že stojí za hovno
Yamahy jsou nejlepší
Vasco napsal:
Ahoj, super oblečení si koupil PavelDR, určitě Ti napíše zkušenosti, V.
Mám DIFI co tu už doporučoval Vojta.Jsem s tím spokojený a příště půjdu do nějaké Pardáloviny.Používám k tomu i nepromok DIFI a maximální spokojenost.
.
mam Klim traverse bundu , jezdim jen v krunnyri kdyz je chladneji bunda je dost velka, a max. spokojenost. Zas taková cenová darda to nen,i, +gate klim Dakar. Sou promokavy ale s tím jsem počítal, jsou pohodlny, maji strečf v rozkroku, takže po problémů se švy v roz kroku a pevnější materiál jsem nevidel. 3 rok bez problémů.
říkám si hurikán
Vasco napsal:
Ahoj, super oblečení si koupil PavelDR, určitě Ti napíše zkušenosti, V.
Mám DIFI co tu už doporučoval Vojta.Jsem s tím spokojený a příště půjdu do nějaké Pardáloviny.Používám k tomu i nepromok DIFI a maximální spokojenost.
Přidám se také, mám DIFI SIERRA NEVADA a mohu jen a jen doporučit, ten jejich Aerotex opravdu funguje(vodu ani vítr nepustí). Já už po Česku ani nepromoky nevozím. A na ventilaci toho můžeš hodně otevřít. Mám je už 3 rok a žádny problém. Pokud budeš chtít víc info napiš.
Když tu všichni píšou o Difi, tak se taky přidám, mám model Difi Sierra Nevada aerotex už tři sezony a jsu max spokojen, větrá to perfektně, nepromoknulo zo ani jednou (nepromok nemám) je to pohodlné