Mozna bych taky prijel,ale jeste to potvrdim....jinak v kolik je ten sraz? A nezapomente ze se ze soboty na nedeli meni cas na zimni
Aktualne 1250 GSA HP
Tak to zatím vypadá, že se taky zúčastním a už se těším na ty panoramata táto, zvlášť jestli bude jako dnes - to jsou Krkonoše neodolatelné... A v hospodě nám pak bude Bob poutavě vyprávět, co všechno bychom viděli, nebýt tý zk...ný mlhy!
Bob napsal:
To all zájemci o nedělní výlet za krásama východních čech.Program: kávička u Boba na chalupě návštěva hřebčína + jezdecké trati v Kladrubech,návšteva + výlov rybníka, na pískovnách offroudáci viz Robert nám to ukážou jak se skáče v dunách + návšteva pokud nebude sníh krkonoše + Mísečky luxusní oběd + zpět.
Sraz kde:u Boba na základně Horky nad Jizerou u Mladé boleslavi viz tel Bob-608160535
Předběžne jedou:
Emil(ten musí jako můj asistent)
Tomáš
Peet
Jarda
+ další
těším se na Vás
Bob
hele prave vyjizdime pres humpolec z prahy do jizerek, zpatky pres melnik... skoda, ze to je zitra...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nejede někdo z Prahy nebo okolí. Jedu motorkou bez navigace a s nějakejma Brodcema sem v prdelce............už ne našel jsem to.
Robert přiložený následující obrázek:
[15.46Kb]
Upravil Robert dne 25.10.2008 19:16
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Robert napsal:
Nejede někdo z Prahy nebo okolí. Jedu motorkou bez navigace a s nějakejma Brodcema sem v prdelce........
Já jedu. Právě jsem nakoupil lyžařský prádlo, abych tu cestu v ranním mrazu přežil:-) Pojedu z Berouna a kdybych jel sám, jel bych po spojce a pak po mladoboleslavský. Máš nějakou představu o místu a čase, kde by ses chtěl potkat?
Pokud to nechceš řešit na fóru, v profilu mám telefonní číslo.
Už jsem to našel - je to jednoduchý.
Po dálnici na Mladou Boleslav a odbočit 1. sjezd za Benátkama nad Jizerou ( jmenuje se to BRODCE 33 ).
Když sjedeš a podjedeš dálnici tak odbočíš vpravo a to je ta ulice co je BOB ( Rudé armády 259).
Pojedu v 9:00 - 9:05 z Újezda nad Lesy směr Klánovice, Zápy za nima najedu na dálnici směr Mladá Boleslav a dál jak je v úvodu ...... Benátky a za nima odbočit. Sraz je možná zbytečný protože to je jenom o tom kde najíždíš na dálnici a od sjezdu z ní to je cca 500 - 1000 m.
Tak v 10:00 ( +/- ) tam
Robert přiložený následující obrázek:
[85.6Kb]
Upravil Robert dne 25.10.2008 19:15
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Klucí vždyt kurva jasně píšu,že je sraz na Horkách nad Jizerou v 10hod pro ty co nemají gps viz mapy.cz nebo Loc: N50°19´39'' E14°50´35'' kdo jede od Prahy sjedte už v Benátkách nad Jizerou sjezd na Brodce je uzavřenej kvůli opravě a dále do Brodců na křižovatce odbočit doleva na Horky nad Jizerou.V Brodcích mám sídlo firmy, sklad + office je v Horkách tak snad ted je ton už jasný.DTed jsem telefonoval s kamarádem z krkonoš na Mísečkách bylo jasně a kouzelně takže nám to asi zítra vyjde