Líbit se ti to nemusí, ale jsou lidí co se tomu věnují a dělají práci na 100%. Doma a jako neznalý podmínek nemusíš vědět, jak z dané motorky vytáhnout to nej. Nevíš kde sehnat dobové šrouby, nevíš jak renovovat povrch motoru. Ono potom můžeš mít 100% lak a jiné, ale nesprávné šrouby, leštěný motor a pod cenu výsledného veterána nemilostivě sráží dolů.
No vždyť já si jí sám servisoval, několik let jsem na ní normálně jezdil. Jawka je naprosto kompletní, motoricky OK, jen je prostě komplet natřená dvěma vrstvama barvy štětkou... Nejsem žádnej fanda do veteránů, jen jak jsem psal: přišel jsem k ní, jak slepej k houslim, tak jí přece nevyhodim... Nebo neprodám Emilovi:-)
Využiju tohle forum. Dávám dohromady Jawu ČZ 175. V podstatě mám už skoro všechny díly, jen nádrž jsem sehnal trochu promáčknutou na obou bocích. Nevíte někdo o šikovném klempíři, který by ji uměl za "rozumné" peníze dát do pořádku?
Mě dělali nádrž na péráka tady http://www.chromo...z/kontakt/ Včetně vyklepávání a chromu asi 4000,-Kč. Nicméně na jawamanii jsem na něj poslední dobou nečetl moc chválu, tak nevim.
Miho napsal:
Využiju tohle forum. Dávám dohromady Jawu ČZ 175. V podstatě mám už skoro všechny díly, jen nádrž jsem sehnal trochu promáčknutou na obou bocích. Nevíte někdo o šikovném klempíři, který by ji uměl za "rozumné" peníze dát do pořádku?
Pan Tyml Nové Město nad Metují. Mohu dát kontakt pokud bude zájem.