Jestli se chcete zasmát tak můžete mně. Při demontáži jsem nechtěl páčením okolí okénka omačkat šroubovákem a tak jsem jej chtěl podebrat zespoda a vytahnout ven. Používal jsem nářadí, které jsem měl zrovna po ruce. Výsledkem bylo viz obrázek, to již je po kávičce a uklidnění se druhý den. První den jsem byl úplně bezradný.
vsezved přiložený následující obrázek:
[118.63Kb]
Upravil vsezved dne 04.04.2019 22:38
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Celý večer jsem hledal obrázky karterů a vymýšlel kudy se na imbus s nejmenší námahou dostat a kde by asi tak mohl být zakleslý. Jak jsem motorku nakláněl do různých směrů, tak jsem imbus dostal na spodek motoru k výpustnímu šroubu a tam mi srdce zaplesalo. Zafixoval jsem jej drátkem a pak jsem se držel toho, co říkal můj děda "člověk může bejt blbej, ale musí si umět poradit". Za pomoci drátků protažených z míst výputní šroub, trubka na olej a kontrolní okénko jsem jej za hodinu dostal ven místem, kterým mi do motoru spadl.
vsezved přiložený následující obrázek:
Kdo si hraje, nezlobí... Kudy jsi tam ten inbus pustil?
Já prosakující okénko provrtal na dvou místech a háčkem fakt lehce vytáhnul. Ztvrdlá a mastná guma šla ven skoro sama.
Motorku jsem si pro pohodlnější práci hodil na pravej bok a imbus sklouzl do prostoru za víčkem směrem k zádi motorky, skrz otvor tam je vidět rozvodový řetízek. Hádal jsem, že buď bude někde u řetízku rozvodu pravého válce, nebo dole ve vaně. Plexi z víčka šlo vytahat v pohodě, protože bylo rozpraskané na 6 skoro pravidelných kousků. Mně guma držela hodně pevně. Zkoušel jsem to tahat až za zadní plech toho olejoznaku.
Upravil vsezved dne 05.04.2019 20:34
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Tak jsem se napálil a zboží z uvedené stránky objednal. Rozhodně nikomu dalšímu nedoporučuji. Zboží nepřišlo do týdne, proto jsem objednal jinde a toto stornoval, následně jsem byl osočován ze lží a podvodů. Jednání paní Šrutové k zákazníkovi naprosto šokující.
Sklo se dá v klidu objednat v autokelly a druhý den k vyzvednutí.
Tak jsem se napálil a zboží z uvedené stránky objednal. Rozhodně nikomu dalšímu nedoporučuji. Zboží nepřišlo do týdne, proto jsem objednal jinde a toto stornoval, následně jsem byl osočován ze lží a podvodů. Jednání paní Šrutové k zákazníkovi naprosto šokující.
Sklo se dá v klidu objednat v autokelly a druhý den k vyzvednutí.
Šokující jsi ty Michale Šenki.. ty jsi totiž od přírody lhář a zloděj... tak to vezmeme popořadě..
Olejoznak jsis objednal 24.7 v sobotu
To že objednávku rušíš jsi napsal do mailu 28.7 ve středu, tři dny po objednávce, takže nikoli protože do týdne nepřišlo jak zde uvidíš - lež.
Vzhledem k tomu, že tvoje objednávka už byla na cestě k tobě (tzn v poště), objednávka nešla už zrušit.
V tuto chvili nešlo udělat z naší strany už nic..z tvoji strany stačilo buď objednávku nepřevzít a vrátila by se zpátky, nebo převzít a poslat na naše náklady zpět.
Zásilka byla zaslána doporučeně- to znamená že bez podpisu pošťákovi ti ji nikdo nevydá. Další tvoje lež- nejdřív jsi tvrdil, že ti zásilku hodili do schránky (což vlastně by bylo pochybení pošty a určitě se může stát) ale tys zapoměl že jsi v mailu před touto lží napsal, cituji, "Dobrý den, potvrzuji převzetí zboží " takže....
A jak to pokračovalo? Tys objednávku převzal a zboží jsis nechal. Nic jsi nevrátil.. a to vlastně do dnes. Nikdy jsi nenapsal, nezavolal jak to vyřešíme.. prostě jsis to nechal..
Po uplynutí doby splatnosti faktury uvnitř balíčku jsi dostal mail, že faktura nebyla uhrazena. A ty nic.. nereagoval jsi. A zboží jsis porad nechal.. a včera jsi dostal upomínku. V odpovědi na ni jsi potvrdil převzetí zboží a napsal jsi další lež - a to že věc vrátíš protože jsi objednal nesprávný typ dílu - jak zde všichni vidíme - to není pravda, jen jsi byl vychcanej a sehnal někde o den dřív. Jenže.. v zákonem dané lhůtě- 14ti dní jsi zboží nevrátil. Jsou to výhody, které jako spotřebitel máš.. a ty jsi nevyužil.. místo toho abys zavolal a domluvil se (a tady každéj vi, že když to jde tak vyjdeme vstříc) jsi začal vyhrožovat ČOI.. a to my milujeme.. a pořád upozorňuji že nikdo na tebe nebyl v komunikaci sprostej, vulgární ani nic podobného.. jen prostě moje žena nemá ráda tyhle vyčúránky který něco seberou a nevrátí když to nechtějí.. takže vzhledem k tomu jak jsi se zachoval, pojedeme podle zákona který tě jako spotřebitele jednoznačně zvýhodňuje.. a teď jsi tu ze sebe ještě udělal troubu s maslem na hlavě.. takže vyhrožuješ s ČOI? Udělal jsem si printscreen tvého příspěvku - není to pomluva která se nezakládá na pravdě?
Takže to ze jsi lhář už všichni vidíme a to že jsi zloděj taky.. protože jsis nechal něco co ti nepatří a nezaplatil jsi za to..
Upravil bmwgsa dne 20.08.2021 06:36
Ano jen potvrzujete zmíněné šokující chování k zákazníkovi.. Sklo jsem nutně potřeboval do čtvrtka- Proto jsem díl poptal s předstihem už v sobotu. Ještě ve středu nepřišlo žádné info o jakemkoli potvrzení zpracovani poptávky, nebo předání dopravci, proto to storno a objednání jinde kde byla jistota doručení. Za to že se v pátek objevilo ve schránce, bez jakékoli dobírky, jak jsme byli domluveni (asi jste to mysleli jako dárek, za což děkuji), jsem již nemohl reagovat. Nesedím pořad doma a nečekám na každý leták u schránky.
Na vrácení onoho zboží, se s vaší ženou domluvit nedá, tak opravdu nevím co s vámi.
Šokujcí je tvůj přístup. Jak se nedá domluvit na vrácení? Na vrácení jsi měl 3 týdny.. stačilo kdykoli poslat. Neudělal jsi a místo toho si věc nechal. Asi nevysvětlíš proč jsi neposlal zpátky, že? Jediné vysvětlení je že jsis to chtěl nechat.. a nereagoval jsi ani, když ti přišel mail abys poslal potvrzení o platbě, že nemůžeme platbu za objednávku dohledat - to ještě bylo ve lhůtě 14ti dní a šlo odepsat nechci to, vracím.. nic jsi neodepsal. Začal jsi až po upomínce platby, a došlo ti, že si ho asi zadarmo nenecháš, vyhrožovat a lhát. Potvrzení jsi dostal - jedno o přijetí objednávky a druhé že již okénko odešlo jsi dostal taky, takže opět lžeš.. nevím co víc udělat. pak lžeš do mailů, lžeš tady.. myslím, že to vypovídá o všem.. nemá cenu reagovat, máš pravdu. Objednávku jsis nechal, nezaplatil a ani neposlal zpátky.. místo toho vyhrožuješ čoikou.. nechápu.. ale byla to tvoje volba, napiš pak co ti ČOI napsala.. musím přiznat že s takovým jednáním jsme se asi nikdy nesetkali.. Vlastně jednou ano.. uplně stejný případ, a ten to nikdy nezaplatil a pak jsem se dozvěděl, že už sedí za podobnou činnost kde toho měl na svědomí víc a daleko za víc..
Upravil bmwgsa dne 20.08.2021 08:10