Hanes napsal:
C3 mi sedi rekl bych v pohode. Ta Shoie gt-air taky. Diky zatim za napsane nazory.
Nema tady nekdo tu Gt-airku + kde nejlip koupit Shoie?
Shoei GT-Air má kamarád, byl tak hodnej a na den jsem si ji mohl vypůjčit, a mohu jen chválit, výborně odhlučněná a blahořečit bych mohl dál, nakonec jsem pořídil výklopku Shoei Neotec a ve srovnání s Gt-Air mohu v klidu říct, že obě jsou velmi příjemné, pohodlné a že v případě Shoei neplatí to, že by byla výklopka hlučnější než integrála.
Hanes, když ti sedí Gt-Air, tak ti bude dobře sedět i Neotec, vyzkoušej, na hodinu si ji někde proti záloze vypůjč a uvidíš.
Toto jen pro doplňění k Shoei, co bylo výše popsáno.
A kde? Já osobně mám výbornou zkušenost s koupí v http://www.gspark...ei/neotec/ A tímto ještě jednou děkuji Márovi za perfektní a profi přístup, parádní showroom, kde je téměř vše k vidění ve všech velikostech a designech.
pepe2000 napsal:
No já mám třeba vyklápěčku Shark Evoline 3 a nemůžu si jí vynachválit.... jak praktičnost v letě jezdím takřka pořád odklopenej...a podstatný pro mě je že se ta bradová část odklopí úplně dozadu, tudíž neůstane nahoře jako u spousty jiných přileb...
Tahle přilba mne láká.U většiny odklápěček ale mám problém že mám málo místa před bradou.Jak je na to tato přilba u velikosti XXL?
Měl jsem už Shark integrálku. Moc luxusní odnímání plexi, který sundáš i s přilbou na hlavě, celkově dobrý, tak jsem si mysle že půjdu zase do Shark-u, ale když jsem se svezl v Evoline, tak jsem už po pár metrech věděl že NE!!! To bylo děsný. Hluk, průvan, při odklápění dozadu a naopak musíš přemýšlet co dělat dřív, jestli odklápět, nebo jestli otevřít, nebo zavřít plexi...no hrozný... Za mě Evoline prostě ne...
vlastimil. Shark Evoline sem si nedávno pořizoval a velikost XL je konečná. V přilbě sem chodil hodinu po obchodě a dobrá. Jak bylo řečeno, výklopku kvůli brýlím.
Ježiško mi priniesol HJC Evo Fleet http://www.fc-mot...et-Flip-Up ,sedí parádne,samozrejme ešte som v nej nejazdil,tiež som "okuliarnik" a keď jazdím v lete po cestách III.tr. v lese,tak spomalím, vyklopím prilbu a užívam výhody otvorenej helmy,pritom ešte vždy môžem mať na očiach slnečnú clonu....
Každý máme svoju hlavu,musíš prilbu vyskúšať.
Cesta je cieľ...
Ahoj, diky za dosud napsane zkusenosti a rady. Jeste se zeptam myslim ze je na trhu kratce ale nema tady nekdo zkusenost s helmou
X-lite X1003 je to vyklapecka.
Jinak jeste vseobecny dotaz , co helmy v cernem matu? Je to v necem uplne naprd( je na tom vsechno videt). Nebo je to ok.
Hanes napsal:
Ahoj, diky za dosud napsane zkusenosti a rady. Jeste se zeptam myslim ze je na trhu kratce ale nema tady nekdo zkusenost s helmou
X-lite X1003 je to vyklapecka.
Jinak jeste vseobecny dotaz , co helmy v cernem matu? Je to v necem uplne naprd( je na tom vsechno videt). Nebo je to ok.
Diky
Jezdil jsem tři sezóny černou v lesku a už nikdy víc...vedro na chcípnutí...přítelkyně měla černou v matu a efekt stejný...navíc je hned zablitá a je to fest vidět.... za mě helma bíla... teplotní rozdíl je značný a navíc jsi relativně vidět....v porovnání s černou echt :-D
Černý mat je peklo. Mám jednu Arai v tomhle provedení a každá moucha, kterou trefíš se na tom leskne a vypadá to děsně hnusně. Nikdy víc.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vcera jsem po zkouseni ruznych helem na krame, kopil Shoie neotec Borealis TC-3. Sedela mi asi nejlepe a kamarad me do ni taky trosku ukecal. A na vic byla za super cenu. Tak uz se tesim na jaro.
pepe2000 napsal:
No já mám třeba vyklápěčku Shark Evoline 3 a nemůžu si jí vynachválit.... jak praktičnost v letě jezdím takřka pořád odklopenej...a podstatný pro mě je že se ta bradová část odklopí úplně dozadu, tudíž neůstane nahoře jako u spousty jiných přileb...
Tahle přilba mne láká.U většiny odklápěček ale mám problém že mám málo místa před bradou.Jak je na to tato přilba u velikosti XXL?
Vlastíku, jestli ji chceš vyzkoušet tak já Shark Evoline 3 mám. Jsem ze Vsetína, číslo mám v profilu.
Akorát mám tuším XL velikost. Místa na bradu mám dost.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
hidalgo napsal:
Ježiško mi priniesol HJC Evo Fleet http://www.fc-mot...et-Flip-Up ,sedí parádne,samozrejme ešte som v nej nejazdil,tiež som "okuliarnik" a keď jazdím v lete po cestách III.tr. v lese,tak spomalím, vyklopím prilbu a užívam výhody otvorenej helmy,pritom ešte vždy môžem mať na očiach slnečnú clonu....
Každý máme svoju hlavu,musíš prilbu vyskúšať.
Mám ji taky,najel jsem v ní cca 10.000Km,není špatná,jen teď v zimě už nefunguje Pinlock,asi bude zralej na výměnu,protože ze začátku fungoval perfektně.Jinak spokojenost,sice do ní trochu táhne,ale to asi do každé vyklápěčky.Sedí dobře a váha taky ok...
co byste mě mohli z vlastní zkušenosti doporučit ... sháním integrálku s možností snadného a hlavně kultivovaného umístění interkomu a zapínání jiné než DD kroužky .. cena +-10t ... momentálně mám Shark .. jsem spokojen, ale interkom do ní bohužel nějak inteligentně nejde ..
... a druhý dotaz .. kde bych si mohl vyzkoušet co možná nejvíc značek helem .. nějaký velký motoshop ... klidně si zajedu i několik set km ..
Upravil chstepan dne 30.01.2015 10:44
(ch)stepan
chstepan napsal:
co byste mě mohli z vlastní zkušenosti doporučit ... sháním integrálku s možností snadného a hlavně kultivovaného umístění interkomu a zapínání jiné než DD kroužky .. cena +-10t ... momentálně mám Shark .. jsem spokojen, ale interkom do ní bohužel nějak inteligentně nejde ..
... a druhý dotaz .. kde bych si mohl vyzkoušet co možná nejvíc značek helem .. nějaký velký motoshop ... klidně si zajedu i několik set km ..
Jedeme zítra tam bude určitě z čeho vybírat.Pojed taky Štěpáne.
chstepan napsal:
Jedeme zítra tam bude určitě z čeho vybírat.Pojed taky Štěpáne.
...moj postreh este k tej Shark Evoline 3, oproti predchadzajucim EVO2 a 1 je lahsia (1715g) a ma uz inak tvarovany vnutrajsok, predosle modely ma tlacili na "rohoch", cize 3ka je komfortnejsia. Inak ju pouzivam ako letnu prilbu, kedze do nej z dovodu chybajuceho bradoveho deflektoru fuka, ale aj tak v nej jazdim ako v Jetke a bradu zatvaram iba pri dazdi. Vyhodou proti klasickej Jetke je, ze ma licnice ovela viac dopredu (az po tie kosti pod ocami), tym chrania viac tvar a tym je aj tissia ako klasika Jet (kde sa licnica prevazne konci uz pred usami)